Анонимността във форума

• 42 435
  • 1 155
  •   1
Отговори
# 300
  • Варна
Когато приятни ми потребители се джафкат, е гадно-не мога да взема страна и да си кажа тежкото мнение.  Laughing Не че нямам мнение, ами защото се дърлят на дребно.  Crossing Arms
Виж, има "дуети", в чиито дразги съм пристрастна.

В случая нямаше много да я скрие Joy
Twisted Evil Тогава щях да се оплача в модераторската тема, че функцията не работи.  Crossing Arms

# 301
  • В Космоса
Когато приятни ми потребители се джафкат, е гадно-не мога да взема страна и да си кажа тежкото мнение.  Laughing Не че нямам мнение, ами защото се дърлят на дребно.  Crossing Arms

А, ето подобна ситуация на тази, която аз развих. Ако много те сърби да си кажеш мнението, пък и двете страни са ти на сърце... Grinning

М/у другото, колкото повече задълбавам във филма, повече започва да ми се струва примамливо да ползвам в такива случаи функцията. Не бих само заради силно проявената ми принципност.  Sunglasses Laughing

# 302
тг, няма да я ползвам  Crossing Arms освен това ако съм анонимна няма да ми се вижда аватара, сакън ако някой не ми види русия перчем  newsm03

# 303
Защо да я няма тази функция!?! Нека съфорумката да може да изкрещи анонимно какви балдъри имаш! Това е чудесна възможност!

# 304
  • Пловдив
За мен е доблестно да си крещиш за балдърите неанонимно Simple Smile

# 305
Разсъждавам си тука глупости, но представете си, че някоя любима ваша потребителка е постъпила неправилно според вашите разбирания, казала е нещо грешно, не одобрявате постъпката ѝ и пр., но знаете, че би могла да ви се обиди ако ѝ споделите това ваше мнение. Бихте ли ползвали опцията да я "приземите" добронамерено? Аз най-вероятно ще си премълча. Не знам кое е по-добре... Thinking

Не, това е ужасно.

Аз си го написах и по-горе, че никога не бих използвала опцията за нищо (освен за майтапа, при което винаги в поста си написвам Nickkie), но да се ползва за "приземяване" на друг човек, и то на такъв, когото харесвам, ми е  Sick

Впрочем, случвало ми се е да съм на различно мнение от форумска дружка и това по никакъв начин не ми променя отношението; случвало се е и да се разочаровам в някаква степен от някого, след като съм прочела нещо, което намирам под нивото му, но си давам сметка, че 1) всеки има и по-лоши дни 2) тук е форум, така или иначе не се познаваме с никого, че да правя генерални заключения за личността му.

# 306
Впрочем, случвало ми се е да съм на различно мнение от форумска дружка и това по никакъв начин не ми променя отношението; случвало се е и да се разочаровам в някаква степен от някого, след като съм прочела нещо, което намирам под нивото му, но си давам сметка, че 1) всеки има и по-лоши дни 2) тук е форум, така или иначе не се познаваме с никого, че да правя генерални заключения за личността му.

Това е чудесно казано и много разумно мнение.

Във форума до сега са се случвали такива "да си кажем", че свят да му се завие на човек, хич без скрупули и мъка, че не сме познавали опцията "анонимен". Така ще е и за напред.

# 307
  • София
засега сме само аз и ти дето не държим много на анонимността  Grinning
И аз. На мен дори и телефона ми има в темите на ДБМ.

# 308
Е, ти наистина си вън от анонимност  Laughing какво е ДБМ?

# 309
Да Бех Мълчала

# 310

Какво е това?  Joy

п.п. Ръководството на сайта като направи опция де се крием и от тях, пак да се обадят.  bowuu

Последна редакция: вт, 13 яну 2015, 00:46 от Анонимен

# 311
Идеята за темата ме озари след като видях новата опция "Анонимен". Въпросите ми са какво би ви накарало да излезете от "комфортната зона" на анонимността и какво би ви накарало да ползвате новата опция? Не мислите ли, че форума е така или иначе достатъчно "скрит" (все пак тук всеки може да бъде когото си поиска)?

Сама го казахте, анонимността се свежда до това кой колко анонимен иска да бъде. Личният опит казва, че "анонимното" постване се използва от най-обикновени хейтъри, които са толкова несигурни в мнението си, че ги е страх от отговор...

# 312
  • София
Глупости.

# 313
"анонимното" постване се използва от най-обикновени хейтъри, които са толкова несигурни в мнението си, че ги е страх от отговор...

Aбе друга дума си има за такива  Wink

# 314
  • Другата България
Мери, може би не съм достатъчно наблюдателна, но бих се радвала да ми дадеш пример.
Как някой се радва, когато го лъжат.  Confused Предполагам говориш на едро, но убедѝ ме моля, на дребно.

Примери от реала няма да описвам, защото не искам да занимавам хората с лични случки, но ако държиш - ще го направя.
Тук, във форума, най-показателни са ми темите със снимки /и в другия форум също/.

Общи условия

Активация на акаунт