Анонимността във форума

• 42 596
  • 1 155
  •   1
Отговори
# 360
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Джо, нищо не разбрах.  Mr. Green Освен, че евентуално ме обвиняваш в космати грозни криви крака?  Laughing
Е, как па да не разбираш- кривите крака са простими за знаменитост, косъмът не. Освен това не съществува, просто НЯМА такова животно като космата ССФ, значи за косъм е разрешено на всяка да критикува.

Няма да се упражнявам в анонимност, твърде влюбена съм в аватара и подписа си Mr. Green

# 361
  • Варна
Мери, може би не съм достатъчно наблюдателна, но бих се радвала да ми дадеш пример.
Как някой се радва, когато го лъжат.  Confused Предполагам говориш на едро, но убедѝ ме моля, на дребно.

Примери от реала няма да описвам, защото не искам да занимавам хората с лични случки, но ако държиш - ще го направя.
Тук, във форума, най-показателни са ми темите със снимки /и в другия форум също/.
Разбрах ти мисълта.  Simple Smile
Днес съм щастлива, че никой от вас няма как да ме види. Mr. Green Махнаха ми мост и съм страшна. Иначе краката са ми хубави.  Crossing Arms

# 362
Поне да беше преден зъб да позлобеем качествено, а то мост! Ама какво ни остава, работим с каквото ни предлагат!

# 363
в доста спорове и дискусии не мога да участвам, защото все ме подозират, че взимам нечия страна; ако кажа и личното си мнение, става ужасно  Confused

Теб пък какво ти пука? След като си знаеш истината сама за себе си, не би трябвало да ти е проблем. Отделно, че тук  така или иначе винаги могат да ти се преиначат думите, угодия всекиму няма.

# 364
  • Варна
Поне да беше преден зъб да позлобеем качествено, а то мост! Ама какво ни остава, работим с каквото ни предлагат!
Той моста започва от преден зъб.
Но пък споделеното смятам ще ме защити от уроки.  Mr. Green

# 365
Охо, това вече е добра новина!

Боли ли?

# 366
  • Варна
Цоне
Скрит текст:
Не са ме пуснали още упойките. Предупредиха ме, че може после да ме боли, защото ми лекуват гранулом на единия зъб. От ръчкането на каналите. Но докато съм обезболена, съм бяла и добра. Grinning

# 367
  • Пловдив
Обсъждането на знаменитости е едно на ръка.

Какво мислите обаче за казуса "много пълна жена дава съвети за здравословно хранене и отслабване"? Т.е. външността е в пряка връзка с темата и дадените съвети.

Най-фрапиращото за мен беше когато доста грозни женици обсъждат поредната миска и се възмущаваха, тя колко е зловеща. Но тя знаменитост и е друго...
Ма Цонне, то аз съм грозна, и обсъждам, ма т'ва не прави миската хубава Simple Smile

# 368
Всички сте крокодили. Примирете се!

# 369
  • Пловдив
Е не моем! То как се живей с таз мисла?!

# 370
  • Kопенхаген

Речника на Цонна е достатъчно богат,да не говорим,че иронията и сарказма който понякога използва не са за всяка съфорумка.Има и нещо което тя владее и се казва самоирония ама това е висш пилотаж!

Ама вЕрно бе, толкова сложно е устроена, да и се чуди човек къде крие академичния си речников запас  Laughing

Към Цонка: Ти нали една година се пробва, но нещо не те огря.

Всички сме крокодили. Примирете се!

Права си!   bouquet

# 371

Цонне,като правиш такива заключения цъкни отметка на "анонимен",деее!  Naughty

# 372
smile3544  Кой крокодил бре?!   Close

# 373
Мадам, важното е, че ти ме разбираш!

Ще ти пусна снимка при първа възможност да има с какво да си запълваш времето днес. Ако знаеш каква съм сладка в момента, ще се озориш да критикуваш. Но крокодил си е универсална обида.

Може и анонимно, ще те позная по думите, които използваш.

# 374
Друго си е да нахулиш някого анонимно.Ставаш по-вървежен!  newsm03

Общи условия

Активация на акаунт