Анонимността във форума

• 42 652
  • 1 155
  •   1
Отговори
# 375
Може да се разделим на два подвида-крокодил и глиган в анцуг.Аз съм от крокодилите.И напоследък рязко ми е побеляла косата,днес го установих!Имам косми на ръцете,понякога на краката,и по големия пръст на караката Flutter

# 376
  • Пловдив
Докато не си завъдила трета вежда под носа не пееш в хора!

# 377
Аз искам да съм глиган в анцуг! Имам и прилики с въпросния вид  Flutter

# 378
Пък аз съм принцеса Каролина  Laughing

# 379
  • Kопенхаген
Цонна, благодаря Душа, но не си прави усилието, аз които трябва съм видяла от форума  Grinning

# 380
  • Пловдив
Цонна, благодаря Душа, но не си прави усилието, аз които трябва съм видяла от форума  Grinning
Пусни и на нас да видим.

# 381

Ние пък много искахме теб да видим  newsm03

# 382
  • Kопенхаген

Ние пък много искахме теб да видим  newsm03

Много искате пък  newsm03

# 383
  • В Космоса
Йеа!  superuu Скоро не бяхме подхващали бездънната тема за форумната хубост... Crazy

# 384
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Може да се разделим на два подвида-крокодил и глиган в анцуг.Аз съм от крокодилите.И напоследък рязко ми е побеляла косата,днес го установих!Имам косми на ръцете,понякога на краката,и по големия пръст на караката Flutter
Тцъ, саморазделянето не е интересно. Ще си изберем оценител и той ще пусне тема. Мадам например Grinning.

# 385
Вярно ли повечето сте вечно в топ-форма?Аз пък рядко съм като от списание.Мразя да се скубя постоянно,не мога да се гримирам,не обичам много да се лакирам.С висок ръст съм и с гигантски ръчуни,затова мразя лаковете.Мразя да кисна по фризьори,козметик пък не съм посещавала години,неща да ме стържат с какви ли не помади и телове.Обичам да си купувам дрехи и обувки,не обичам да се издокарвам обаче,имам купища необличани неща.Напоследък опитах да вирея в КМ,ама не е за мене там Mr. Green
Виж харесам ли нещо,не ме свърта докато не си го купя.

# 386
Ти какво се изкара бе, жена  hahaha

П.П: Тук запетайката къде е?  Laughing

# 387
  • Пловдив
Вярно ли повечето сте вечно в топ-форма?
Глупости. Поддържам тезата, че не е нужно аз да съм красива за да оценя дали друга жена е красива. Дали е умна. Дали е поддържана. И прочие.

# 388
  • Kопенхаген
joy_r, моля, моля...! Аз кога съм те наричала Грозна? Напротив...  Grinning

# 389
Рибозом, ти си само за контакти с Мадам ! Тя си мисли,че мнението относно външността на хората е важно за нас, но само като видя някой с такъв ник, ви казвам ,че по-добре да пише като анонимка!

Общи условия

Активация на акаунт