Анонимността във форума

• 42 705
  • 1 155
  •   1
Отговори
# 825
Записвам се, че ми стана интересно кой е Борил.

# 826
Няма Анонимност във Форума. Дори и да искаш да си Анонимен те разконспирират веднага  Laughing

Ако става дума за шоколадката - тя не се е крила, а напротив, искаше да се знае коя е. Или я напира отвътре. Аз събрах 2+2 в някаква тема за подаръци, където пита, какво да подари на някакви богаташи, които си имали всичко. Предложиха ѝ вариант луксозен шоколад - отговорът ѝ беше - не, те знаят за моя шоколад, не става. Голяма анонимност, голямо криене.

# 827
Сигурно си права, Аква, принципно, ама то това много плоско и на дребно хитруване, егати театъра. Шизофренично.

# 828
Спомням си заигравката със синовете на Бижу в някакъв бар, като впоследствие излезе, че изобщо няма такова нещо. Бижу се появи и както винаги сложи който трябва на мястото му с две приказки. Но дали не се е била постреснала първоначално, като е прочела какви дами задирят сина ѝ, не знам Laughing
Неизчерпаем извор на бисери е...

# 829
Интересни персонажи има във форума. Бях споменала за един профил - ами то близо 200 страници е самотен баща на едни години, с еди-колко си голямо дете, с определена биография и болежки на родителите, после няколко страници е безполов и изведнъж се трансформира в самотна майка на същата възраст, родила от женен мъж, със също толкова голямо дете и такива родители.

За шоколадовите профили и аз знам, че са на един и същ човек, но не помня откъде съм го разбрала.

# 830
 Shocked това със синовете съм го пропуснала, сигурно е в СО или тема, която не съм чела.

# 831
Shocked това със синовете съм го пропуснала, сигурно е в СО или тема, която не съм чела.
В една тема за "младеене за възрастта си", в която същата показва снимка уж на нейна приятелка да пита колко ѝ давали, като почти веднага приятелката беше разпозната.
Фиксацията в младеенето е леко комична понякога и не прави добра услуга.

# 832
 Joy  тази тема я помня, но без подробностите. Егати хахавата история  Laughing

# 833
  • София
Ама много сте захлюпени, няма нищо неудобно, освен да си обуеш гащите през главата.
Затова висите по форумите и не ставате за бизнесдами. Crossing Arms

Със синовете на Бижу не разбрах съвсем каква е интригата, но май предпочитам да не ми разяснявате. Crazy

# 834

Затова висите по форумите и не ставате за бизнесдами  Crossing Arms

Просто дами сме само, некой път и прости, нямаме нюх за бизнес  Sad

Hug

# 835
Аз си я спомням темата за младеенето, помня снимката на шоколадката, за бара и за синовете явно е било в друга тема... В други теми съм засичала суперлативи за втпросните синове, не съм ги виждала, но съм останала с впечатлението, че са доста млади и хубави, прекалено даже за нещо повече от близки срещи от първи вид с жени над 35 г., колкото и младеещи да са.

# 836
  • Другата България
Но дали не се е била постреснала първоначално, като е прочела какви дами задирят сина ѝ, не знам Laughing
А какво ѝ е всъщност на тази потребителка? Освен, че си рекламира продукта?

# 837
Интересни персонажи има във форума. Бях споменала за един профил - ами то близо 200 страници е самотен баща на едни години, с еди-колко си голямо дете, с определена биография и болежки на родителите, после няколко страници е безполов и изведнъж се трансформира в самотна майка на същата възраст, родила от женен мъж, със също толкова голямо дете и такива родители.

Лиляна също спомена за такъв профил, коментирано е в смешките. Rolling Eyes
Какво стана в крайна сметка, яде БАНницата?

# 838

Лиляна също спомена за такъв профил, коментирано е в смешките. Rolling Eyes
Какво стана в крайна сметка, яде БАНницата?

Едва ли е с бан. Доколкото знам, не е наказуемо и нарушаващо правилата на бг-мама, някои от потребителите да страдат от биполярно разстройство, шизофрения и пр.

# 839
  • Kопенхаген
Няма Анонимност във Форума. Дори и да искаш да си Анонимен те разконспирират веднага  Laughing

Ако става дума за шоколадката - тя не се е крила, а напротив, искаше да се знае коя е. Или я напира отвътре. Аз събрах 2+2 в някаква тема за подаръци, където пита, какво да подари на някакви богаташи, които си имали всичко. Предложиха ѝ вариант луксозен шоколад - отговорът ѝ беше - не, те знаят за моя шоколад, не става. Голяма анонимност, голямо криене.

Възможно е тези акробатики да са заради стоката, която предлага. Но пък разискванията за личността на въпросната персона осветиха с информация много незнаещи Simple Smile

Та за въпросната. Преди да сложи за аватар тези шоколадови креМвирши не беше ли една дама с черна шапка? Спомням си една тема, в която занимаваше форумското общество с някакви любовни стртадания.

Последна редакция: нд, 18 яну 2015, 18:24 от Мадам Дьо Помпадур

Общи условия

Активация на акаунт