Анонимността във форума

• 42 692
  • 1 155
  •   1
Отговори
# 840
  • София
Темите с любовни страдания винаги се помнят дълго и авторите веднага биват разкрити и им се вадят кирливите ризи  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 841
Така е, като не се прави разлика между неща, които са за форум\фейсбук и такива, които са за хартиеното Мило дневниче, за психолог или за разговор тет-а-тет с най-добра приятелка. Самота на всяко едно ниво... ето, върнахме се към корените на темата. Rolling Eyes

# 842
  • Другата България
Толкова теми с любовни терзания се въртят нон-стоп, с какво тази е по-специална?

# 843
  • Kопенхаген
 Аз съм останала с впечатление, че тя е странна птица и имам спомен, че беше стара мома, може и за това да е.
Иначе без лоши чувства към жената  Grinning

# 844
Дааа,в няколко теми срещам потребителката и винаги съм я мислела за...хм...особена! А то защо било  ooooh! прекалява жената с шоколада явно  Wink

# 845
Ето за това никога не бих пуснала тема за личните ми емоционални преживявания...не само че ще ме разпънат на кръст, а и ще се помни дълго време. Laughing

# 846
  • София
А и никакъъв практически съвет няма да ти дадат  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 847
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Никога, за нищо на света не бих споделила нещо съкровено във форума.

# 848
Ама че сте и вие, нямало да споделяте съкровени неща. вместо да се възползвате от новата опция и когато някоя Минка пусне тема, да влезете и да споделите анонимно (И аз имам любовник; обичам аналния секс/тройки/секс с животни; мразя свекървата... и пр.) вие си стискате душевния сфинктер.

# 849
Въпросът е да не се дават подробности,  Laughing да се крият слабите места.

# 850
  • София
Е ако пишеш в темата за "мразя свекървата" определено няма да бъдеш разпознат или поне не бързо  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 851

Глупостта е трудно да се скрие. Wink

# 852

Много неща могат да се скрият.

# 853
  • Другата България
Ама че сте и вие, нямало да споделяте съкровени неща. вместо да се възползвате от новата опция и когато някоя Минка пусне тема, да влезете и да споделите анонимно (И аз имам любовник; обичам аналния секс/тройки/секс с животни; мразя свекървата... и пр.) вие си стискате душевния сфинктер.
Мдааа, това бих го направила, ама НЕсериозно.
Иначе и аз съм на мнението
Никога, за нищо на света не бих споделила нещо съкровено във форума.

# 854

Много неща могат да се скрият.

Щом казваш.   action032

Общи условия

Активация на акаунт