Анонимността във форума

• 42 646
  • 1 155
  •   1
Отговори
# 885
Моят профил е един, нямам алтернативен. Но ми се струва, че доста хора имат по повече от един, и недоумявам защо.
Може би, за да играят роли, да показват различни страни и аспекти от същността си. Знам ли. Може и с комерсиални или някакви други цели. Когато е за забавление, не е проблем, но, ако е за да навредиш по някакъв начин тогава става шизофренично(налудничаво), че даже и опасно. Хората са различни, мотивите им също.

# 886
Колко да е забавление? По едно време се лееше егати спама от разни забавници, дето направо да ти втръсне. То забавно, ама до време.
И Лаурето ми беше забавна, па после ми писна с едни и същи локуми.

# 887
Не го разбирам това "забавление", идиотия е някаква, в което не виждам нищо забавно  Crossing Arms
Ако е за разгръщане на актьорски таланти - има достатъчно любителски театрални трупи; ако се претендира за писателски талант - има лични блогове, сайтове за споделяне на лично творчество, литературни конкурси.
Ако е проблем с идентичността - има си психолози, съответно когнитивна поведенческа терапия, психодрама, арт-терапия, групова терапия, и какво ли още не...

Но дърт педерунгел да се представя за 16 годишен ученик, или скучаещ счетоводител - за необвързана мацка-трепач - това си е идиотия отвсякъде  Outta Joint

# 888
Мили момичета!

О темата за анонимността и напълняването има връзка. Предлагам ви да излезете от анонимност и да направите форумна среща. Уговорете се, съберете се. Всяка от вас ще дойде пеша до мястото на форумната среща. Ще се раздвижи и ще види, че не е толкова страшно ходенето пеша. Ще дойда и аз. Ще си харесам някой потребителски профил и ще се представя като негов собственик. През цялото време няма да знаете, че г-н Минчев седи на една маса с вас и ще си бъбрим без предрасъдаците, които съм създал с моите писания. После ще се разотидем, ще сме си разменили фейбуците и ще станем първи приятели. Междувременно тази тема ще я затвориме с констатацията, че след форумната среща анонимността я няма и маските са паднали. Е, с изключение на една маска.

Къде ще е срещата, в София ли? Предлагам все пак, заради евентуалните кандидатки за среща от провинцията, да обявиш датата на срещата месец-два предварително, за да съумеят да дойдат пеша, ако толкова държиш на това.

# 889
Скрит текст:
Мили момичета!

О темата за анонимността и напълняването има връзка. Предлагам ви да излезете от анонимност и да направите форумна среща. Уговорете се, съберете се. Всяка от вас ще дойде пеша до мястото на форумната среща. Ще се раздвижи и ще види, че не е толкова страшно ходенето пеша.
Ще дойда и аз. Ще си харесам някой потребителски профил и ще се представя като негов собственик.
Скрит текст:
През цялото време няма да знаете, че г-н Минчев седи на една маса с вас и ще си бъбрим без предрасъдаците, които съм създал с моите писания. После ще се разотидем, ще сме си разменили фейбуците и ще станем първи приятели. Междувременно тази тема ще я затвориме с констатацията, че след форумната среща анонимността я няма и маските са паднали. Е, с изключение на една маска.

Мъжки или женски профил?

# 890
Вероятно и двата, да си флиртува със себе си Laughing

# 891
  • Ямбол
Още ще храните ли трола?
Метат ги и той пак си намира аудитория.
Харесва ми мнението на БърдсФлу малко по-горе.

# 892
Още ще храните ли трола?
Метат ги и той пак си намира аудитория.
Харесва ми мнението на БърдсФлу малко по-горе.

Що не си сложила едно сърчице, след като го харесваш?

# 893
  • Ямбол
...
Сложих. Но така е анонимно.

# 894
...
Сложих. Но така е анонимно.

Когато попитах, нямаше нито едно. Wink

Ти виждаш ли кой слага сърчица? Sunglasses

# 895
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Чудя се отплаща ли се въобще на създателите функцията "Харесай"- сиреч събират ли достатъчно кликове newsm78 Понеже аз почти не виждам харесан пост в темите, в които пиша редовно Laughing.

# 896
аз идеята на функцията не я схващам  Peace  то не пише кой харесва  newsm78

# 897
  • Ямбол
...
Ти виждаш ли кой слага сърчица? Sunglasses
Ей! Как мислиш?

# 898
Лиляна е джедай под.прикритие  Mr. Green

# 899
Лиляна е джедай под.прикритие  Mr. Green
какви са сега тези сърца.

Имаше един джедай без чувство за хумор, помните ли го?

Общи условия

Активация на акаунт