Анонимността във форума

• 42 662
  • 1 155
  •   1
Отговори
# 870
От сезона е, аз също зимата качвам.
Спокойно, за секса и ябълките бях сериозна, и не спирай ябълките. Naughty

# 871
На вас ви е смешно, но даже като че ли ям по-малко от обикновено, някак нямам голям апетит, а как пълнея, не знам.

Не пречи за лично успокоение да си посетиш личния лекар и да обсъдиш проблема. Всякакви напълнявания и отслабвания без видима причина и промяна в начина на живот, според мен трябва да се изследват. Особено при жените след една определена възраст, ежегодните прегледи при ендокринолог (пак според мен) са задължителни. Повтарям, и подчертавам, за да не излезе после, че всявам паника у потребителката или давам непоискани медицински съвети  Tired

Извинявам се за отклонението.

# 872
От сезона е, аз също зимата качвам.
Спокойно, за секса и ябълките бях сериозна, и не спирай ябълките. Naughty

Не е от сезона, аз зимата почти не качвам, както и лятото почти не слабея. Толкова години теглото ми варира с +/-2-3 кг., а сега съм качила поне 5. Случвало се е като съм болна да позаслабна и после си връщам нормалното тегло.

BirdsFlu, и аз си мисля да отида, защото и някак не се чувствам добре. Не съм легнала на умирачка, обаче определено нещо не съм както трябва.

# 873
  • Kопенхаген
След малко ще влезне някоя и рецепта ще ти изпише  Grinning

Чисто и просто си намали дажбата.

# 874
  • София
Е, бях права, и никой не получава смислен съвет  Whistling Whistling Whistling

# 875
  • Другата България
И аз съм "за" ендокринолог. Peace
Иначе има тема за оплаквания в клю-то. Hug

# 876
  • София
На вас ви е смешно, но даже като че ли ям по-малко от обикновено, някак нямам голям апетит, а как пълнея, не знам.
От ЕГН-то? Flutter

# 877
От ЕГН-то? Flutter

Едва ли. Специално в телосложението приличам доста на майка си,  а тя откакто се помня, си стои все на около едни и същи килограми, не е пазила диети, а е над 50 г.

# 878
Мили момичета!

О темата за анонимността и напълняването има връзка. Предлагам ви да излезете от анонимност и да направите форумна среща. Уговорете се, съберете се. Всяка от вас ще дойде пеша до мястото на форумната среща. Ще се раздвижи и ще види, че не е толкова страшно ходенето пеша. Ще дойда и аз. Ще си харесам някой потребителски профил и ще се представя като негов собственик. През цялото време няма да знаете, че г-н Минчев седи на една маса с вас и ще си бъбрим без предрасъдаците, които съм създал с моите писания. После ще се разотидем, ще сме си разменили фейбуците и ще станем първи приятели. Междувременно тази тема ще я затвориме с констатацията, че след форумната среща анонимността я няма и маските са паднали. Е, с изключение на една маска.

# 879
  • София
Малко си закъснял с предложението!  Срещи се правят от създаването на форума почти, мдааааа. Wink
А защо трябва пеша да дойдем, ей това само не ми стана ясно   newsm78

# 880
Минчев, а ще издържиш ли да не ощипеш някой Mr. Green

Цвети, щото сме дебели Laughing

# 881
Минчев, а ще издържиш ли да не ощипеш някой Mr. Green

.........

hahaha hahaha hahaha
Много точен въпрос.
Или може би, ако срещата не е в метрото, няма опасност. Whistling hahaha

# 882

Аз пък изобщо не съм схванала, че Магарчо е EXQUISITE.

Възможно ли е? EXQUISITE никога не ми е звучала като човек,
който иска да продаде нещо.

Много ще е интересно ако се изнесе истината зад колко ника пише един и същи човек.
То освен бизнесдама, трябва и малко психопат да си, че да пишеш през няколко профила...

# 883
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Моят профил е един, нямам алтернативен. Но ми се струва, че доста хора имат по повече от един, и недоумявам защо.

# 884
Моят профил е един, нямам алтернативен. Но ми се струва, че доста хора имат по повече от един, и недоумявам защо.

Честно ли? Според мен щото нещо не са добре с главата.

Общи условия

Активация на акаунт