Анонимността във форума

• 42 306
  • 1 155
  •   1
Отговори
# 105
Идеята за темата ме озари след като видях новата опция "Анонимен". Въпросите ми са какво би ви накарало да излезете от "комфортната зона" на анонимността и какво би ви накарало да ползвате новата опция? Не мислите ли, че форума е така или иначе достатъчно "скрит" (все пак тук всеки може да бъде когото си поиска)?

Никога* не бих я ползвала, "Анонимен" си само за обикновените потребители.
Надявам се и да не придобие широка популярност, ще бъде много досадно да четем пост след пост в различни теми, все от "Анонимен" (който реално не е), без да е ясно кой кой е, и колко пъти е писал в темата.

Ето ви идея за игричка - всеки да напише нещо като анонимен, а останалите да се опитват да познаят кой е авторът по стила му на писане.  Mr. Green

Същото си мислех и аз вчера. Сийка ме свиква на мързел, напоследък, в която и тема да се засиля да пиша, когато стигна до нейното мнение, виждам, че е написала това, което мисля аз и се отказвам.  Laughing

*
Скрит текст:
Mr. Green "никога" си е никога,
Nickkie

# 106
Я да пробвам нововъведението и аз Laughing

п.п. не, не е тръпка. Никаква. Освен това не ми се скрива пола- каква е тая анонимност, ако не мога да пиша като мъж Joy

то бивало и опция за смянана полада сложат и ще настане анархия  Joy

# 107
Сиигурно ли е, че ако някой пусне тема като "Анонимен", за автор на темата ще излезе "Анонимен"?

Гледам, че в мобилната версия като автор на темата си остава потребителското име такова, каквото е било към момента на пускането на темата, въпреки че в постовете по-надолу е променено.

# 108
Твоя работа е това.Аз,което или който ме дразни и го игнорирам или казвам и финито.чак милички котенцаа.
постите свършиха, отпусни се.

# 109
  • София
Аз не съм се стягала,а и не постя не вярвам в простотии Laughing

# 110
Сиигурно ли е, че ако някой пусне тема като "Анонимен", за автор на темата ще излезе "Анонимен"?

Гледам, че в мобилната версия като автор на темата си остава потребителското име такова, каквото е било към момента на пускането на темата, въпреки че в постовете по-надолу е променено.

автора ще е анонимен  Peace

# 111
Аз не съм се стягала,а и не постя не вярвам в простотии Laughing
на теб няма да ти казвам котенце, щото си егати буквалистката.

# 112
  • София
Недей,а и нищо свързано с цветя моля Mr. Green

# 113
Обичам Краси!

Цунки  newsm03

познахте ли ме?

# 114
Лъжеш, Шанел не пише така.  Mr. Green

# 115
Ъ ъ ъ да! Ти си Краси!  Joy

# 116
Аз искам да пробвам и тези бутони как излиза написаното.
Не я знаех тази опция. може и да ми се наложи да я ползвам, знае ли човек.. Извинете за миш-маша

# 117
Лъжеш, Шанел не пише така.  Mr. Green
[/b] да болдна ли?

Joyе що не казвате, че при всяко публикуване избираш ''анонимен'', иначе се разанонимваш Laughing

# 118
Ааа бутона за сянка на текста защо не работи?

# 119
Я каква хубава темичка, аз пак блея. Laughing

Не ми трябва да съм анонимна на мен специално, аз отсъствам много и като съм във ваканция съм супер активна вав форума, един вид наваксвам...Ако някой ме познае не ми е проблем. Не държа да поддържам някакъв висок имидж,че примерно само с Шанел се червисвам и с Диор се лакирам. Такива потребителки са ми много смешни.

Общи условия

Активация на акаунт