Анонимността във форума

• 44 186
  • 1 155
  •   1
Отговори
# 465
Рибозом, 78.

# 466
  • В Космоса
So Lucky*, а ти пускала ли си снимка в онези теми? Имам чувството, че те помня. Поне помня една Лъки нещо си, която супер срамежливо и набързо се пусна, с молби и уговорки, затова съм запомнила лика - не особено близък план, тъмна коса до рамене...хм! Не мога да опиша, но образът ми изниква ясно. Grinning

# 467
  • София
Хмммм, гледам, че всички тук сте се преместили! Явно сте в очакване на снимки! Натам ми вървят нещата.
А днес и Утро съм пропуснала да видя! Ама като съм бавна-така е.
Лили, нямам против да си викаме глигани, скумрии, грозни, кости и т.н. дет се вика иначе аз как ще изпъкна  Mr. Green, ама тая простотия да говориш за нечие дете, защото си тъп като гьон и не ти идва друго на акъла  Naughty Няколко пъти във форума съм се натъквала на такива коментари, еми...
Нино и аз на дундавата искам снимки!

# 468
аз съм виждала Тонка! Тя си е на авватара и никой не може да ме убеди в противното  Thinking

# 469
  • 2860 км северно от Екватора
So Lucky*, а ти пускала ли си снимка в онези теми? Имам чувството, че те помня. Поне помня една Лъки нещо си, която супер срамежливо и набързо се пусна, с молби и уговорки, затова съм запомнила лика - не особено близък план, тъмна коса до рамене...хм! Не мога да опиша, но образа ми изниква ясно. Grinning
Не си спомням да ти кажа, преди 2 години беше, една скучна зима. Laughing Май от ФБ една снимка бях постнала и после я махнах...доста хора ги бяха цитирали и затова се уплаших да не остана завинаги млада и красива в историята на форума. hahaha

# 470
аз съм виждала Тонка! Тя си е на авватара и никой не може да ме убеди в противното  Thinking
Ами теб? Кога ще те видим?

# 471
Нищо не праща тази Нино  Crossing Arms Изпада от класацията за любим динозавър.
Виждала съм Акаша и Бела  Flutter Акаша ще я запомня с косата й  Blush Друг от тази тема не мисля, че съм виждала. Цвети  Crossing Arms Whistling
Мен сте ме виждали  Laughing

А, забравих Джой! И нея съм виждала  Party

# 472

аз съм на аватара, а в на Лиляна темата пуснах снимки с различни цвеетовве на косата  Hug изпускаш клюката, Лъки   Party

# 473
  • София
Антигона, не съм ли ти пращала снимка? Аз скоро като си ги показвахме  Laughing пращах, ама не помня на кой. Май последно на Жаки.

# 474
Ей, момиче, какъв бой заслужаваш  Crossing Arms

# 475

аз съм на аватара, а в на Лиляна темата пуснах снимки с различни цвеетовве на косата  Hug изпускаш клюката, Лъки   Party
Не знам какво се одрямвам, тук всеки всеки познава... Embarassed

# 476

Ти верно си бабка, Нинче. 78! Ехей!

# 477
Аз трябва да искам снимки...не съм виждала Цвети и Лъки,а мен ако искате да ме видите цъкнете на аватара  Mr. Green

Харесва ми ,че в темата на анонимните излязохме от анонимност  Hug

# 478
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Лъки, я пак д апитам- Джена Дюъм-Татум ли е на аватара ти?
Цвети и аз искам да видя Simple Smile

# 479
Лъки, я пак д апитам- Джена Дюъм-Татум ли е на аватара ти?
Цвети и аз искам да видя Simple Smile
Да тя е. Peace
Ще ви кача моя снимка за малко, но обещайте да не ме цитирате плийз. Praynig

Общи условия

Активация на акаунт