Анонимността във форума

• 44 183
  • 1 155
  •   1
Отговори
# 630
Аз много добре знам, каква е целта там, и каква тук. И в двата сайта обаче, е интересно кой ти е преглеждал профила Mr. Green

# 631
Потърсих в Гугъл , Гергана, която някой писа, че прилича на Белла... наистина някаква има прилика.

# 632
Аз много добре знам, каква е целта там, и каква тук Mr. Green

Сигурна съм, щом имаш регистрация там. Laughing Споделих за незнаещите. Wink

# 633
  • вятър в маслините, вятър над хребета
На мен Бела ми прилича на Фийби от "Приятели".

Относно опцията, дето я иска Акаша- на мен не ми трябва. Доста добре се ориентирам кой редовно никне след мен, за да ми трябва затвърждаване на очевидното Laughing.
Аз самата често проверявам нечий профил- знам, че ппотребителят е писал нещо, което ми се е сторило полезно, но не помня кога точно и не ми се рови из цялата тема, затова минавам набързо през постовете му.

# 634
И какво ви топли това кой гледа профила ви?  newsm78
Има толкова много причини човек да погледне в нечий профил - да провери за стар ник, за старо конкретно мнение, което го е изкефило (или не), за местожителството на пишещия, ако има спомен, че е споменато, наличие на деца, дали не е онази съфорумка, как ѝ беше името, а не, не е тя, тази е друга и т.н., и т.н.
Колкото по-малко си сменяте никовете и аватарите, толкова по-малко ще ви ровят из профилите.  Mr. Green
За "мултаците" изобщо няма и да споменавам (онези, шизофрениците с по амнайсет профила).

# 635
  • В Космоса
Направо като една печка с дърва и въглища ме топли. По цял ден си мечтая да бъда сгрята в тези мразовито зимни дни. Еееех!

Корделия, интересно ми е. Що пък да не знам кой проявява интерес към форумния ми образ. Независимо по какви причини, ще бъда поласкана от вниманието. Grinning

# 636
  • 2860 км северно от Екватора
Потърсих в Гугъл , Гергана, която някой писа, че прилича на Белла... наистина някаква има прилика.

Да, на мен ми заприлича на Гергана, само дето Белла е естествена, а певичката има към половин кило макиаж. hahaha

# 637
  • София
Престанете да го гласите момичето с тия сравнения с Ивана и Драгана...
Егати обидата, а и нищо общо не намирам. Naughty

# 638
  • 2860 км северно от Екватора
Престанете да го гласите момичето с тия сравнения с Ивана и Драгана...
Егати обидата, а и нищо общо не намирам. Naughty
Ивана я знам, коя е Драгана... newsm78
Вече споменах, че го казвам с най добри чувства...момичето го прие...под вола теле търсиш... ooooh!

# 639
Корделия, интересно ми е. Що пък да не знам кой проявява интерес към форумния ми образ. Независимо по какви причини, ще бъда поласкана от вниманието. Grinning

А на мен ми се виждат доста стресиращи някои форми на интерес - като някои "фенове" на Лиляна, например. Тръпки да те побият.

Профилите ги отварям, за да видя възраст на пишещия, ако я е посочил.

# 640
  • В Космоса

А на мен ми се виждат доста стресиращи някои форми на интерес - като някои "фенове" на Лиляна, например. Тръпки да те побият.

Да, има такива форми на интерес. Болни. Възможно е с подобна опция такива хора да се поспрат малко със сталкването и преследването.

# 641
Като бях по-малка пък ме сравняваха с Али Макбийл  Joy

Съгласна съм с негативна ,че някои форми на интерес за си стряскащи.Пази Боже ,от фенове като Лиляна  Praynig

На г-н Минчев искам да уточня: за пуканки иде реч,г-н Минчев  Laughing В 8-мия месец до никакви други пакети не ми е  Laughing

А относно Гергана,доколкото съм я чувала да ви кажа и на гласови данни мога да я докарам  Laughing то нейните не са толкова зашеметяващи  Wink

# 642
Колкото по-малко си сменяте никовете и аватарите, толкова по-малко ще ви ровят из профилите.  Mr. Green
Тцъ, не ме устройва това Laughing. И анонимността не ме устройва- не мога да съм анонимна с аватар.

# 643
Вие аватарните пък 'щото само с един седите цял форумен живот  Laughing

# 644
Ами нали точно затова не ни устройва. Не четеш Wink
(аз и никове сменям, двойно не съм на далавера Mr. Green)

Общи условия

Активация на акаунт