Анонимността във форума

• 43 882
  • 1 155
  •   1
Отговори
# 795
И на мен, и на мен.  Party

# 796
Някак прекалено съмнително се пръкна и взе да ги пише едни явни, явни след една знакова случка, която очевидно много го/я е жегнала, та да се потруди да си прави фалшив профил.

AQUA, ти си от хората, които винаги наричат нещата с истинските им имена, чак ми е чудно какво те спира  да кажеш за коя случка и за коя потребителка става въпрос  Thinking Пък и не си от тези, които само подхвърлят "кукички" и после сластолюбиво чакат поне сто видни клюкарки любезно да им се помолят за споделяне на лични Crazy
Кажи каквото смяташ, пък ако някой се почувства засегнат - да се защити.

# 797
  • Другата България
..... и после сластолюбиво чакат поне сто видни клюкарки любезно да им се помолят за споделяне на лични Crazy
Joy Joy smile3532
Много точно описание, но аз чак 100 не съм отчела, виж 1-2 са редовни, дежурни, и като някой нещо за друг подхвърли само без да съм скролнала вече знам чий е следващият пост с въпрос "Би ли споделила повече", "Кажи за какво става въпрос", "Ама не ме карай да гадая" и те такива те.
Бърдс, разсвесели ме.
Шапка свалям на мацките, разгадаващи кой кой е по стил, начин, ключови думи, емотикони...аз изобщо не обръщам внимание на тези неща.

# 798
....
Шапка свалям на мацките, разгадаващи кой кой е по стил, начин, ключови думи, емотикони...аз изобщо не обръщам внимание на тези неща.
Ами, предвид, че някои потребители са на "пълен работен ден" във форума, изобщо не се учудвам, че знаят и кътните зъби на съфорумците си. Sunglasses Whistling

# 799
Не съм сигурна, затова не казвам. Може да се окаже, че не е така и е просто съвпадение.
Поне не си ползват профилите за користни цели, като някои, които вече дори на аватар са си плеснали продукта, който продават + че мине, не мине периодично извъртат натам разговора. 1 метър досада....

Последна редакция: нд, 18 яну 2015, 15:13 от AQUА

# 800
Поне не си ползват профилите за користни цели, като някои които вече дори на аватар са си плеснали продукта, който продават + че мине, не мине периодично извъртат натам разговора. 1 метър досада....

Така е. Rolling Eyes

# 801
Последните намеци и аз ги схванах, но за знаковата случка - запис.  Joy

# 802
  • 2860 км северно от Екватора
Значи аз съм супер заспала, защото до сега не съм засякла потребител с продуктово позициониране...или ги чистят бързо. newsm78

# 803
Значи аз съм супер заспала, защото до сега не съм засякла потребител с продуктово позициониране...или ги чистят бързо. newsm78

На мен нямаше да ми направи впечатление, ако не ми се беше сторило, че на аватара има два кренвирша, напъхани във вълнени чорапи, та затова се загледах по-внимателно какво точно е изобразено  Joy

# 804
Тук и кренвирши ли продават hahaha

# 805

На мен нямаше да ми направи впечатление, ако не ми се беше сторило, че на аватара има два кренвирша, напъхани във вълнени чорапи, та затова се загледах по-внимателно какво точно е изобразено  Joy

Кренвиршите са добре, на мен ми приличат на ампутирани крака. Confused Ъгълът на снимане е такъв.

# 806
  • Другата България
Добре де, кажете или покажете и за невдяващите къде са тези креНвирши? newsm78

# 807

Като първо, пише се креНвирш наистина.

Като второ, ето: http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=745713.msg26622227#msg26622227

и пак реклама, нахалничко

Рекламата явно продължава, спирка нямаааа.

# 808
Трябвало е да си снима "нулата", като една друга "колежка", близка по душевност и житейски мироглед, дама, която сам сама е започнала всичко, запрятайки ръкави... или поли, както по-точно се изразиха в една друга тема. Тя и нейната нула Laughing

Много обичам да чета мненията на негативна и кукумицинка!

# 809
  • Другата България

Като първо, пише се креНвирш наистина.

Като второ, ето: http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=745713.msg26622227#msg26622227

и пак реклама, нахалничко

Рекламата явно продължава, спирка нямаааа.
newsm78 Знам, че е така, аз не вложих нищо в "Н"-то, просто понякога така се ...лигавя. Embarassed Peace
Ясно, схванах.

Общи условия

Активация на акаунт