Анонимността във форума

• 43 880
  • 1 155
  •   1
Отговори
# 780
Ако някой ме светне защо са затрити доста постове, включително и моят, пак ще правя айрян. Това с " лигльовците" не мога да го преглътна, а не знам какво да пиша, че да не ме трият. Има някакви ограничения ли?
Спокойно, не си единствен. Явно трият само постовете на по-непознатите профили в клюкарника. Аз сутринта питах дали все пак са яли баница, и ми изтриха поста. Може пък да са го изтрили, защото не съм изписала правилната дума БАНица?

# 781
...
Не, не е това. Laughing Някои потребители виждат кой пише като анонимен.
Е, стига де.  smile3505

# 782
  • София
Ще мине ли чистачката с мопа? Прочети по вече за айряна и благотворното му действие върху човешкия организъм, и може да преосмислиш предпочитанията си.
 Действието му е едно и също независимо от консистенцията  Mr. GreenПиеш и пикаеш после. Joy

# 783
  • 2860 км северно от Екватора
Аз пък разбрах, че някои потребители са тайни агенти (виждат кой пише като анонимен), и май Лили е  един от тях. Rolling Eyes

# 784
  • София
Лъки ,ангелова в другата тема те е кръстила -еми  Joy

# 785
  • Другата България
...
Не, не е това. Laughing Някои потребители виждат кой пише като анонимен.
Е, стига де.  smile3505
Laughing Знам коя си, знам. Mr. Green
Ама няма да те издам, и добра мога да бъда. И то без да искам нищо в замяна.

# 786
Не бе, Laughing модераторите виждат кой пише като анонимен. И те са потребители.

# 787
  • Другата България
 smile3521 baaa smile3525 smile3533

# 788
Лъки ,ангелова в другата тема те е кръстила -еми  Joy
Ангелова с гъбичките ли?
Няма оправия там, тя да изкара средното, пък мога да се прекръстя на еми. Mr. Green

# 789
Ще мине ли чистачката с мопа? Прочети по вече за айряна и благотворното му действие върху човешкия организъм, и може да преосмислиш предпочитанията си.
 Действието му е едно и също независимо от консистенцията  Mr. GreenПиеш и пикаеш после. Joy
 А от кое, като пиеш, не пикаеш? Физиологични нужди, човещинка.

# 790
  • София
Може и да има нещо знам ли тук сигурно някой ще ни светне. Laughing

# 791
За "Борил" съм почти убедена кой е или по-точно коя е, както и че нарочно пише по определен начин и внимава повече със запетайките от редовния си, легален образ Wink Опитва се да ползва и повече емотикони, защото пък редовния образ не ползва никакви, явно от мързел. Други похвати, като оставянето на многоточие в края на изречението, гледам е взаимствал от вражеския стил на писане.
Някак прекалено съмнително се пръкна и взе да ги пише едни явни, явни след една знакова случка, която очевидно много го/я е жегнала, та да се потруди да си прави фалшив профил.
Щом го влече, както се казва Laughing

# 792
  • София
Аква, коя е случката?

# 793
Цитат
Никой не може да ме убеди, че нормален млад и  вървежен мъж ще стои петък вечер във форум за майки и плетки Naughty   

Joy И аз това много пъти съм си го мислила, че има нещо гнило.

# 794
И на мен ми стана интересно. Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт