Анонимността във форума

• 42 232
  • 1 155
  •   1
Отговори
# 1 065
ще си събирам от закуски

Е нЕмаш проблем, един &%#@#% (това е автоцензура), който се представяше за шестнадесетгодишен тийн във форума, твърдеше, че джобните му за закуска са 300 лв на месец; ако се турнеш на диета, след четири месеца те виждам на площад "Де Вож"   Mr. Green
4 месеца викаш да гладувам сутрешно време...  Confused хем слаба и красива, хем на Айфеловата кула  Rolling Eyes
с 1 куршум 2 заека. Joy

Избирайте внимателно за кого ще събирате пари!
За Янтра и момчетата. Naughty

# 1 066
Помислете за съфорумките, които имат истинска и голяма нужда да ми видят гърба.   Flutter

Аа, моля, моля! Ти номинация за злобил нямаш, не се пререждай.  Naughty
Дай партийно да изчезнем с яхтата, аз ще уредя евтин паркинг и капитан. Янтра може да дойде с нас за малко и да ѝ разсеяме мераците за нова кола, а по пътя да хвърлим кукумицинка на някой остров с половина.

# 1 067

грешен отговор  Naughty

# 1 068
  • Пловдив

грешен отговор  Naughty
Каза джедая..... Money Money Money

# 1 069
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Аа, аз на Янтра пари не давам, щом като рита котки! Вместо сама да покани котките да се настанят и да блаженстват на топло в колата! Животните просто искат да се стоплят.
Такива неща не забравям, както помня ника и аватара на една, която преди години четох, че се хвалеше как хвърляла отрова и изтровила не знам си колко кучета...
Така и други, които подкрепят "гениалната" идея за хвърляне на отрова Sick и мразят котките, при това току афишират ненавистта си към животните. От всичките им писаници, на които съм се натъквала из темите, става кристално ясно, че става въпрос за хора, загрижени единствено и само за собственото си оцеляване и добруване, примитивни егоисти.
Който не обича котки, не е добър човек!
А който не обича хора какъв човек е?  newsm78  Wink
AQUA Mr. Green
(прощавайте, не се сдържах Laughing)

Кандидатствам за субсидия и аз- още не знам какво да включа в резюмето, но нека се отбележи, че обожавам котки Flutter

# 1 070
bubanka, не те пускаме, и ти и Сия тук ще стоите. Crossing Arms

# 1 071
Нахалници!!! Стейси Грей, твоята кожа си я бива Mr. Green не ми пречи и аз да имам.
Марш,  яхти и джипове,  а мен гола ме оставихте, никакви майкаи не сте, никаква съпричастност от вас, няма милосърдие в този форум бече само меркантилници.  Crossing Arms  

# 1 072
  • Пловдив
От друга страна за всички котколюбителки - ако ми купите нова кола котките няма да я обичат както настоящата и няма да има нужда да ги ритам. Направете доброто дело - спасете уличните котки!

# 1 073
Дай партийно да изчезнем с яхтата, аз ще уредя евтин паркинг и капитан. Янтра може да дойде с нас за малко и да ѝ разсеяме мераците за нова кола, а по пътя да хвърлим кукумицинка на някой остров с половина.

Става. Ама да вземем и съфорумката, която искаше кожено палто - вече няма да ѝ трябва. И Бубанка да вземем. Такава голяма палуба - ще има да мете, да мете...  Mr. Green
Съфорумки и съфорумци, мили другарчета! Моля, съберете пари за общото благо!
Само една скромна яхта, а колко много проблеми решава...  Hug

# 1 074
И като зачезнете всички,ние какво ще правим? М?  Crossing Arms

# 1 075

Става. Ама да вземем и съфорумката, която искаше кожено палто - вече няма да ѝ трябва. И Бубанка да вземем. Такава голяма палуба - ще има да мете, да мете...  Mr. Green
Съфорумки и съфорумци, мили другарчета! Моля, съберете пари за общото благо!
Само една скромна яхта, а колко много проблеми решава...  Hug

Става, но трябва цял екипаж да наемем, не може само с един капитан. За милите съфорумки ще отделим пари от дарените и ще им платим доживотно членство в някой яхт клуб. Страхотни купони правят с падане зад борда понякога.

# 1 076
Да!
Кой ще гони новорегистрираните и кой ще ги навира...там където слънце не огрява. Mr. Green

# 1 077
  • Пловдив
Да!
Кой ще гони новорегистрираните и кой ще ги навира...там където слънце не огрява. Mr. Green

Че то на такива скъпи яхти обичайно има сателитен интернет.

# 1 078
  • Ямбол
И като зачезнете всички,ние какво ще правим? М?  Crossing Arms
Да!

Аз естествено.  bowuu

# 1 079
Кандидатрам се за резервен капитан (докато чакам дарението за моята Бавария)
Вече бях на плаване, имам опит

Общи условия

Активация на акаунт