Дума дупка не прави, или за стойността на виртуалното общуване

• 14 782
  • 231
  •   1
Отговори
# 75
И аз се чудя защо толкова внимание ми се отделя, но явно съм много интересна. Simple Smile
Няма тема, в която да вляза и да не се хванат всички за мен. Simple Smile
Много ми повдигате самочувствието поне, ако не друго. Simple Smile

# 76
  • Ямбол
А вие защо му обръщате внимание? Това е все едно да видите човек с психични отклонения на улицата и да започнете да спорите с него.
Не всеки я знае, често сменя и екранните си имена. Та да не се заблудят другите, добре е някой да им припомни кои са даритата във форума.

# 77
А вие защо му обръщате внимание? Това е все едно да видите човек с психични отклонения на улицата и да започнете да спорите с него.

Защото психарите са нагли. Държат се в темите точно така, сякаш влизат в една стая с куп хора, които си говорят за ... нещо си (каквото и да е), застават по средата, и казват на висок глас "А аз пръднах"  Outta Joint
Скрит текст:
Точно като онова същество, което влиза в абсолютно всяка тема с изказвания в един и съх дух - как работи здраво без да плаща данъци, харчи си многото "парички", хе-хе, а Лиляна е тъпа  Sick Повторено два-три пъти, може да се приеме за някаква макар и груба закачка с тяхна си предистория. Но след стотния пост, в теми с абсолютно различна насоченост, просто ти писва и започва да си мечтаеш за функция "игнор" и да се дразниш на скудоумието...

# 78
И аз се чудя защо толкова внимание ми се отделя, но явно съм много интересна.

Е то голямото чудене. Просто някои хора имат доста свободно време и ти си им атракцията в момента. Утре ще е някой друг.

# 79
  • Ямбол
Я, ето наистина пример за психария, която си вярва, че е наред, а в същност не е.
...
Скрит текст:
Точно като онова същество, което влиза в абсолютно всяка тема с изказвания в един и съх дух - как работи здраво без да плаща данъци, харчи си многото "парички", хе-хе, а Лиляна е тъпа  Sick Повторено два-три пъти, може да се приеме за някаква макар и груба закачка с тяхна си предистория. Но след стотния пост, в теми с абсолютно различна насоченост, просто ти писва и започва да си мечтаеш за функция "игнор" и да се дразниш на скудоумието...

# 80
Лиляна, коя от многобройните ти фенки е това, че явно не съм в час с фен-клуба ти?  Laughing

# 81
Просто някои хора имат доста свободно време и ти си им атракцията в момента. Утре ще е някой друг.

Чудя се колко ли трябва да им е жалък живота, че да нямат никакво друго по-свястно забавление.  ooooh!

# 82
Хляб и зрелища - това е най-древната атракция за народа.  Laughing
Реалити форматите също съществуват на тази база.

# 83
  • София
Това EXIT_HUMANITY не беше ли ALIEN не знам какво си?
О, не й е добре на тази потребителка и лъже и маже яко, включително и самата себе си.

ALIEN, нали няма да си направиш някоя дупка сега? pletka

# 84
Да се върнем на темата, все пак не е за мен, но благодаря за това, че ме правите известна.
В интернет няма 100% анонимност. Винаги могат да те пипнат по IP адреса. Можеш да присвоиш чужд, но ако решиш да правиш някаква голяма щуротия, пак има начин да те гепят. Е, за писане на глупости надали... Все пак никой не е 100% анонимен. Simple Smile Така че по-добре да се пишат лъжи и несериозни работи.  Laughing

# 85
Ами аз мога да си пиша всичко, чудя се колко трябва да си наивен, че да вярваш на всичко, което се пише из интернет пространството... има хора  с толкова богата фантазия, че не можеш да се усетиш даже как тънко те работят.  Laughing
В тоя форум поне получавам достатъчно храна. Никъде другаде няма такова изобилие от отрицателни емоции.  newsm68

Ти си alien, дето избълва един куп проклятия веднъж, нали?
И как точно се нахрани тогава?
Ако наистина имаш дете, и от него ли така се храниш?
 Sick

Сийке, рейнбоу май е това
Чепкат се с кеф при всяка среща

# 86
Смятате ли обаче, че е редно и да носим отговорност за въпросните мнение и позиция?

Да.

Замисляте ли се дали вашите думи биха навредили някому?

Да.

Стараете ли се да премисляте излязлото изпод клавиатурата, налагате ли си ограничения в името на морал, ценности, възпитание?

Да.

Или позицията на анонимност ви кара да се чувствате свободни да изразите неща, които в ежедневното общуване бихте премълчали?

Не.

Какво дава виртуалната арена- свобода или слободия?

*б* ли му мамата.  Laughing

# 87
Лиляна, коя от многобройните ти фенки е това, че явно не съм в час с фен-клуба ти?  Laughing

Ох, тук даже аз, дето съм далеч от личните сплетни на останалите и даже от години не влизам в темите за любов и омраза дори като читател, май се сещам за една прахосмукачка.  Laughing Лиляна и Бърдс флу ще кажат така ли е, ако решат.
Лепките са си лепки- те си страдат от личните си проблеми и неудовлетворености, досадни са като мухи, но пък са си част от пейзажа. Просто не ги четете и толкоз. А ако не им обсъждате заяжданиците и откровените глупости и не им отделяте вниманието, което така болезнено търсят, ще е още по- ведро и леко тук.

# 88
EXIT_HUMANITY, аз например не те знам, не те познавам и нямам никаква представа от творчеството ти. Предполагам, че малко след това включване, отново ще те забравя, защото интересното е там, където има взаимност, където хората се забавляват, където се опитват да се държат добре, дори и понякога да не им изнася нещо, където си помагат. Там тебе те няма и затова не съм те забелязала. Сигурна съм, че това важи и за много други хора. Илюзията, че всички ти обръщат внимание, обаче, предполагам трае кратко. И имаш нужда от още нова изява.
Така е и в реалността. Понякога, всред група хора, се намира един нещастник, който да седи отстрани и понякога си сваля гащите и си показва гъза. Интересно е, шокиращо, но кратко.  След това групата продължава, а този отстрани търси друго място, на което да си покаже гъза.

# 89
  • Ямбол
Лиляна, коя от многобройните ти фенки е това, че явно не съм в час с фен-клуба ти?  Laughing
Повечето се досетиха, че това е прахосмукачката.

Трябва да си сложа фенките в подписа и да си ги ъпдейтвам от време на време.

Общи условия

Активация на акаунт