Дума дупка не прави, или за стойността на виртуалното общуване

• 14 778
  • 231
  •   1
Отговори
# 210
  • Другата България
Сърдита съм. Всички имат ЛС с чаршафи, само аз нямам.  Crossing Arms
.........
Laughing А, и аз нямам.
Ама да ти кажа, това според мен е защото не се намесихме в разговора в подкрепа или хулене на Блед, която и да е тя.
Аз пък не разбирам как е възможно  първо да се намесваш някъде, където 2-3-4 човека си мерят ...круизите Laughing, при все, че не знаеш за какво става въпрос, не си писал в такива теми, не си се "сблъсквал" с потребителката, пък после да се възмущаваш на всеослушание кой какво ти пращал и защо ти го е пращал.
Хем да не си пропуснал да си кажеш "ценното" мнение, хем после "ама що така, що иначе.."
Онази тема се обърна на "За и против Блед" ooooh!. и в "дайте да си премерим СМС-ите". Laughing
По принцип съм съгласна с това мнение
Аз не говоря за авторските права, Хърмаяни. Говоря за правата на потребителите на сайта БГ-Мамма. Поне аз така го виждам- ако съзнателно в сайта се предоставя некоректна и подвеждаща информация, с това се вреди на неговите потребители и е работа на отговорните лица да прекратят подаването на въпросната информация. Ако няма такова подаване, съответно администраторът казва- "Съмненията ви са неоснователни" и с това случаят се прекратява. Аз такова нещо в конкретната случка не видях (това от позицията на съвсем страничен наблюдател, не знам въпросната Блед дали е измамница или не е).
Всеки трябва да има едно наум, когато търси инфо за нещо важно тук и по принцип във форум. Многократно са доказвани /и то от потребителки/ и мултиакаунтинга, и шизофреничните изстъпления, и фалшивите "зов за помощ" , и събиране на средства за "болни" и недоволни....а когато всичко това се прави със знанието , мълчаливото съгласие или негласното толериране от собственик, администратор, модератор или друг вид -ратор, всеки за себе си трябва да се замисли дали и защо би стоял на такова място.
Говоря по принцип, не за този форум конкретно, или за някого конкретно.
Ако в действителност има нещо вярно във всичко, което изчетох в онази тема за тази дама, то постовете и би следвало да се прегледат и от някой в "Триваго", не само от Татти, Мамма или Бгмама Laughing. Може там пък интересът и да е по-....как да кажа, материално обезпечен.
А в крайна сметка май ще стане кучетата си лаят, кервана си върви, и "много шум за нищо". Laughing Само дето тук сума ти народ се изпокара за глупости.
И дори такива като мен незнаещи разбраха коя е Блед.

П.П. Единственото, за което неблагородно завиждам на тази потребителка е това, че пътува, ходи, обикаля, посещава, круиз-ва .... Mr. Green

# 211

П.П. Единственото, за което неблагородно завиждам на тази потребителка е това, че пътува, ходи, обикаля, посещава, круиз-ва .... Mr. Green

Повярвай, няма за какво да и завиждаш. Буквално! За Триваго не се притеснявай.  Peace

# 212
  • Другата България
 Grinning Е, аз по принцип си завиждам на всички, които ходят по екскурзии и посещават непознати места.
Къде благородно, къде не чак толкова.
Когато мога, и аз го правя, ама не мога да се меря с такива като тази дама.
Здраве да е. Peace

# 213
Grinning Е, аз по принцип си завиждам на всички, които ходят по екскурзии и посещават непознати места.
Къде благородно, къде не чак толкова.
Когато мога, и аз го правя, ама не мога да се меря с такива като тази дама.
Здраве да е. Peace

Важното е че имаш реални преживявания  Peace

# 214
Слушайте какво, съвсем сериозно се предлагам - пратете ме на какъвто и да е круиз. Твърдо обещавам да дам реални, обективни и лично мои впечатления и мнения, които ще подплатя със собственоръчно направени снимки. За доказателство може и да снимам ежедневници от съответните страни. Залез - само ако е на фона на вестник с дата. Кораб - пак същото. Хотел - тоже. Фотоапарат си имам, обещавам и снимките да са с прилично качество.
"Сийке, какво ще кажеш за този круиз?" Сийка грабва куфара и апарата, отива, гледа, снима, взима проби от манджите, минава с бяла ръкавици по рамките на вратите - всичко, както си му е редът. Връща се и докладва.
Моля, моля, моляяяя....  Praynig

# 215
Тръгваме по зазоряване!

Мястото е испанските стълби в Рим, нали? Нали щяхме да ходим там, Нино? Дай поне по един пътепис да напишем, няма само Блед да е селебрити.  Crossing Arms

# 216
Давам, бе.  Добре, де, Рим. То където е Полски Тръмбеж, там е и Рим.  Crazy

Сийке, пратете ме  Crossing Arms Сама никъде, трябва да има свидетели. Избери си с кой и те пращаме, но се обоснови. Така ще сме и по темата за стойността.

# 217
То ако ще.ходи с някой Сийка нека да е с Блед, нали нея разследваме  Mr. Green

Извинявам се, не се сдържах  Blush

# 218
Да, ама ако е мъж...  newsm78

# 219
Слушайте какво, съвсем сериозно се предлагам - пратете ме на какъвто и да е круиз. Твърдо обещавам да дам реални, обективни и лично мои впечатления и мнения, които ще подплатя със собственоръчно направени снимки. За доказателство може и да снимам ежедневници от съответните страни. Залез - само ако е на фона на вестник с дата. Кораб - пак същото. Хотел - тоже. Фотоапарат си имам, обещавам и снимките да са с прилично качество.
"Сийке, какво ще кажеш за този круиз?" Сийка грабва куфара и апарата, отива, гледа, снима, взима проби от манджите, минава с бяла ръкавици по рамките на вратите - всичко, както си му е редът. Връща се и докладва.
Моля, моля, моляяяя....  Praynig
Компания приемаш ли?Самопредлагам се  Crazy - не съм от мрънкащите и претенциозните...

# 220

На прав път си  Joy На някои съфорумци няма да им е приятно  hahaha Joy

# 221

Прощавай, не се бях замислила. Е, ти пък в името на благото на форума ли няма да се прежалиш  Crossing Arms

# 222
Компания приемаш ли?Самопредлагам се  Crazy - не съм от мрънкащите и претенциозните...

Нямам нищо против. А и щом няма да мрънкаш - имаме сделка.  Peace
Но да се разберем - отзивите само искрени, честни и почтени, никакви рекламни трикове.  Naughty

# 223

Най-много да те ощипе, палавнице  Flutter

# 224
Ако е само до щипането, ще се прежаля - мегдан за щипане много.
Ама нещо не ме кефят мъжете, които се навъртат тъдява. Голямо мрънкане, бе. Ужас!
Пък най-мразя да ми е хубаво, а някой край мен да мърмори. Ще го засиля през борда да мрънка на рибите и после... Язък за круиза.

Общи условия

Активация на акаунт