ЦЕНТЪР ЗА АСИСТИРАНА РЕПРОДУКЦИЯ - ТЕМА 20

• 84 755
  • 706
  •   1
Отговори
# 585
  • София
Момичета а на някоя от вас налагало ли се е да изпраща изследвания по мейла на центъра.Аз изпратих новото ФСХ където ми го искаха,но незнам дали са го получили,никой не ми се е обадил newsm78
Когато ми се обадиха по тел. че трябва да добавим актуално изследване на ФСХ (ние сме за 3-ти опит) попитах дали може по майл и в електронен вид, но ми казаха че не може. По пощата изследване с подпис и печат или го занасяш на място. Все пак попитайте, дано да го приемат и така.

# 586
Момичета а на някоя от вас налагало ли се е да изпраща изследвания по мейла на центъра.Аз изпратих новото ФСХ където ми го искаха,но незнам дали са го получили,никой не ми се е обадил newsm78
Когато ми се обадиха по тел. че трябва да добавим актуално изследване на ФСХ (ние сме за 3-ти опит) попитах дали може по майл и в електронен вид, но ми казаха че не може. По пощата изследване с подпис и печат или го занасяш на място. Все пак попитайте, дано да го приемат и така.
На мъжа ми му се обадила някаква жена от центъра,тъй като аз не съм вдигала и му казала,че закъснявам с изследването (ама нали трябваше първо да ми дойде)и тъкмо същият ден щях да ходя да го взема от лабораторията тъй като знам,че искат печат и подпис.Той и обяснил и тя му казала да и го изпратя на имейла до понеделник.Аз го изпратих още в събота и днес звъннах да попитам дали са го получили,момичето което ми вдигна каза,че не може да ми даде такава информация тъй като отивали имейлите  до директорката и просто да седя и да си следа статуса във сайта newsm78

# 587
Аз пък преди 3 седмици занесох документ, който ни искаха, а статуса ни е още: за доп. на мед.документация....  ooooh!

# 588
Аз пък преди 3 седмици занесох документ, който ни искаха, а статуса ни е още: за доп. на мед.документация....  ooooh!
Хм, освен утре на директорката да звънна newsm78 дето ще го мисля,след като имейлите отиват при нея,пък и май тя е говорила с мъжа ми.

# 589
Да, по-добре се чуй с нея.

# 590
eklektus, можем ли да комуникираме директно с директорката?

# 591
  • България
Защо да не може ? Директорите и те са хора. Аз от моя опит , в различни ситуации, когато никой не ти дава ясен отговор,  съм стигнала до извода , че е най-добре да попиташ директора, шефа , ректора и т.н И съм се изненадвала, колко човешки се отнасят с теб.

# 592
Аха, а как мога да се сдобия с телефона й? Може ли някой да е така добър да ми го напише на лични, моля.  Praynig

# 593
Директор
Д-р Мария Георгиева
02-895 31 38; 02-895 31 49
mbgeorgieva@mh.government.bg

# 594
Здравейте
До кой номер стигнахме последно

# 595
За номер не знам, но някой чул ли е този месец кога ще има заседание?

# 596
За номер не знам, но някой чул ли е този месец кога ще има заседание?

това е последният обявен тук
 25699 на 28.05.15

# 597
  • София
Аз пък спирам да чакам и да броя, защото вече няма значение. Вчера говорих с отговорничката за фонда в Клиника "Димитров" и тя ми каза, че те август са в отпуски. По принцип август избягвали да правят процедури, заради горещините. Като й обясних как ми е МЦ по дати процедурата може да почне най-рано октомври, ако няма някакви други проблеми. Та сега, когато се обадят тогава. Дори и да стане някакво чудо и да получим заповед през юли няма да има смисъл заради отпуските. Поне ще си караме едно спокойно лято.

# 598
Аз имам следния въпрос - в момента съм бременна 8 г.с. след първи опит инвитро по Фонда, но се чудех дали мога да подам документи за втори опит, ей така, в случай, че нещо се случи с тази бременност, поне да не губя време в чакане?

# 599
*Franny*, не мисли такива неща.... мисли положително... не дърпай дявола за опашката! Бременна си! Бъди спокойна и се радвай на настоящето! Втора заповед ще искаш, ако решите да имате друго детенце. Бъди щастлива и само положителни мисли! Лека бременност!

Общи условия

Активация на акаунт