"Прилив и отлив" / Забавна MedCezir-ска теорема, решаваме в 139-та тема

• 39 411
  • 739
  •   1
Отговори
# 405
Тя изобщо не знаеше,че яде филия.................. Joy Joy Joy Joy Joy Така яко беше у филма който и режисираха за нула бройки.............,че без да знам кво говори имах усещането ,че ръфаше лудите фенки натиснали севгилито ............... Joy Joy Joy JoyСпоред мен ефекта който са търсили сценаристите се получи............. Peace Само незнам кой ще превежда репликите с пълната уста....................... Mr. Green Mr. Green Mr. Green Joy Joy Joy Joy Joy

Peace Peace Peace   hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha
Я стига се киска ами сойле повече за таз гала.................дето ни я тури ся у главиците.................. Joy Joy Joy Joy Joy да не е нещо по-повод новия китарист- бей ефенди......... newsm78 newsm78 newsm78 newsm78............. Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Ще честват 81 години от фондацията на АШК Peace
Shocked Shocked :shock:81г.........??????? newsm78 newsm78 newsm78 newsm78 Не са ли множко.............. Joy Joy Joy Joy JoyОхххххххххх............спирам.........,щот яко се разлигавих........... Embarassed Embarassed Embarassed Ама за последно да питам ........... Mr. GreenТаз фондация не беше ли създадена от дедо ви АШК....... ?????

Явно е от дЕдо му на АШК  Mr. Green Mr. Green
От баща му било................и ти си гледала у.......................... Wink Joy Joy Joy Joy

то в първа серия май всички сме гледали само едно нещо  Joy Joy Joy Joy Joy

# 406
  • Яко в Матрицата...

Бойче - проблем йок - ето ги репликите, ще ги преведем. Joy Joy Joy Joy

И задачите по статистика ще преведем Mr. Green

# 407
  • близо до брега на морето

И аз да бях на мястото на Мира ич нищо нямаше да вдяна от урока Joy Joy Joyто при такъв яшиклъ даскал кой го интересуват там некви задачи....и аз не обичам математиката Joy Joy Joy

# 408

Hug Hug HugАз само сонра..............знам кво е..............другото от вас....................... Party  А от към статистика съм по-зле и от Мира............ hahaha hahaha hahaha Така че вие сте................... Peace беклиорум................ Mr. Green     Joy Joy Joy Joy Joy

# 409
Тя изобщо не знаеше,че яде филия.................. Joy Joy Joy Joy Joy Така яко беше у филма който и режисираха за нула бройки.............,че без да знам кво говори имах усещането ,че ръфаше лудите фенки натиснали севгилито ............... Joy Joy Joy JoyСпоред мен ефекта който са търсили сценаристите се получи............. Peace Само незнам кой ще превежда репликите с пълната уста....................... Mr. Green Mr. Green Mr. Green Joy Joy Joy Joy Joy

Peace Peace Peace   hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha
Я стига се киска ами сойле повече за таз гала.................дето ни я тури ся у главиците.................. Joy Joy Joy Joy Joy да не е нещо по-повод новия китарист- бей ефенди......... newsm78 newsm78 newsm78 newsm78............. Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Ще честват 81 години от фондацията на АШК Peace
Shocked Shocked :shock:81г.........??????? newsm78 newsm78 newsm78 newsm78 Не са ли множко.............. Joy Joy Joy Joy JoyОхххххххххх............спирам.........,щот яко се разлигавих........... Embarassed Embarassed Embarassed Ама за последно да питам ........... Mr. GreenТаз фондация не беше ли създадена от дедо ви АШК....... ?????

Явно е от дЕдо му на АШК  Mr. Green Mr. Green
От баща му било................и ти си гледала у.......................... Wink Joy Joy Joy Joy

то в първа серия май всички сме гледали само едно нещо  Joy Joy Joy Joy Joy
Тя първа серия беше и преди цял век.............,а и нея май не съм я завъртала наскоро......... PeaceТва да не беше когато Ендер насила замъкна Селим на чевстванито на нещо си............ newsm78 newsm78 newsm78 и тогава му звъннаха ...............  newsm78

# 410
  • Яко в Матрицата...
Мира: 3-5 фалшиви новини. След това няколко снимки - с тази ли е, с онази ли е. После ще отречеш, ще кажеш йок мок  hahaha Аз, разбира се, ще полудея и без това съм избухлива/нервна. После ти ще кажеш - стига вече!
Яман: Недей така, я!

Познато ли ви е описанието на Мирка Mr. Green Joy Joy Joy Joy

Последна редакция: нд, 11 яну 2015, 21:05 от Reni - BG

# 411
Мира: 3-5 фалшиви новини. След това няколко снимки - с тази ли е, с онази ли е. После ще отречеш, ще кажеш йок мок  hahaha Аз, разбира се, ще полудея и без това съм избухлива/нервна. После ти ше кажеш - стига вече!
Яман: Недей така, я!

Познато ли ви е описанието на Мирка Mr. Green Joy Joy Joy Joy

С тази ли е,с онази ли е........................ Joy Joy Joy Joy Joy     Hug Hug Hug Hug Hug Hug

# 412
Седмичния обзорен клюкарник на Стар тв,мързеше ме да го резна Wink Joy,
Серенай я има на три места.От наградите,от бекстейджа на рекламата и към 29 мин от снощния купон как се измъкват двете с Хазар.  Grinning

# 413

Благодаря на всички, за всичко!
Дани, прегърни рожденика от всички нас! Hug Hug Hug Да се сбъдват мечтите му!

# 414
  • Яко в Матрицата...
Серенай я има на три места.От наградите,от бекстейджа на рекламата и към 29 мин от снощния купон как се измъкват двете с Хазар.  Grinning

За след 29 минута - питаха я дали не е била на рождения ден, който се е празнувал по това време в ресторанта. Тя, разбира се, нищо не каза. Но, (за мен е ново инфо, защото не знам нищо за Серенай преди ПО Peace) рожденият ден е бил на Мустафа Сандал - Мусти, а жена му е Емина Сандал, с която Серенай е играла в Лалето. Рожденият ден е бил изненада, подготвена от Емина, събрали се всичките му приятели.  Peace

# 415

Чачо е последвал Шебнем   Party Party

# 416

За след 29 минута - питаха я дали не е била на рождения ден, който се е празнувал по това време в ресторанта. Тя, разбира се, нищо не каза. Но, (за мен е ново инфо, защото не знам нищо за Серенай преди ПО Peace) рожденият ден е бил на Мустафа Сандал - Мусти, а жена му е Емина Сандал, с която Серенай е играла в Лалето. Рожденият ден е бил изненада, подготвена от Емина, събрали се всичките му приятели.  Peace

Hug Hug Hug

А уж Емина не понасяла Серенай  Mr. Green Joy Joy Joy

# 417
  • Яко в Матрицата...

Aби пак с няколко книжки Party Party Party

# 418
  • Яко в Матрицата...
Скрит текст:
Серенай я има на три места.От наградите,от бекстейджа на рекламата и към 29 мин от снощния купон как се измъкват двете с Хазар.  Grinning

За след 29 минута - питаха я дали не е била на рождения ден, който се е празнувал по това време в ресторанта. Тя, разбира се, нищо не каза. Но, (за мен е ново инфо, защото не знам нищо за Серенай преди ПО Peace) рожденият ден е бил на Мустафа Сандал - Мусти, а жена му е Емина Сандал, с която Серенай е играла в Лалето. Рожденият ден е бил изненада, подготвена от Емина, събрали се всичките му приятели.  Peace

Hug Hug Hug

А уж Емина не понасяла Серенай  Mr. Green Joy Joy Joy

Не знаех, че се говори така...  Peace ама ми се струва твърде голямо съвпадение Joy Joy Joy Joy Joy А пък въпросната Емина е босненка Mr. Green и първородният им син се казвал Яман Joy Joy Joy

Последна редакция: нд, 11 яну 2015, 21:53 от Reni - BG

# 419
Скрит текст:
Серенай я има на три места.От наградите,от бекстейджа на рекламата и към 29 мин от снощния купон как се измъкват двете с Хазар.  Grinning

За след 29 минута - питаха я дали не е била на рождения ден, който се е празнувал по това време в ресторанта. Тя, разбира се, нищо не каза. Но, (за мен е ново инфо, защото не знам нищо за Серенай преди ПО Peace) рожденият ден е бил на Мустафа Сандал - Мусти, а жена му е Емина Сандал, с която Серенай е играла в Лалето. Рожденият ден е бил изненада, подготвена от Емина, събрали се всичките му приятели.  Peace

Hug Hug Hug

А уж Емина не понасяла Серенай  Mr. Green Joy Joy Joy

Не знаех, че се говори така...  Peace ама ми се струва твърде голямо съвпадение Joy Joy Joy Joy Joy А пък въпросната Емина е босненка Mr. Green

Ренкооо, благодаря ти за преводчето,  Hug Hug Hug аз започнах да гледам Лалето, когато се заговори, че ще си партнират с Ча /в миналото лято/, в първите серии, докато играеше с Емина, много ми харесваха: и актьорите, и сюжета. Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy После обаче, когато Емина напуска /мисля, че причината е, че се омъжва за този Сандал - певец е май/, много се разводни и аз спрях да го следя. Sick Но тогава се включва някаква нова актриса/забравих й името/, но с нея не се понася Серенай, тъй като й взема гаджето /доколкото съм чувала, де/.  newsm78 Обаче и филмът се развали, и после Серенай излезе от него. Но тази Емина беше много красива и играеше перфектно, нищо, че с музика се била занимавала преди това.

Общи условия

Активация на акаунт