Интериорен стил по аматьорски - 29

• 68 787
  • 753
  •   1
Отговори
# 255
Барба, ти с какво търсиш? tone on tone newsm78

Красиво:

http://nicety.livejournal.com/1626906.html

Съпружка, много любов и вдъхновение  bouquet

# 256
По другия ти въпрос - да има и тънки и дебели дъски - ние имаме и от двата вида - спалните са с тънки дъски, а дневната и вестибюла са с широки - ако искаш мога да снимам отблизо.
Добре. Simple Smile Различават ли се цените?

Barba, идва ми на ум само лейърс, което различно, но тон върх тон не знам Thinking за пръв път се замислям даже. Друг ще помага, ще ми е интересно.
Барба, това открих http://dictionary.reverso.net/french-english/ton-sur-ton
Мерси! Ама още не ми излизат резултати с милиони от това, което си представям... Laughing
Примерно като тези диван-стена-картина в сиво тук, някакви такива композицийки очаквам.
Но пък попаднах на това име Axel Vervoordt, който явно ги разбира нещата и виждам много тон върху тон. Като картини на Моранди. Hug По-късно ще го разгледам по-подробно...

Eма, направо в Google Images търся...

# 257
Много ми харесват картините на Моранди Heart Eyes

Последна редакция: сб, 17 яну 2015, 14:06 от Емa

# 258
Съпружка, честит рожден ден! Да довършите успешно ремонта и обзавеждането и да напълните къщата с детски смях Hug

Само да не са французи. Twisted Evil
Какво им е на французите?
Нищо им няма, но са претенциозни лигльовци Laughing

# 259
Съпружка, честит рожден ден! Да довършите успешно ремонта и обзавеждането и да напълните къщата с детски смях Hug

Само да не са французи. Twisted Evil
Какво им е на французите?
Нищо им няма, но са претенциозни лигльовци Laughing
готвят, пият вино и говорят красиво.

# 260
  • София
   Барба, "монохромни интериори"?
  Честито на Съпружка!   bouquet

# 261
Може ли някой да ми препоръча фирма/човек за интериорни подпрозоречни первази от камък - врачански, мрамор, гранит?  Praynig

Уж имах разни контакти, обаче ме правят на луда - кажат ми първо уж крайна цена на лин. метър, а като се стигне до оферта тръгват да ми калкулират труд и т.н., и става двойно  ooooh!
Що не си ги казват от началото тия неща не знам....

Това е нормална практика. Във всяка оферта ще калкулират отделно материала, количеството, а след това и труда. Цената за 1 м подпрозоречен перваз с работа е една, а за 10 е друга.

# 262
  • Отвъд алеята зад шкафа
Може ли някой да ми препоръча фирма/човек за интериорни подпрозоречни первази от камък - врачански, мрамор, гранит?  Praynig

Уж имах разни контакти, обаче ме правят на луда - кажат ми първо уж крайна цена на лин. метър, а като се стигне до оферта тръгват да ми калкулират труд и т.н., и става двойно  ooooh!
Що не си ги казват от началото тия неща не знам....

Това е нормална практика. Във всяка оферта ще калкулират отделно материала, количеството, а след това и труда. Цената за 1 м подпрозоречен перваз с работа е една, а за 10 е друга.

Надя, писах ти на лични.

# 263
  • SF

Esmee, бихте ли споделили фирмата от която сте получили щорите!

"Христина"

# 264
Съпружка, честит Рожден ден със закъснение! Пожелавам ти и къщата, и сърцето ти да са пълни с хора, които обичаш, и които те обичат, и здраве, разбира се! Мебелите не са толкова важни.

# 265
  • Отвъд алеята зад шкафа
Момичета моля за помощ. Опитвам се да намеря в Google къде има магазин H&M Home в Хърватска, Словения или Австрия. Очевидно в тези държави имат Home магазини, но не намирам къде са. Интересува ме като градове.

# 266
  • Mladost
H&M Home има във Виена, на Mariаhilfershtrasse Simple Smile, но беше много оскъдно зареден около НГ  Simple Smile

# 267
Ема, не бях търсила така с конкретни цветове, както предложи вчера. Работи доста добре откъм резултати, благодаря! Hug

Момичета моля за помощ. Опитвам се да намеря в Google къде има магазин H&M Home в Хърватска, Словения или Австрия. Очевидно в тези държави имат Home магазини, но не намирам къде са. Интересува ме като градове.
Разгледах подробно италианския сайт и няма ясна индикация кои магазини са заедно с Home. Явно и на другите държави не е отбелязано в сайтовете. Щях да те питам дали мога да ти помогна някак онлайн от Италия, но им разгледах условията за доставка и пише "доставяме до територията на цяяяяялаааа Италия, без Ватикана и общината на Барбабо и съседните на Барбабо общини" hahaha Не се шегувам. Laughing Не им се кръжи по езерата, понеже са ни тесни пътчетата и с много завои, а магистралата минава през Швейцария, където пък има митници. Това е положението, не знам как да ти помогна. Hug

# 268
  • Отвъд алеята зад шкафа
Хаха, много благодаря на всички. Барбабо, разсмя ме с езерата  hahaha

Имам възможност да мина през Виена на връщане от пътуването, дано успея да навия ММ, че HM Home е причина за няколстотин километра в повече  Whistling

# 269
Gadamer, какво то4но ти трябва от H & M Home.
Магазинът е на Mariahilferstraße, типи4на shopping улица, та може и не6то друго да си намери6.

Общи условия

Активация на акаунт