Фраза, която мразя

• 1 218 868
  • 20 286
  •   1
Отговори
# 17 400

Това явно е нов тренд, човек трябва да се понапъне, за да го произнесе така Grinning

Аз знам думичката "фнимание", много ми е любима. - Фнимание, вратите се затварят!

# 17 401
И Фнуците да не забравим. Blush

# 17 402
А младите флюбени?

# 17 403
В последно време всяка втора има казус. Всяка втора тема във Фб групите започва така:"Имам следния казус - да спра ли детето от ясла, ама после да не загубя точка..." Имала казус да се раздели ли с мъжа си и изобщо тая дума я използват като синоним на лична драма.
Вече почна да ме дразни фразата "не съдете". Това се превърна в ужасно клиширан израз, още повече че някои хора го използват в защита на скандални постъпки. Пример - пиян баща се блъска в снегорин. Зарязва дъщеря си и бяга от мястото на ПТП. И пак някви отдолу - не съдете, човекът се е притеснил. Утре тоя човек пак ще седне пиян като мотика зад волана и може да отнеме живот. Да, в някои ситуации не е редно да даваш непоискани съвети, но в случая това си е престъпление с утежняващи вината обстоятелства.

# 17 404
  • София
Да, или постоянните критики колко българите сме черногледи и завистливи. За такива си има поговорка "Ти го плюеш, то мисли, че дъжд вали".
Не помня споменавала ли съм любимата ми "Ганя". То не знае какво е падеж и кой кога го е ползвал, обаче знае да плюе

# 17 405
  • София
Ох, като споменахте тези фейсбук групи се сетих за - "на който не му харесва, да подмине". Като се има предвид - да не коментира. Много ме дразни.

# 17 406
Който не разбира - да не коментира, най якият аргумент при всеки спор Grinning

# 17 407
Почисти си историята на браузъра, и нашият развален софтуер ще се оправи Wink
Влез и излез от сайта и проблемът ще се реши;)

# 17 408
"Завъртя ми се всичко на 360 градуса". Тръгнало това всичко, направило окръжност и пак се спряло на старото място. 'ма нали е повече от 180, по-тежко звучи, по-драматично Joy

# 17 409
Оф, аз също съм ползвала фразата без да се усетя. Лошото е, че никой не ме поправя. После сама си превъртам лентата и се сещам.
А колко глупости сигурно съм казала без да си дам сметка, а съм млада жена, уж.

Ее, на къде отива днешната младеш! Joy
...П.С На никъде, с тея 360° все на едно място тъпчем.

# 17 410
  • София
Напоследък почти всички закупуват и запитват, почти не останаха хора, които купуват и питат. Ей, как ме дразни това...

# 17 411
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
то е защото преди имахме проблеми/въпроси... сега имат казуси!

# 17 412
Както и не ядат и пият, а консумират.

# 17 413
Ааа, и похапват.

# 17 414
И лочат кафе/бира/вино. Joy

Общи условия

Активация на акаунт