Фраза, която мразя

• 1 218 191
  • 20 286
  •   2
Отговори
# 18 480
Как става това от таблет /телефон?
Сподели хака с 2 думи 😂

# 18 481
Долу на самия екран на видеото има такава опция - при настройките мисля. Детето гледаше детски филмчета на двойна скорост.

# 18 482
долу вдясно ми е на компютъра
горе вдясно на телефона и таблета, зъбчатото колело на клипа
Скрит текст:
iphone

android

# 18 483
Ха! Вярно бе! И при мен го има 😜😂 както би казал Петкан Глупакът
Мерси момичета

# 18 484
Как става това от таблет /телефон?
Сподели хака с 2 думи 😂

Да ти споделя моя хак – изобщо не гледам такива пипкави видеа, особено когато си личи, че са правени от пишман готвачи.
Животът е твърде кратък, за да го хабя за глупости. Ако рецептата е интересна, ще я потърся и със сигурност ще изскочат още видеа, в които авторите показват само най-важните моменти, съставките са вкарани като надписи в момента на прибавянето и цялото готвене отнема 2-3 минути, вместо да си губя времето да зяпаме някой, който е по-непохватен и от мен, на всичкото отгоре страдащ от логорея.
А такива видеа как мразя само... От 10+ минути видео полезната част е само 2-3 минути, останалото са празни приказки на самовлюбен нарцис.

# 18 485
Много мразя, ама наистина думата "женичка". Свързвам я с немощна, тъпа, завеяна, неспособна на нищо жена. Нещо като амеба.

# 18 486
Как' Сийка, процедирам точно като теб, въобще не гледам такива видеа, готварски пък съвсем. Но винаги е хубаво да научиш нещо ново, няма излишно знание
Edit: Ай, ай сега пък забравих как се прави скри текст от телефон,
Edit2: сетих се
Скрит текст:
Имам приятелка, която последно ни тормози със някакво супер дълго и досадно видео за орхидеи (последната й безумна страст). Аз я игнорирах,  но тя мине не мине и го тикаше и показваше - "ей сега ще кажат Х, ей сега.." Накрая дори на нея й писна колко е протяжно. Ако знаех този хак😉, щях да я светна и нея и да й/ни спестя много мъка

Последна редакция: чт, 31 авг 2023, 14:11 от Figs

# 18 487
  • София
Много мразя, ама наистина думата "женичка". Свързвам я с немощна, тъпа, завеяна, неспособна на нищо жена. Нещо като амеба.
Има ги и такива. Но интересното е, че "мъжле" няма такъв отрицателен подтекст.

# 18 488
На мен обратното Simple Smile "Женичка" ще рече малка, крехка, което не е лошо. А "мъжле" ще рече пак същото, само дето за мъж не е толкова хубаво. Някога като тренирах лека атлетика веднъж на стадиона видях Мария Вергова-Петкова да спори с някакъв дребен чичка и запомних как му викаше "ей, мъжленце...".

# 18 489
  • София
Аз мъжле викам на по-големи момчета или вече се държат по-така
Но женичка, казано от друга жена, е баш снизходително и леко пренебрежително
Мъж май не съм чувала да го употребява

# 18 490
И за мен „мъжле“ е обидно. Нещо като синоним на Муньото във форума.

# 18 491
  • España

Аааааа…. “женичка” пак бива ( навява ми асоциации за крехкост, нежност….) , виж женица ми е по-скоро като това , описано в цитирания пост.
Майка ми казва на моите синове “мъжленца” , че били вече …. В конкретния случай ми звучи симпатично някак …

# 18 492
Има ги и такива. Но интересното е, че "мъжле" няма такъв отрицателен подтекст.

За мен няма отрицателна конотация сама по себе си тази дума. Зависи от използващите я какво влагат в нея. На мен ми напомни за дядо Стефчо:
https://youtu.be/cC4jyQMEF-c?si=4ZaoYYeBLwPspeVQ

# 18 493
  • София
То пък на мен женище /другата крайност, която може да се ползва/ би ми звучало обидно - все едно я наричам огромна, страшна или нещо като женската версия на Хълк. Ако реша да използвам женица, ще вложа в него някакъв вид симпатия към човека, когото коментирам. Нещо, което ми е трудно да направя с думата женище.

За женичка съм съгласен, че е по-скоро подигравка - твърде много умалително говорене не е на добре! Но и тук има изключение - едва ли някой смята, че думата ученичка е подигравка към учащите се девойки.

# 18 494
"МъжО" ме дразни в абсолютно всякакъв контекст, освен в хипотетичния, който никога не съм срещала реално, абсолютно цялото изказване да е издържано в съответния диалектен изказ, където "мъжО" не би изглеждало изкуствено привнесено. А най-забавно е, когато всеки, с когото има 1-2 месеца секс, без изгледи за нещо повече от страна на мъжа, се удостоява с титлата "мъжО" или "моят".

Общи условия

Активация на акаунт