Фраза, която мразя

• 1 218 933
  • 20 286
  •   2
Отговори
# 2 625
ТестЯно.  Flutter

# 2 626
# 2 627
# 2 628
  • София
.

Последна редакция: пн, 28 сеп 2015, 20:23 от wind of some change

# 2 629
Страшно много ме дразни, когато родител се обръща към детето си с "чедо" или "рожбо" ooooh!

# 2 630
  • София
Страшно много ме дразни, когато родител се обръща към детето си с "чедо" или "рожбо" ooooh!
Имам една приятелка тя беше на 25 когато казваше чедо на бебето. А обикновенно чедо, го чувам от по възрастни.
И отделно когато някой казва:
Уби ли се????
Вместо удари ли се..

# 2 631
Скрит текст:
Като цяло въпреки, че съм от София, адски много ме дразни шопския диалект от всичките градове наоколо./знам,че хората така си говорят, в повечето случаи мъжете, може би за това от жени ме дразни малко повече/ НапраВИХ, изкъпАХ, напазАрувах, млеко,  десно, лево...
Или ако някой ми говори с типични думи за неговият си район,  диалектни думи които не знам какво означават.
Дразни ме:шашардисала се е. Пак с ударение накрая.  Naughty

Що бе, и французите говорят с ударение накрая.
Да, но във френския език ударението е фиксирано, а в българския не е.

вЕрвай

# 2 632
Току що попаднах на: "мойто мъж". Няма такъв инфантилен израз!!!

# 2 633
  • Cyberspace

Сега се сетих за мои познати, които наричат децата си "домашните любимци"   Thinking Майтап-майтап, но ми звучи грозно.

# 2 634
Един бивш така наричаше сестра си  Sick
Редовно ползваше и дремуцам, вместо дремя, цупондриш, вместо цупиш, а ако си взимаме ядки или пуканки за филмче, се квалифицираха като "нещо за рупане".

Последна редакция: вт, 29 сеп 2015, 12:57 от Water_Lilly

# 2 635

Сега се сетих за мои познати, които наричат децата си "домашните любимци"   Thinking Майтап-майтап, но ми звучи грозно.
Ее, не сте ли чели "Моето семейство и други животни"  Flutter .
Дремуцам и цупондриш не ме дразнят  Laughing .
Много ме дразни за жена да се каже "женска"  Sick Вчера го чух от жена в едно предаване, отвратително. Чувала съм го и друг път, де, много гадно.

# 2 636
  • Cyberspace
Един бивш така наричаше сестра си  Sick
Редовно ползваше и дремуцам, вместо дремя, цупондриш, вместо цупиш, а ако си взимаме ядки или пуканки за филмче, се квалифицираха като "нещо за рупане".

Нещо за рупане  Joy Можеше да е и нещо за муцане... Звучи добре в едно изречение с дремуцането. Примерно "Ще гледаме филм, ще муцаме и после ще дремуцаме" Mr. Green  bowuu

Иначе не съм се възползвала от това четиво, сигурно и затова не схващам хумора  Mr. Green

# 2 637
Като се заговори за любимци... Дразня се, когато някой дава определение на семейството си с "домашните животни".  Също така като попитам някой какво бебе чака и ми се отговори "Женско или мъжко" Все едно ще е животинче, а не човек  ooooh!

# 2 638
Как да го копна та да го пейстна ?!  Sick
Не съм окей ,защото не мога да се логна и да те лайкнаSick
Отивам да ручам, оти съм умрèл òдгладиSick
И аз съм родена в него ден.  Sick
Двама мъже и една женскаSick

Ми това ме дразни  Sick

# 2 639
Дразня се, когато някой дава определение на семейството си с "домашните животни". 
A един мой приятел на майтап наричаше кучето си "добитък". Grinning

Общи условия

Активация на акаунт