Фраза, която мразя

• 1 217 558
  • 20 286
  •   1
Отговори
# 4 545

Тия с хвалбите са ми най-смешни, като че ли някой се интересува какво става в леглото им.
Обикновено се оказва, че сал една кротка мисионерска практикуват и акта им като продължителност е около минута и 12 секунди с любовната игра.

Плюс "случайните" вметки, че винаги, ама винаги получават оргазъм, че иначе може някой да се усъмни, че сексът им е зле. И изключително картинните описания, които те карат, щеш не щеш, ако не си в състояние да си запушиш ушите или очите, да си визуализираш как точно им протича сексът, а обикновено става дума за непривлекателни хора, за които не е препоръчително да си ги представяш голи.

Как един оргазъм, това дори само да го предположиш е обидно. ТЯ получава по няколко и най-малко два вида.

Последна редакция: чт, 14 апр 2016, 21:20 от Herz

# 4 546

Тия с хвалбите са ми най-смешни, като че ли някой се интересува какво става в леглото им.
Обикновено се оказва, че сал една кротка мисионерска практикуват и акта им като продължителност е около минута и 12 секунди с любовната игра.

Плюс "случайните" вметки, че винаги, ама винаги получават оргазъм, че иначе може някой да се усъмни, че сексът им е зле. И изключително картинните описания, които те карат, щеш не щеш, ако не си в състояние да си запушиш ушите или очите, да си визуализираш как точно им протича сексът, а обикновено става дума за непривлекателни хора, за които не е препоръчително да си ги представяш голи.

Laughing Laughing Laughing

Ох, Кукумицинка!
Много точно, както винаги! bouquet

# 4 547
  • София
Цитат
ако мъжа ти поиска секс, а го няма в графика не би ли му пуснала?

Цитат
Разбира се ,че ще му пусна

Отвратително  Sick

# 4 548
Не, не се оплаква дамата, която визирам. Хвали се. Simple Smile Друг път демонстративно се протяга и прозява с реплики от сорта: "Цяла нощ не съм спала". И все се намира някой да я попита какво е правила цяла нощ, та не е спала, на което тя отново отвръща с многозначителна усмивка. Simple Smile
Много са ми смешни и елементарни такива. Laughing

# 4 549
Е, ако ви се случва веднъж в годината, вие няма ли да се похвалите?  Joy

# 4 550
# 4 551
И аз не.
Изобщо такива дебелашки шеги са ми противни.

# 4 552
  • Варна
Е то ако е веднъж годишно секса си е за оплакване.  Crazy
Макар че в деня след това може човек да се похвали. Какво пък.  Mr. Green Човещинка.

Проблемът е когато, онези, хвалещите се на дразнещите се по повода, ги ощастливяват често.  Mr. Green

# 4 553
Хич не ме вълнува ощастливяването на другите, нито пък смятам за нужно да ги занимавам със себе си.
Това са интимни неща, не случайно наречени така.

# 4 554
Еее, вие пък колко сериозно ми отговорихте, да не се пошегува човек. Whistling
Като се замисля, не съм чувала жени да се хвалят така. Чувала съм подмятания от мъже и си мисля, че тези, на които по-рядко им се случва, държат да обявят на всички, че не са спали цяла нощ.

# 4 555
Е, ако ви се случва веднъж в годината, вие няма ли да се похвалите?  Joy
И аз не.
Изобщо такива дебелашки шеги са ми противни.
Отвратително е и като ти кажат: Е, ти ко са праиш?

# 4 556
  • Ямбол
По повод на дебелашките шеги със селски уклон, току-що в една тема срещнах израза: "мъжът ти купили си пушка" по повод на красиви дъщери. Дразнещо и дебелашко е за мен да се отправят такива въпроси, макар и с цел комплимент към красотата на деца.

# 4 557
"Не е луд този, който яде баницата, а този който му я дава".Това е народна мъдрост, която ме вади от равновесие, макар че е вярна.
Дразни ме и "преценям".

# 4 558
"Спокойно! То не хапе!"

# 4 559
"Мега" яко, /примерно/

Общи условия

Активация на акаунт