Фраза, която мразя

• 1 217 579
  • 20 286
  •   1
Отговори
# 4 530
  • София
ГЬОргЬОвден;
да подири (потърси), правилно е, но е странно да се използва в ежедневната реч;
С`а, С`я и други опростявания на думата "сега".

А Джорджевден? Laughing

# 4 531
ГЬОргЬОвден;

А Джорджевден? Laughing

Може би е Джурджевдан на сръбски.

# 4 532
  • София
ГЬОргЬОвден;

А Джорджевден? Laughing

Да, ама някои го побългаряват, същевременно модернизирайки го. hahaha

# 4 533
ГЬОргЬОвден;

А Джорджевден? Laughing

По-скоро чули - недочули се правят на интересни.

# 4 534
  • София
Скрит текст:
ГЬОргЬОвден;

А Джорджевден? Laughing

По-скоро чули - недочули се правят на интересни.
Тъй, де! Laughing

# 4 535
  • Благоевград
"В смисъл, в смисъл, в смисъл" и така през 2 думи, "Ще го имам на изпредвид"  #2gunfire

# 4 536
"В смисъл, в смисъл, в смисъл" и така през 2 думи, "Ще го имам на изпредвид#2gunfire

Изподнадвпредвид е думата. Не се научихте!

# 4 537
"Бъдете себе си!", "Аз съм себе си!"

Ти ако си мислиш, че си някой друг, нещата отиват в тежките психически отклонения...

# 4 538
  • Благоевград
"В смисъл, в смисъл, в смисъл" и така през 2 думи, "Ще го имам на изпредвид#2gunfire

Изподнадвпредвид е думата. Не се научихте!

Ама може ли такова нещо значи да не го науча! Бързо отивам засрамена в ъгъла  Laughing

# 4 539
  • Варна
Дразня се на сексуални намеци от рода на: "Ох, една глава ме цепи нощес...", придружени със задължителната многозначителна усмивка. Никак не държа да знам кой кога е бил уважен от съпружеското тяло.
Ако е буквално за "цепенето" на главата, то въпреки усмивката, може и да се оплакват. Главата не боли ли предимно преди секс?  Mr. Green
Ако е преносно-малеее!  Mr. Green

# 4 540
Ако е буквално за "цепенето" на главата, то въпреки усмивката, може и да се оплакват. Главата не боли ли предимно преди секс?  Mr. Green
Ако е преносно-малеее!  Mr. Green
Не, не се оплаква дамата, която визирам. Хвали се. Simple Smile Друг път демонстративно се протяга и прозява с реплики от сорта: "Цяла нощ не съм спала". И все се намира някой да я попита какво е правила цяла нощ, та не е спала, на което тя отново отвръща с многозначителна усмивка. Simple Smile 

# 4 541
Ако е буквално за "цепенето" на главата, то въпреки усмивката, може и да се оплакват. Главата не боли ли предимно преди секс?  Mr. Green
Ако е преносно-малеее!  Mr. Green
Не, не се оплаква дамата, която визирам. Хвали се. Simple Smile Друг път демонстративно се протяга и прозява с реплики от сорта: "Цяла нощ не съм спала". И все се намира някой да я попита какво е правила цяла нощ, та не е спала, на което тя отново отвръща с многозначителна усмивка. Simple Smile  

Тия с хвалбите са ми най-смешни, като че ли някой се интересува какво става в леглото им.
Обикновено се оказва, че сал една кротка мисионерска практикуват и акта им като продължителност е около минута и 12 секунди с любовната игра.
Тази вечер в репортаж по телевизията репортерката каза, че "бИло направено всичко...", а интервюиранияТ допълни, че са "вземати всички мерки". Чудя се къде учат родния си език някои хора.

Последна редакция: чт, 14 апр 2016, 21:15 от Herz

# 4 542
Това с "взематите" мерки и аз го гледах. Joy

# 4 543
Това с "взематите" мерки и аз го гледах. Joy

Нали? Joy

# 4 544

Тия с хвалбите са ми най-смешни, като че ли някой се интересува какво става в леглото им.
Обикновено се оказва, че сал една кротка мисионерска практикуват и акта им като продължителност е около минута и 12 секунди с любовната игра.

Плюс "случайните" вметки, че винаги, ама винаги получават оргазъм, че иначе може някой да се усъмни, че сексът им е зле. И изключително картинните описания, които те карат, щеш не щеш, ако не си в състояние да си запушиш ушите или очите, да си визуализираш как точно им протича сексът, а обикновено става дума за непривлекателни хора, за които не е препоръчително да си ги представяш голи.

Общи условия

Активация на акаунт