Фраза, която мразя

• 1 217 456
  • 20 286
  •   2
Отговори
# 4 980
А какво ще кажете за "Какво си правиш"?  Grinning Аз лично го използвам понякога, но само когато говоря с приятелка или мъжът ми.

Или "К'во прайм?"
Много ме дразни! Peace

# 4 981
  • София
"Как си?"
Тъп и банален въпрос, който служи за запълване на неудобно мълчание.
Та по този повод небезизвестният Гиньо Ганев единствен отговаряше така, че да го запомниш: "Различно", "Уникално добре", "Особено". Laughing

# 4 982
Скрит текст:
А какво ще кажете за "Какво си правиш"?  Grinning Аз лично го използвам понякога, но само когато говоря с приятелка или мъжът ми.
Или "К'во прайм?"
Много ме дразни! Peace
Моя приятелка я спрял катаджия. Тя с бус и оня няколко пъти повторил и "к'о ша та пра'им сега"? Тя загубила ума и дума.Помислила, че той ще я изнасилва, а човекът си е искал рушвет сигурно.

# 4 983
Най- много мразя когато ми кажат - "ти си знаеш.." или "квот такоа.."!!
Направо полудявам!  #Cussing out #2gunfire #Cussing out

# 4 984
Чак да мразя не знам,но "Обичкам те" и "Обичкам си те" ужасно ме дразнят.

# 4 985
Чак да мразя не знам,но "Обичкам те" и "Обичкам си те" ужасно ме дразнят.

И мен.

# 4 986
Напоследък ме дразни зачестилата употребата на думата "шашава".
Шашава ситуация, шашав човек, шашава рокля, шашаво време ...

# 4 987
казва ли ти някой, пък и смееш ли да питаш...

# 4 988
Изразът "ало измамници" ме дразни почти толкова много, колкото и отказът на съответните органи да се справят с тях.

# 4 989
  • ту тук, ту там
Какъв е този израз? При какви обстоятелства се използва?

# 4 990
  • Down south
Какво означава "бичи айляк"?
Видях да се употребява в другата тема,  но освен че ми се стори много грозно, не разбрах и какво значи?

# 4 991
  • Euskal Herria
Пловдивски жаргон, който се ползва от младите. Означава "мързелувам" или "не правя нищо".

# 4 992
Видях да се употребява в другата тема,  но освен че ми се стори много грозно, не разбрах и какво значи?
Почивам си активно, правя си кефа - в този дух е значението. Мисля, че е предимно пловдивски жаргон, но и на други места съм го чувала.
А, за "Ало измамниците", може би така наричат в пресата телефонните измамници, но аз не съм го срещала.

Мен доста ме дразни - Не пия, не пуша и по мъже не ходя   Confused И често последвалият отговор - Ам, чи за к'во живееш  тогава Laughing

# 4 993
  • София
Все повече и повече започва да ме дразни "А дано, ама надали"  Sick

# 4 994
Почивам си активно, правя си кефа - в този дух е значението. Мисля, че е предимно пловдивски жаргон, но и на други места съм го чувала.
А, за "Ало измамниците", може би така наричат в пресата телефонните измамници, но аз не съм го срещала.

Мен доста ме дразни - Не пия, не пуша и по мъже не ходя   Confused И често последвалият отговор - Ам, чи за к'во живееш  тогава Laughing

Хахахах и на мене този отговор много ме дразни. Grinning

Общи условия

Активация на акаунт