Фраза, която мразя

• 1 217 802
  • 20 286
  •   1
Отговори
# 630
  • София
никой не приема положително критиката и хич не му дреме дали е градивна или неградивна.

# 631
Коментираме начинът на поднасяне.
Приемането не е приятно, но е неизбежно.
Безгрешни хора няма.

# 632
  • София
А защо непременно трябва да се приеме критиката? Човек се чувства обиден, но не я приема.

# 633
Няма как да се обидя от нечие инфантилно изхождане по дадена тема.

# 634
  • Сф
3 страници обяснения, просто прекалявате.Не можете ли с 1,2 поста да се уточнявате? Ей това ме дразни- обясненията на някои хора- по 10 безмислени поста , не по темата, а ей така да покажат , че съществуват! ooooh!

# 635
Да вметна, че последните страници не са изобщо в контекста на темата.
Взехме да се доказваме кой е по-по-най грамотен или да си цитираме гуглето? Grinning

Аз пък подкрепям едни такива отклонения, от които можеш да научиш нещо полезно.

+1  Mr. Green Макар че със сигурност има дразнещи се от "+1"

А влязох да напиша, че не е фраза, и не я мразя, но всеки път пистолетната емотиконка ми прави впечатление, когато я има в постовете, може би защото в повечето случаи на мен ми изглежда неуместна. И когато я видя, ми се приисква да сложа огледална, просто заради симетрията. Нещо ей такова:  Laughing

#2gunfire

За още по-разпалени дискусии има и
Скрит текст:
 Laughing

# 636
Свършиха се дразнещите фрази и думи, сега без работа ли да седим  hahaha
Хайде да отупам още малко брашнения чувал. Не ми харесва израза "Жива да не бях".
Също "едно парче месо" по адрес на малък човек. И двата са много грозни.

# 637
  • Kопенхаген
Nickkie, гледам отвори дума за емотиконите

smile3550 Toilet  чудя се къде мога да ги използвам в разговор  newsm78

# 638
Мадам, първото към някой, който се "изхожда" по дадена тема, а второто като допълнение на първото: Изходи ли се по темата, първи емот, ако си, айде махай се, че и аз напирам да се изходя, втори емот. Whistling Laughing

Или, ако толкова много се пише в една тема, че не можеш да се вредиш да си пуснеш поста, вместо поста или преди него пускаш емота с почукването, да се осъзнаят малко тия пишещи хора. Naughty

# 639
  • Kопенхаген
Фафла, благодаря  hahaha hahaha

# 640
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Свършиха се дразнещите фрази и думи, сега без работа ли да седим  hahaha
Хайде да отупам още малко брашнения чувал. Не ми харесва израза "Жива да не бях".
Също "едно парче месо" по адрес на малък човек. И двата са много грозни.

Подкрепям. И двата израза не ми харесват. Още по-малко харесвам за дете "вчерашно л....о".
Дразни ме също "фотки" и "фотвам се".

По отношение на емотиконите - първият с тоалетната съм го виждала употребен в буквален смисъл - пост, който съобщава, че пишещият си ляга и следват изредени емотикони на всички действия, предшестващи лягането - този, след това вана или миене на зъби и после онзи със спящия мечок или другия, с двойния креват и пулсиращото сърце.

# 641
Много забавна тема. Много от фразите употребявам и не ме дразнят, но се сетих за една, която май не видях написана в темата: "Кекс" вместо секс - "Правим кекс" и... "Кексам се"  Joy
Има и други, но за тази се сетих сега.

# 642
''муахаха'' - кой се смее така ?

# 643
  • В Космоса
''муахаха'' - кой се смее така ?

Не цели правдивост в звученето, а подсилване на ефекта. Grinning

# 644
Какво е "фотки", за пръв път го виждам?

Общи условия

Активация на акаунт