Фраза, която мразя

• 1 218 935
  • 20 286
  •   2
Отговори
# 2 595
  • София
С теб нямам никакъв проблем, само "софиянците" ме дразнят.
Аа ясно. Разбрах сега. Какъв ужас голям. Просто непростимо е. Как може човек да се ражда в София, това е отвратително нещо,  ужасяващо дразнещо...
Баш най -най- дразнещото
Wink
Но да не ставам дребнава.едва ли коментиращите искат да четат ,как се заяждаме. Ако искаш да продължим пиши на лично.

# 2 596
Май в училище си пропуснала за какво се ползват кавички  Sunglasses .
А по темата - много ме дразни изречение да започва с Ми.

# 2 597
Наденеш CloseМразя тази дума! #Cussing outДа се наденеш,ще се наденеш,надяна ли се,надени се.... аууууу

# 2 598
  • Cyberspace
А така да ме дразни така нашумялото "детенце", използвано в ситуации като "Детенце е болно", "Днес детенце има рожден ден", "Детенце е с висока Т" и т.н. и т.н....  ooooh!
Забелязала съм, че хората, които го употребяват, го мислят за толкова безкрайно оригинално, че се опитват да го вмъкнат във всяко изречение. Е, не е.

# 2 599
Детенце хич не е ново.
На моя приятелка синът ѝ е на 35, като беше малък и тя така говореше за него.

# 2 600
wind of some change , искат да ти кажат, че не си от София, щом не си чувала за млЕкото и не си го виждала по старите млекарници. Само кореняци софиянци говорели така. Надявам се да спрете вече.
"Детенце" е ужасно, не мога да си обясня откъде се взе тази мода.

# 2 601
  • София
Детенце хич не е ново.
На моя приятелка синът ѝ е на 35, като беше малък и тя така говореше за него.
Shocked
Наистина е доста популярно за детенце и учителките в детска, и продавачките в магазините,  и в моловете го използват. 
Детенце болно.ли е?
А детенце е пред тях??

# 2 602
  • Cyberspace
Може и да не е ново, аз наскоро се "впечатлих". Звучи ми като съчинено от човек, който не говори добре български 😁

# 2 603
Защото сега имате малки деца.

# 2 604
"Жал ме е", "стана ме жал". Напоследък го засичам все по-често във форума и всеки път ми е  Shocked И ме дразни, много.  Laughing

# 2 605
А така да ме дразни така нашумялото "детенце", използвано в ситуации като "Детенце е болно", "Днес детенце има рожден ден", "Детенце е с висока Т" и т.н. и т.н....  ooooh!
Забелязала съм, че хората, които го употребяват, го мислят за толкова безкрайно оригинално, че се опитват да го вмъкнат във всяко изречение. Е, не е.

аз го употребявам понякога  Simple Smile не за оригиналност толкова, за мен детенце е умалително на дете, т.е. влагам миловиден смисъл. детенцето ми е малко и се случва да употребявам умалителни  Simple Smile

ooooh! разбихте ме с това млЕко, и аз съм столичанка  Laughing, ама ей на - оказва се, че човек не може да знае всичко. дали не е свързано с годините на човек  Thinking

# 2 606
  • София
Има една фраза, която ме дразни и тя е " Аз ли да те уча"

Другия израз е, " цялата ти работа е такава"..

# 2 607
  • В Космоса
Все по и по-неприятна ми става фразата,  по-скоро словосъчетанието, де, "кореняк софиянец".

# 2 608
Рожбо! Sick айде рожбе,ето бе рожбичка,ооооо рожбо!!! #2gunfire и също ,,Айде ма!,,,Гълъбице,Писано,Мацо #Cussing out и най вече,,Е как така не знаеш!?,,лелееее....като го чуя,и то с тон не търпящ възражение,като преди това си казвам искрено,,Ами не знам,, ,,Как така не знаеш!,,У МИ РАМ!!!

# 2 609
"Жал ме е", "стана ме жал". Напоследък го засичам все по-често във форума и всеки път ми е  Shocked И ме дразни, много.  Laughing

Да, и аз оставам така  Shocked

Общи условия

Активация на акаунт