Фраза, която мразя

• 1 218 866
  • 20 286
  •   2
Отговори
# 2 850
Може ли пример и за друга дума с това съчетание? /извън грацилна и грациозна и производните им/

граница

# 2 851
А'е стига с т'ва грацилно вече  Joy
Антигонааа,  Joy  Joy  Joy
Айде да пазарим с детенце и да го заберем от градина/училище  Joy  hahaha

# 2 852
А'е стига с т'ва грацилно вече  Joy
Антигонааа,  Joy  Joy  Joy
Айде да пазарим с детенце и да го заберем от градина/училище  Joy  hahaha

Тя няма детенце още, грацилна мома е.  Laughing

# 2 853
Именно, че се употребява вместо грациозна, където не й е мястото. "Грацилна красота" примерно. Иначе ме дразни думата като съчетание на букви, "гра" и "ц" правят всяка дума грозна.

Може ли пример и за друга дума с това съчетание? /извън грацилна и грациозна и производните им/

граЦка  Laughing
като мацка? Sunglasses
има ли я?
или ти я измисли Laughing

# 2 854
Импотентно грацилна съм, демек хич не съм грацилна, за капак и детенце нямам да забера от градината и да ходим да пазарим  Tired

# 2 855
Именно, че се употребява вместо грациозна, където не й е мястото. "Грацилна красота" примерно. Иначе ме дразни думата като съчетание на букви, "гра" и "ц" правят всяка дума грозна.

граЦка  Laughing
като мацка? Sunglasses
има ли я?
или ти я измисли Laughing

Импровизирате, условието е съчетание на букви, "гра" и "ц", точно като граЦка

# 2 856
Импотентно грацилна съм, демек хич не съм грацилна, за капак и детенце нямам да забера от градината и да ходим да пазарим  Tired
ЛъжЕЧка, виждала съм те на снимки, лъжечка - така казваха някои деца в детската градина, спомням си и "заклей се" , вместо "закълни се"  Joy , а беше мноооого отдавна  Joy

# 2 857
ЛъжЕЧка, виждала съм те на снимки, лъжечка - така казваха някои деца в детската градина, спомням си и "заклей се" , вместо "закълни се"  Joy , а беше мноооого отдавна  Joy

И закуех се!

# 2 858
Импровизирате, условието е съчетание на букви, "гра" и "ц"
Ами аз дадох пример - граница.
Гранулация, градация...Вероятно, ако хванеш някой дебел речник, ще намериш и още.

# 2 859
Импровизирате, условието е съчетание на букви, "гра" и "ц"
Ами аз дадох пример - граница.
Гранулация, градация...Вероятно, ако хванеш някой дебел речник, ще намериш и още.

Благодаря за примерите. Всъщност аз реших, че става въпрос за грац-... Дано Мърморана да се включи за разяснения.

# 2 860
За човек, който видимо има фини кости, ще кажа именно, че има грацилен скелет. Но, както и други казаха - и човек, чиято костна с-ма не е толкова грацилна, може да е грациозен. Ясно, че едното не е задължително за другото.
Дидева, трябва да започва с "грац" явно Laughing
Аз за друга дума, която започва така, не се сещам, освен с корен "грация" , ако това е коренът, де Joy . Сигурно е това. Flutter   Laughing

# 2 861
Joy Супер находчиво Hug
ама си лъжечка , да Laughing и аз съм те виждала по снимки Wink

# 2 862

И аз така разбрах.

# 2 863

И аз така разбрах.
Аз пък разбрах, че:

Иначе ме дразни думата като съчетание на букви, "гра" и "ц" правят всяка дума грозна.
Ако беше " грац", щеше така да бъде написано. Дори си мисля, че МГМ не държи двете да са използвани заедно.

# 2 864

И аз така разбрах.
Аз пък разбрах, че:

Иначе ме дразни думата като съчетание на букви, "гра" и "ц" правят всяка дума грозна.
Ако беше " грац", щеше така да бъде написано. Дори си мисля, че МГМ не държи двете да са използвани заедно.

Аз чакам да бъде поставено ясно условието.

Общи условия

Активация на акаунт