Фраза, която мразя

• 1 217 926
  • 20 286
  •   1
Отговори
# 3 930
Не знаех, че са били дублети, винаги ми е звучало странно защищавам Simple Smile .

# 3 931
  • Euskal Herria
"Защищавам" е от руски език. В последните години се прие и защитавам.

# 3 932
Дразни ме,когато мъж се обърне към жена с ,,ма,,! Към мен не приемам такова обръщение дори на шега-мразя го  Naughty

# 3 933
Дразни ме,когато мъж се обърне към жена с ,,ма,,! Към мен не приемам такова обръщение дори на шега-мразя го  Naughty

Ако извършителят е жена? Simple Smile

# 3 934

Ако извършителят е жена-СЪЩО ! "Ма" е частица,която в миналото се е използвала за подсилване на обръщение към жена,фамилиарност,но днес не се използва с тази цел а по-скоро подсказа пренебрежително отношение(айде ''ма'' донеси ми салатата)  Има значение как се използва въпросната частица и все пак-не ме кефи !

Последна редакция: нд, 21 фев 2016, 18:40 от Be_Special

# 3 935
Дразни ме,когато мъж се обърне към жена с ,,ма,,! Към мен не приемам такова обръщение дори на шега-мразя го  Naughty

Ако извършителят е жена-СЪЩО ! "Ма" е частица,която в миналото се е използвала за подсилване на обръщение към жена,фамилиарност,но днес не се използва с тази цел а по-скоро подсказа пренебрежително отношение(айде ''ма'' донеси ми салатата)  Има значение как се използва въпросната частица и все пак-не ме кефи !

Ей, много си спешъл, значи!  Mr. Green

# 3 936
Дразни ме,когато мъж се обърне към жена с ,,ма,,! Към мен не приемам такова обръщение дори на шега-мразя го  Naughty

Ако извършителят е жена-СЪЩО ! "Ма" е частица,която в миналото се е използвала за подсилване на обръщение към жена,фамилиарност,но днес не се използва с тази цел а по-скоро подсказа пренебрежително отношение(айде ''ма'' донеси ми салатата)  Има значение как се използва въпросната частица и все пак-не ме кефи !

Държа да бъда спешъл само и единствено за мъжа ми.Не искам и не се наемам да уча и да казвам на хората как да говорят,какво да казват и какво да не казват.Считам,че това как хората общуват и се обръщат един към друг е въпрос на култура и елементарно възпитание!Темата беше ФРАЗА,КОЯТО ви ДРАЗНИ,а аз написах частица,която ме дразни-това е !

# 3 937

Държа да бъда спешъл само и единствено за мъжа ми.Не искам и не се наемам да уча и да казвам на хората как да говорят,какво да казват и какво да не казват.Считам,че това как хората общуват и се обръщат един към друг е въпрос на култура и елементарно възпитание!Темата беше ФРАЗА,КОЯТО ви ДРАЗНИ,а аз написах частица,която ме дразни-това е !

О уау, някой е станал с четирибуквието нагоре днес, по-спокойно де, да използвам и аз една любима фраза "те нервите не са ти за един ден дадени, пази си ги" Simple Smile

# 3 938
Защо трябва винаги да кълвете новаците? И те душа носят!  Laughing Laughing

# 3 939
# 3 940
"За какво става НА въпрос " ме удря в десетката.. и се използва от мнооого хора

# 3 941
Защо трябва винаги да кълвете новаците? И те душа носят!  Laughing Laughing

Кой кълве??? На някого му липсва чувството за хумор. Спешъл, спешъл, колко да е спешъл?

# 3 942
На всички новаци им липсва чувството за хумор и влизат с бутонките  Laughing

# 3 943
  • Другата България
"За какво става НА въпрос " ме удря в десетката.. и се използва от мнооого хора
На мен ми е същото като "имам на предвид". Sick

# 3 944
  • Ямбол
Или "нямам си на идея".

Общи условия

Активация на акаунт