Фраза, която мразя

• 1 217 728
  • 20 286
  •   2
Отговори
# 4 335
"отново понеделник"

# 4 336

Кое е дразнещото на тази констатация?

# 4 337

Кое е дразнещото на тази констатация?
За мен дразнещото е, че все едно е "краят на света" - като зпочне едно тюхкане, едно вайкане /че било понеделник/, все едно... всичко ще е коренно различно и ще се оправи с магическа пръчка в сряда и/или четвъртък, примерно...  ooooh!

# 4 338
В смисъл, дефакто, туй, онуй, как е хавата...

# 4 339
"с мед да го намажеш" в изречения от типа "Ако беше само това [проблемът], с мед да го намажеш." Е, ако остане само той и наистина го намажа с мед, какво ще стане - ще го изям ли?  Laughing Органически ми стърже, нямам логичен аргумент срещу него.

син, дъщеря, момченце, момиченце - за домашен любимец. Може и да съм го казвала вече тук, де.  hahaha Има си име, любимият ми любимец е, ама нито ми е дъщеря или сестра, нито е момиченце, най-прекрасното котенце/ кученце/ костенурче  Laughing е.

# 4 340
Напоследък няколко пъти чух:" Как можа да купиш толкова скъпо нещо! Аз не мога да си го позволя, та ти" Shocked, когато някой се похвали за покупка. Наглост до безкрай да държат сметка на хората. Все едно някой им е поискал те да го платят.
Дразнещо е когато някой не си гледа в собственото си канче и коментира без да са го попитали, с цел да унижи.

# 4 341
За мен дразнещото е, че все едно е "краят на света" - като зпочне едно тюхкане, едно вайкане /че било понеделник/, все едно... всичко ще е коренно различно и ще се оправи с магическа пръчка в сряда и/или четвъртък, примерно...  ooooh!
Да. Не знам какъв е този бум на оплаквания от понеделник последно време. Много ми е дразнещо и на мен.  Tired

"Не знам, ти си знаеш"

# 4 342
  • Ямбол
Утре ще е модерно оплакването от смяната на часовото време. Чак пък толкова чувствителни, дразнещи са ми.

# 4 343
"Това е положението, Минке." - току що в "Национална лотария" Бахаров.  ooooh!

# 4 344
"Това е положението, Минке." - току що в "Национална лотария" Бахаров.  ooooh!

На мен ми е смешен този израз! Идва от един виц и понякога е точно на място. Сега, дали е подходящ за националната телевизия е друг въпрос.  Laughing

# 4 345
  • София
  Фразата: "Изчакай малко!" просто ме изкарва извън релси!Особено, ако трябва да чакам не просто малко, а много повече от няколко минути!При този динамичен живот, човек не може да стои цял ден и да чака!Особено, когато имаш куп неща за вършене и никое от тях не търпи отлагане!

# 4 346
Не обичам да чакам също, но и "не ме изкарва извън релси", казалия фразата вероятно също има много неща за вършене и си ги е подредил по приоритети- не е приятно за егото на чакащия, но няма смисъл от излишни нерви и напрежение.

# 4 347
Тъкмо си помислих, че ме дразни и започнах да го срещам навсякъде във форума - "за протокола еди какво си"... Ми... не водим протокол Mr. Green

# 4 348
Отчитат се хората, как така няма протокол, безобразие Laughing .
Списък, списък трябва, права беше Сия. Носиш си списък с всички изрази и думи, които те дразнят и го връчваш на този/тези, с когото/които разговаряш. Да не е посмял да каже нещо, което мразиш, ааа ма ха. hahaha
Уф, сетих се за нещо, което ме дразни - да се казва чене/та и кастанети hahaha вместо протеза, ама много ме дразни. hahaha  Joy

Последна редакция: пн, 28 мар 2016, 19:25 от Ензим®

# 4 349
  • Варна
Да де, ама като кажеш чене веднага става ясно, че протезата е зъбна.
Ако кажеш протеза-трябва да се доуточни.  Simple Smile
Изпада се в многословие така.  hahaha

Общи условия

Активация на акаунт