Фраза, която мразя

• 1 217 592
  • 20 286
  •   1
Отговори
# 4 500
  • Варна
Щом са достатъчно възпитани да се извинят, няма проблем.  Grinning

Май свършиха мразещите "пазаренето"!  Mr. Green Има ли още?  Flutter

# 4 501
Последно време много ме дразни дРът и мънинко- и това, употребено от млади хора. Откачам.

Какво е дРът?  newsm78
А я познай какво е да изтръкаш нещо на десктопа, да речем.

# 4 502
Последно време много ме дразни дРът и мънинко- и това, употребено от млади хора. Откачам.

Какво е дРът?  newsm78
А я познай какво е да изтръкаш нещо на десктопа, да речем.

Е предавам се, нямам си на идея, почвам да се чувствам стара вече, отървала съм сленга  Laughing

# 4 503
Това е на северозападен сленг - изтъркам - изтрия- демек delete. Joy

# 4 504
В на татко селото казват ГърцИя! Laughing
Такъв словоред ме дразни.

# 4 505
Това е на северозападен сленг - изтъркам - изтрия- демек delete. Joy

Е нямаше да се сетя и след 100 години  Laughing

# 4 506
А казвате ли - ходих у майкини, у бабини, у лелини, у стринкини?

# 4 507
Те където се извиняват, че "нахълтвали"  newsm78 в темата, ами дразнещото за мен поне е като напишат: "Хайде и аз да се цопна тук"  Mr. Green

# 4 508

А да, това си го казвам, поне първите три де. Така и не свикнах със стринки, вуйчовци и очинайки. Всичко под 60 е леля/чичо и над - баба/дядо за мен от край време, освен ако някоя баба специално не е помолила да бъде "леля намсикоя"  Laughing

# 4 509
Не само, ами и "Лелини ще идват.". Mr. Green

# 4 510
  • SF
Аз не го казвам това. Ние нямаме толкова много роднини, за да ги разделяме на лелини, чичови, бабини. Ползваме си имената.
Предполагам, че тези определения са по-удобни, когато човек има много братовчеди и племенници - лелините, чичовите, какините...

# 4 511
Аз не го казвам това. Ние нямаме толкова много роднини, за да ги разделяме на лелини, чичови, бабини. Ползваме си имената.
Предполагам, че тези определения са по-удобни, когато човек има много братовчеди и племенници - лелините, чичовите, какините...
То това се ползва обикновено, когато лелята ще идва с домочадието.

# 4 512
Така е, лелята може и да няма деца, но се ходи у лелини /в случая домът й/. Лелини ще идват - леля със семейството си. Което не е толкова страшно, както ако кажеш на мъжа си - мамини ще идват за 2 седмици на гости. Mr. Green

# 4 513
А мен ме дразни "Бързам да се изкажа, пък после ще чета темата назад."
Все едно без твоето мнение светът ще се свърши  Laughing

А, Таласъм, не си права. Понякога човек "бърза", защото има "опасност", като изчете всичките 20 страници, да му мине всякакво желание да се изказва по темата. Laughing

Подсещате ме, че много ме развеселяват  потребители, които влизат в тема примерно така - "Извинявам се, че така нахълтвам в темата, ама... "
Извинението е безкрайно необходимо. tooth

Ензим, налага се понякога. 147-ма страница от тема "Какъв омекотител да сложа?", всички списващи от 139-та насам говорят дали, ако мъж ти изпрати напитка във бар, си длъжна да го поканиш на твоята маса, а изведнъж някой публикува пост "Коколино". Как да не му се прииска да се извини, че така нахълтва в темата?  Mr. Green

Последна редакция: пн, 11 апр 2016, 22:52 от Априлска вълшебница

# 4 514
Така си е, Вълшебнице, велики спамърки сме често  Laughing .

Общи условия

Активация на акаунт