Фраза, която мразя

• 1 207 538
  • 20 286
  •   2
Отговори
# 6 375
Е, една наричаше мъжа си "мъжкото".

# 6 376
Последното ме подсеща, че много ме дразни "женска" , използвано за жена.

# 6 377
Или "женка". Много подигравателно ми звучи

# 6 378
Е, една наричаше мъжа си "мъжкото".

Това се ползва в друг форум.

# 6 379
  • София
Сетих се за една, която наричаше мъжа си - Голямото Мъжко Тяло, а сина си (в градинска възраст) - Малкото Мъжко Тяло.

# 6 380
Сетих се за една, която наричаше мъжа си - Голямото Мъжко Тяло, а сина си (в градинска възраст) - Малкото Мъжко Тяло.
Лигла. Много мразя такива префърцунени изрази. Сигурно ще й се счупи езика ако каже "мъжа ми" и "сина ми".

# 6 381
  • София
Или "женка". Много подигравателно ми звучи
Женка си е много на място в някои случаи - когато се съберат група жени и закудкудякат едновременно.

# 6 382
  • В Космоса
"МъжО" ми е сигурно в топ 3 от дразнещите думи, а масово се употребява във форума. На живо не съм го чувала.

# 6 383
"МъжО" ми е сигурно в топ 3 от дразнещите думи, а масово се употребява във форума. На живо не съм го чувала.

И аз не съм го чувала.
Не знам защо е тази употреба в писмената реч? Crazy

# 6 384
Аз съм го чувала.

# 6 385
Лигла. Много мразя такива префърцунени изрази. Сигурно ще й се счупи езика ако каже "мъжа ми" и "сина ми".
+1

Сещам се за коя говориш. Аз първоначално си мислех, че е пияна,  защото първия си пост в онази тема го написа в 3 ч през ноща. После като й направих забележка и тя се озъби, че всеки има право да си нарича домашните както си иска. На мен ми звучеше призрачно с тези Големи и Малки тела, за това не я четях нощем.
А по въпроса за разтропана й обясних на шефката ми, че не ми е приятно така да ме нарича,  а тя ме изгледа много учудено. Ми кавото и да означава разтропана си представям една лека жена, която си ляга с всеки. Ми мразя тая грозна дума Simple Smile

# 6 386
  • Euskal Herria
Напоследък все по често срещам "Красотички" - най-вече във фейсбук го чета.

# 6 387
"Прекрасница"

# 6 388
"Милинка", "Душинка", "Сладинка" на напълно непознати хора в интернет пространството. Просто ми дойде до гуша вече от фалшива любезност и подмазване...

# 6 389
  • SF
Аз пък не понасям разни грешни представки, наставки, множествени числа - мъжовете, женорята, Искаш ли млекценце в кафенцето? Пликченце захарченце и бъркалчица.

Общи условия

Активация на акаунт