Фраза, която мразя

• 1 218 021
  • 20 286
  •   1
Отговори
# 6 810
И на мен са ми неприятни, не толкова че ме дразнят, колкото знам, че неминуемо ще последват няколко поста с обяснения кое какво значи.
Добавям към тях и БГ. Не мисля, че ще отнеме кой знае колко време да се изпише цялото наименование. Особено любимо ми е "А, вие в БГ...", но там центърът е вече друг   Simple Smile

Последна редакция: пт, 02 юни 2017, 12:40 от валия

# 6 811
  • София
Някои хора са доста активни в различни теми, а особено ако пишем в работно време - определено бързаме. Плюс това, ако пишеш от телефон, не е приятно да търсиш главни букви, често се правят грешки и т.н. Аз също заменям България и български с Бг/бг, въпреки че пиша на бюро с нормален екран и клавиатура.

Последна редакция: пт, 02 юни 2017, 12:54 от Cuckoo

# 6 812
След като видях, че съм написала наименУвание  ooooh! няма да коментирам нищо. Laughing

# 6 813
  • София
След като видях, че съм написала наименУвание  ooooh! няма да коментирам нищо. Laughing
Признат грях - половин грях. Laughing

# 6 814
Някои хора са доста активни в различни теми, а особено ако пишем в работно време - определено бързаме. Плюс това, ако пишеш от телефон, не е приятно да търсиш главни букви, често се правят грешки и т.н. Аз също заменям България и български с Бг/бг, въпреки че пиша на бюро с нормален екран и клавиатура.
В 99% от случаите пиша от телефона  Peace.

# 6 815
  • Ямбол
Някак не ми се връзва дълъг пост и бързане.

# 6 816
По мое мнение тези съкращения са само за писменото общуване.
И аз ползвам ЛЛ, БНД, БГ и може би други.
Но не ги ползвам в разговор на живо.

# 6 817
  • Ямбол
То е ясно за какво са абревиатурите, но за мен поне е дразнещо, защото аз така и ги чета. А и не всички са толкова известни и се получава едно чудене, какво е искал да каже авторът.

# 6 818
По мое мнение тези съкращения са само за писменото общуване.
И аз ползвам ЛЛ, БНД, БГ и може би други.
Но не ги ползвам в разговор на живо.
Какво е БНД?

# 6 819
  • Ямбол
На предходната страница е обяснено.
БНД - баща на детето.

# 6 820
Ето тези съкращения и мен ме дразнят

# 6 821
БП-бившия приятел. Stop Може и МБП.Абе, направо трябва да се напуше форумен речник на съкращенията за справка. Rolling Eyes

# 6 822
Не забравяйте и МС - моят син, МД - моята дъщеря.
Как се различават обаче от моята свекърва, моят свекър или моята скокарджа, не знам.
Не всеки път става ясно от контекста, както е например при ММ - моето мило, моят мъж, моят Муньо, моят мухльо (има отсенки!), моят мю(и)хлюзин и кой знае още какво "мое".  Thinking

# 6 823
  • Вече в моята си приказка...
Аха, и Моите Мустаци, примерно! Изречението "Как мразя ММ", е толкова двузначно... Mr. Green

# 6 824
Всяка тема си има собствени абревиатури.
В здравните са КЗ, ЯР, ИР, ПКЯ, ДХ и разни други. По-лесно е. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт