Фраза, която мразя

• 1 207 803
  • 20 286
  •   1
Отговори
# 19 875
Да, даже го чувам все още. Откъде беше този "бисер"?

# 19 876
  • Пловдив
От някакво видео с младо циганче и полицай. Циганчето ако направело нещо пред полицая, в следващия момент щяло да избяга, за да не отнесе последици: "[правя еди-какво си] и почвам да бегам, бате".

# 19 877
Преди време това "абсолютно" беше станано дразнещо масово. Явно още се експлоатира. По темата.

# 19 878
  • София
От някакво видео с младо циганче и полицай. Циганчето ако направело нещо пред полицая, в следващия момент щяло да избяга, за да не отнесе последици: "[правя еди-какво си] и почвам да бегам, бате".
Не ми се видя циганче, а млад келеш.
Признавам, че го ползвам понякога, вкл. сменям втория глагол.
Ами Орлин Горанов с неговото неизменно "Сбъдвай мечти и се радвай на живота"... Да, правилно е, той все пак е от друго поколение, но ми беше писнало едно и също

# 19 879
  • Пловдив
Не споря, забравила съм.

# 19 880
Ами Орлин Горанов с неговото неизменно "Сбъдвай мечти и се радвай на живота"...

Всеки път се питах чии мечти да сбъдва човекът, към когото отправя това пожелание. Явно не собствените си, ами нечии чужди. Simple Smile

# 19 881
  • SF
Да... Приятелят й си мечтае за Хуго бос и тя му го купува.

# 19 882
  • София
Цитат
Надявам се това не се счита за outrageous cross-posting (и не нарушава правила), а просто за информативен cross referencing...
Rolling Eyes

# 19 883
Цитат
Надявам се това не се счита за outrageous cross-posting (и не нарушава правила), а просто за информативен cross referencing...
Rolling Eyes

Кръстоса ми се погледът от този коментар.

# 19 884
„Пази, боже, сляпо да прогледа“... - това по повод горния цитат. Simple Smile

Последна редакция: ср, 08 яну 2025, 19:11 от Как' Сийка

# 19 885
  • на последния етаж
Дразни ми обръщането на словореда, например "Е ли възможно това?".

# 19 886
„Пази, боже, сляпо да прогледа“...

А баба казваше "Вижте ме, па се почудете".

# 19 887
  • София
Цитат
Rolling Eyes

Кръстоса ми се погледът от този коментар.

Знае езици човека... толкова много са му, че почва да ги комбинира, защото забравя коя дума от кой език е.

# 19 888
  • FRANCE
Може ли превод в ефир за неграмотните Sunglasses или по-скоро "какво е искал да каже поетът".

# 19 889
Може ли превод в ефир за неграмотните Sunglasses или по-скоро "какво е искал да каже поетът".

Не знам откъде е цитатът, но вероятно авторът е дал много линкове и се надява това да не се счита за прекален спам, а за линкове, пренасочващи към някаква полезна информация.

Общи условия

Активация на акаунт