Искам да кажа ... (19)_12.01-18.01

• 52 388
  • 1 179
  •   1
Отговори
# 1 035
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Тонка, честит имен ден! Жива-здрава да си и да извадиш късмет с купуването на жилище!

Снощи ММ пуска телевизора да търси Гришо, че щял да играе, (ама не знае кога) и гледам "Тонка" ! И извиквам неволно "А! Тонка!" И мъжът ми: каква Тонка? А то аватарът ти рекламира продукти за коса Joy Joy Joy

Мамче, много ми хареса този праз в спойлера - харесвам находчиви търговци, ама са рядкост, за съжаление.

И като казах търговци: вчера съм купила от Кауфланд вмирисано пиле "Градус", напълно негодно за употреба...

Куркума, направо сценарии за холивудски филми можеш да пишеш. Joy Joy
А вчера как съм се смяла с писанията ти за оплакванията от времето - даже ММ малко се обиди на моя смях, щото той е точно от тази категория - час по час гледа колко градуса е навън (без да е комбайнер Joy Joy). И се дразни дори, че аз не се интересувам колко градуса е. И като ме пита и аз кажа - колкото, толкова - е не искаш ли да знаеш, как може да не се интересуваш?! Като че ли не се интересувам от нещо важно, от децата си, примерно Joy.
Много ми е зиморничав, гОркият Joy

Жаки, много се радвам на включванията ти, много ми е интересно всичко, което пишеш.

# 1 036
Слушам Васил Найденов, много готина песен.

https://www.youtube.com/watch?v=ZJ6RP3Hunpk

svetal4o27   Sick  ужасно е това с пилето. Ако имам някаква фобия, то е от вмирисано месо.
Аз съм капризна на месо. Само бяло и прясно.

В едно заведение ми сервираха едно вмирисано пиле от "оня ден" с пера, кокали и човки и направих луд управителя.  Почувства се така, все едно са ми сервирали последното Додо на планетата  Twisted Evil

# 1 037
Почувства се така, все едно са ми сервирали последното Додо на планетата  Twisted Evil

Joy

ТонкаБонка, честит празник, а скоро да ти честитим и новото жилище.
Утре е олимпиадата по литература, успех на децата, които ще отидат.
Освен че е олимпиадата, е и неделя - денят, когато идва млекарят. По повод на млекаря с ММ водихме следния диалог миналата седмица.
- Кой беше? Има само два варианта някой да звънне в неделя сутрин: или е домоуправителят, или е любовникът ти, предрешен като млекар! Е, Кой беше?
- Домоуправителят, разбира се. - казвам му най-невъзмутимо аз, отнасяйки торбите с мляко към кухнята.

# 1 038
Говорих с един познат относно обявите за сервитьорки. Според него съм невзрачна и мястото ми е в кухнята.
Нямам самочувствие, а сега се чувствам още по-зле.

Естел, а ти точно към сервитьорството ли се стремиш конкретно в случая?
Не ме разбирай погрешно, това е малко неблагодарна работа и не си заслужава ако заведението не е на ниво и има редовна, качествена клиентела. А такива заведения наистина държат сервитьорките да са с приятен външен вид и "да хващат окото".
Сигурна съм, че това не е твоята работа, още повече щом са ти отказали. Ще дойде нещо, което ще ти е на сърце и ще е по-продуктивно и значимо от държането на табла, горе главата  Hug И тренирай малко самочувствието!

# 1 039
  • София
Изпокарах се жестоко с ММ и дъщеря ми  Cry Ама сега ще съм им много сърдита. Оставям ги да се оправят сами.

# 1 040
  • Ямбол
...
Лили, кажи само всичко наред ли мина с проверката? И лудницата намаля ли?
Да, всичко беше ОК. Напрежението спадна. Даже забравих едни класни в училище и сега имам само два класа контролни да проверявам.

Тук времето е отвратително. Мокро, студено и мъгливо. Ходих при мама да я видя и да ѝ разкажа за урока, че и тя е била учител и само тя може да ме разбере най-добре.

# 1 041
Снощният филмоконцерт беше страхотен. Достави ми изключително удоволствие. Хвана ме яд, че не взех детето. По принцип ходим тримата, но аз си открадвам няколко концерта само за мен. Предложих и, тук има опция, наречена live rush, два дни преди концерта пускат билети за студенти по $12. Дори и местата за над $100 са пак толкова, стига да си студент между 13 и 26. Тя не пожела, а трябваше да я понатисна.

Я кажете какви са тенденциите по българските медии във връзка с детокс, еко, виган и тн? Тъкмо гледам тук сутрешна телевизия, загледах се в едни канадски кифли, които препоръчват разни странни продукти козметични домашно приготвени. Те всъщност продуктите са си много добри, дори баба ми ги ползваше, но дразни начина на представяне. Примерно, маска за коса от авокадо и жълтък, то толкова префърцуненост, чак ми се отщя да я правя. Друго нещо с мед, захар, и масло - то суров органичен мед, пък сурова органична захар, пък като включат три - четири нАучни термина, много дразнещо. Аз ли не съм в ред?

# 1 042
Пак да кажа, че излизам, ще ви чета после.....

След кифлите с козметиката дават фитнес инструкторка, която ги учи на twerking. Дори не съм сигурна, дали има такъв глагол на български. Хвърлят гюбек?  Joy

Чудя се отново, аз ли съм Прекалено консервативна или програмата им не струва? Аз ги гледам сутрин заради времето и трафика, иначе не им обръщам внимание, но днес се загледах и  ooooh!

# 1 043
  • Пазете Гор
Аз не съм най-запознатият с медиите, но и от отблясъците може да се съди, че детоксът си е хит. Детокс храни, детокс мазила, детокс техники и процедури. Такова прочистване пада, че ако глътнат една марля - съвсем бяла ще я изкарат след ден-два. Лошото е, че ако си я пъхнат в едното ухо - през другото ще излезе съвсем без да срещне препятствие. Ама това не им пречи, важното е бяла да е. В армията така проверяваха хубаво ли си изтъркал пушкалото си - с бяло парцалче.

Засега не е измислена работеща програма детокс-разум, инак всякакви други колкото щеш.  

Телевизиите навсякъде са по програмите интокс, защо си го причиняваш?

# 1 044
Аз не съм най-запознатият с медиите, но и от отблясъците може да се съди, че детоксът си е хит. Детокс храни, детокс мазила, детокс техники и процедури. Такова прочистване пада, че ако глътнат една марля - съвсем бяла ще я изкарат след ден-два. Лошото е, че ако си я пъхнат в едното ухо - през другото ще излезе съвсем без да срещне препятствие. Ама това не им пречи, важното е бяла да е. В армията така проверяваха хубаво ли си изтъркал пушкалото си - с бяло парцалче.

Засега не е измислена работеща програма детокс-разум, инак всякакви други колкото щеш.  

Телевизиите навсякъде са по програмите интокс, защо си го причиняваш?

Разсмя ме! Защото само те показват трафика сутрин. Сега седя в колата и чакам да се постопли, че да потеглям. Но ми стана весело.  Joy

# 1 045
Вчера - приказно време....
Днес, мъгла и студ....ама брутална мъгла.

Една песен, която ме кара да се усмихна....носи спомена за хубав момент...

https://www.youtube.com/watch?v=TW9uj83Vq-0&feature=youtu.be

# 1 046
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Я кажете какви са тенденциите по българските медии във връзка с детокс, еко, виган и тн?
Тотален хит, дотолкова, че като чуеш уж нормални хора да ти обясняват с умонепобираем ентусиазъм как трябва да внимаваш какво вкарваш в тялото си, и ти идва да им вкараш ляво кроше във вегано-еко-физономията. И всички са доктори, и всички са химици, и всички експерти в еко-фермерството и психологията на щастливите пилета и кокошки ... бляк бре Tired

Което ми напомня да ви пусна една тематична реклама Laughing

# 1 047
Скрит текст:
Я кажете какви са тенденциите по българските медии във връзка с детокс, еко, виган и тн?
Тотален хит, дотолкова, че като чуеш уж нормални хора да ти обясняват с умонепобираем ентусиазъм как трябва да внимаваш какво вкарваш в тялото си, и ти идва да им вкараш ляво кроше във вегано-еко-физономията. И всички са доктори, и всички са химици, и всички експерти в еко-фермерството и психологията на щастливите пилета и кокошки ... бляк бре Tired

Джой, няма ли глобени за тази реклама?

# 1 048
  • Варна
Джой, това не е ли само във форума?
Никой от моите реални познати/приятели не се интересува особено от тази тема.

# 1 049
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Скрит текст:
Скрит текст:

Джой, няма ли глобени за тази реклама?
Имало е официално запитване от словашкото правителство за сваляне от ефир ("кравата" е словачка Mr. Green). Доколкото знам, сваляне е нямало.

Мис, ако щеш ми вярвай, имам познати с научна степен побъркани вегани. И сума кифли знам, които се мият само с еко-сапуни и еко-шампоани.
Пък с детокса май е заразно- и аз имах детокс-маска с активен въглен (от нея кожата ми пламва за секунди и замина директно в коша де Laughing).

Общи условия

Активация на акаунт