Др Сигридов

• 159 730
  • 756
  •   1
Отговори
# 465
Аз лично не се опитвам да върна абсолютно нищо. Просто защото както многобройни пъти беше казано професионалните му качества нямат нищо общо с инцидента. На този етап единствено кръвни проби биха повлияли на мнението ми, както многократно писах. Аз съм убедена, че пред кабинета му ще е препълнено, както досега ...
Въпрос на избор.
..Момичетата, защитаващи го горещо, вярвам са дълбоко разочаровани и се мъчат да върнат образа на любимия си доктор на пиадестала, който беше издигнат и се срути със страшна сила! ....

# 466
Здравейте, малко да отместя темата. Преди два месеца съм си записала час за Сигридов ( заради спонтанен аборт преди месеци) . Часът ми е за понеделник. В групата във ФБ поради някаква причина не искат да ми публикуват въпроса дали някой знае доктора ли ще преглежда другата седмица предвид обстоятелствата , сякаш историята се крие от групата. Само гадая за причините поста да ми седи чакащ вече няколко дни. идеята ми е да знам дали прегледа ще е от Сигридов, защото съм си взела отпуска , знаейки че най-вероятно ще ми отиде деня, заради зкъсненията, за които често се пише.
Другото което искам да питам знаете ли каква е цената за преглед и дали може да се плаща с карта. Плащнето лично ли е или има рецепция или някъде другаде където се плаща? Знаете ли дали работят с карти на Дженерали закрила?

# 467
  • От Луната
Прегледа е 80 (ехография и доплер), за фм не знам, аз се следях всеки месец и не съм плащала допълнително за фм, тъй като всеки преглед си е като фм.
Все пак ми се върти нещо като 100 или 120.
БХС и ехография е 120лв със сигурност.
Има си регистратура. Там се плаща след прегледа.
За безкасово плащане не знам.
Към този момент би трябвало да е на работа в понеделник.

# 468
Аз отидох, за да ми диагностицират аборта и ми взеха 50 лв. Прегледът ми беше и с коремен, и с вагинален ехограф. Бях се подготвила да платя повече, нямам идея защо ми взеха толкова, може би защото нямаше кой знае какво да се гледа. Бяха ми казали, че може да се плаща с карта, но за по-сигурно бях взела и кеш. Наблизо има банкомати на ДСК, ОББ и Пощенска банка /за тези се сещам/.

# 469
  • От Луната
Прегледа е 50, доплера 30. Когато има сърдечен ритъм има и доплер. Платила си само прегледа.
Дано следващият път да платиш всичко и да излизаш с усмивка на лице!

# 470
Много ви благодаря за отговорите!

# 471
  • Варна
Секта, душко, вика му се секта...
Нали знаеш "Той е всемогъщ, Той е всичко. Дори когато греши, Той е прав..."
Е, чак пък...
Хората са склонни по природа да прекарват преценките си през емоциите и пристрастията...не разбират например, че ако си казал "не го е срам да кара пиян и дрогиран", не си казал "тоя е пълен боклук и за нищо не става като човек и лекар".
Точно така е.
Просто се бъзиках с тях. Със сектантите... Wink
Истината е, че се дрогира с кокаин и не само от години и е известен портфейл за софииските дилъри.
Аз това също го знам от години. Така да се каже, общоизвестна тайна си беше.

Много интересно как ти от Варна си наясно със слуховете за доктора, а аз която съм негова пациентка и имаме общи познати, нищо не знам. И като го знаеш защо го каза чак сега, а не предупреди нас, неговите пациентки, които сме му се доверили за нещо толкова важно, като пренаталната диагностика.
Серозно? Наистина ли питаш?
Душко, щом съм от Варна, за теб означава, че не съм виждала табелата " Варна" задраскана ли?
Или, че не познавам хора, живеещи и работещи извън Варна?
И да ви предупредя аз? И това ли серозно?

# 472
 hahaha
" Предупреждение:
Доктор Сигридов употрябява кока! Не ходете при него!"

Че вие дори и на МВР не вярвате, та на случайна потребителка  Joy

# 473
  • София
Момичета, това ми попадна преди малко и искам да го споделя с вас, ей така, за размисъл от всички:
https://www.chronicle.bg/komentar/doktorite-sashto-shmarkat/
 "Там, където има грешка, следва да има и прошка – това е най-християнският принцип."

# 474
Не е по различен поглед. Това се каза по хиляда начини от хиляда човека. Човешка слабост. Едни пият, други изневеряват, трети се друсат, четвърти играят комар, пети друго....... и те така. Това че е доктор нищо не означава. Човек. Като счетоводителя, като продавачката, като прокурора, като хигиенистката. Така е устроен света.

# 475
Момичета, това ми попадна преди малко и искам да го споделя с вас, ей така, за размисъл от всички:
https://www.chronicle.bg/komentar/doktorite-sashto-shmarkat/
 "Там, където има грешка, следва да има и прошка – това е най-християнският принцип."
Вие наистина ли сериозно разсъждавате по този начин  newsm78

# 476
  • В сърцето на любимия човек
Някой си е написал материала, следейки темата

# 477
  • От Луната
Пънче, само дето не е копи пейст!
За мен не е било тайна, че Сигридов е ексцентричен, то и аз съм ... Много си допаднахме и на прегледите много съм се смяла. Дори имаме уговорка за секс ... Simple Smile
Обществото е приемало много по-сериозни драми от тази.

ПС и този автор не си е написал домашното, за специалността на доктора. Аман от преписвачи!
И друго ... Този съвсем замете ситуацията на пътя и се е отплеснал в свободни съчинения.

# 478
Здравейте, малко да отместя темата. Преди два месеца съм си записала час за Сигридов ( заради спонтанен аборт преди месеци) . Часът ми е за понеделник. В групата във ФБ поради някаква причина не искат да ми публикуват въпроса дали някой знае доктора ли ще преглежда другата седмица предвид обстоятелствата , сякаш историята се крие от групата. Само гадая за причините поста да ми седи чакащ вече няколко дни. идеята ми е да знам дали прегледа ще е от Сигридов, защото съм си взела отпуска , знаейки че най-вероятно ще ми отиде деня, заради зкъсненията, за които често се пише.
Другото което искам да питам знаете ли каква е цената за преглед и дали може да се плаща с карта. Плащнето лично ли е или има рецепция или някъде другаде където се плаща? Знаете ли дали работят с карти на Дженерали закрила?
Твоят агент ,като се обяди по тел да ти запише час  не  ти ли каза,дали работят с карта на Дженерали.Самата застраховка покрива ли подобен вид лечения?

# 479
  • Пловдив
Някой си е написал материала, следейки темата
И на мен така ми прозвуча отначало, ама не е поправил - или не е видял - грешката за ин витрото. Wink
Иначе не е "по-различен поглед", Сигма е права.

Общи условия

Активация на акаунт