Тема Незабравима (Unutulmaz) 252 ,"Kara Ekmek"

• 44 465
  • 734
  •   1
Отговори
# 300
Не сме всички на ски ,Мими,макар че  при нас изобщо няма сняг и е добре  да се смени обстановката Wink. Хубав уикенд на всички с едно чайче на Босфора. Party

Новия сериал на Йозито не може нещо да ме ''грабне'' Confused още като чета резюметата. no

# 301
  • Русе

Привет, компания! wavey wavey
Най-после да се вредя и аз...Simple Smile Някой да иска следобедно кафе?
Спокойна събота от мен! smile3525

# 302
# 303
# 304
  • Русе
Бре, пак ще е нужен преговор! Party Party Party При първа възможност...! newsm44
Нямам спомен за мига от 4.06 до 4.13... smile3506

# 305
  • Русе
Ауууу, това фризьора ли е или фен? newsm78 Йозка е нещо... с неразресани букли, значи е фризьора.

# 306
Ауууу, това фризьора ли е или фен? newsm78 Йозка е нещо... с неразресани букли, значи е фризьора.

Вени това е актьора който играе ролята на бившия приятел на Асие от който тя е забременяла и който тя наръга с нож и тръгнаха със сестра и Мине да бягат и както се казва   от трън та на глог  се насади на Четин и т.н. Hug

# 307
# 308
  • Русе

Вени това е актьора който играе ролята на бившия приятел на Асие от който тя е забременяла и който тя наръга с нож и тръгнаха със сестра и Мине да бягат и както се казва   от трън та на глог  се насади на Четин и т.н. Hug

Благодаря, Мария!  bouquet  bouquet  bouquet Още един въпрос/ Peace/: Уби ли го или само го рани?
/питам защото не мога да гледам сериала, а нещо съм пропуснала в хронологията/

# 309
Вени тя се уплаши ,че го е убила но в действителност го намери Али приятелят на Мине и повика помощ и естествено се оказа ранен  Hug иначе как ще продължава филма. Joy Снощната серия завърши как Асие се върна в квартала им беше написала една бележка и с камък замери прозореца му който се счупи той прочете бележката но като неразбирам езика така и не успях да схвана какво му бе написала но остана доста изненадан и уплашен .Мисля си ,че Асие би го накарала да страда да си мисли ,че той е виновен за нейната смърт но ще видим. Thinking А пък тя като хвърли камъка и се затича да се скрие се  бягайки срещна някого но кого  newsm78 оставиха да гадаем до другият път.Може и мащехата да е а може и Али  newsm78

# 310
# 311
# 312
  • Русе
Вени тя се уплаши ,че го е убила но в действителност го намери Али приятелят на Мине и повика помощ и естествено се оказа ранен  Hug иначе как ще продължава филма. Joy Снощната серия завърши как Асие се върна в квартала им беше написала една бележка и с камък замери прозореца му който се счупи той прочете бележката но като неразбирам езика така и не успях да схвана какво му бе написала но остана доста изненадан и уплашен .Мисля си ,че Асие би го накарала да страда да си мисли ,че той е виновен за нейната смърт но ще видим. Thinking А пък тя като хвърли камъка и се затича да се скрие се  бягайки срещна някого но кого  newsm78 оставиха да гадаем до другият път.Може и мащехата да е а може и Али  newsm78
newsm51 newsm51 newsm51

# 313
# 314
  • София
А рейтингите някой знае ли как са? В един сайт гледам, че са на 10 място, което би трябвало да е добре, но ги има и на 37 място като ozet.

Последна редакция: сб, 07 фев 2015, 22:45 от bganio

Общи условия

Активация на акаунт