ОКТОМВРИЙКИ 2015г.

• 34 326
  • 675
  •   1
Отговори
# 165
Скийтърче Честито ти сакче  Heart Eyes Хайде чакаме в най скоро време да чуеш и сърчице  Hug
Шмокси Благодаря ти за пожеланията и бързо оздравяване на бъдещия батко Hug Иначе съм в АГ Варна при д-р Александров , а за прегледа и аз не знам  Simple Smile Трябва на 5-ти да се обадя да им кажа резултата и тогава евентуално ще ми насрочат дата  Heart Eyes
Танчи Честит рожден ден и от мен с малко закъснение   bouquet

Добре дошли и от мен на всичкИ нови мами   bouquet Групичката ни става все по голяма и това е прекрасно  Heart Eyes

# 166
Благодаря за хубавите пожелания, да ви се връщат  Hug  bouquet  bouquet

Мен ме е подгонило едно безсъние, от една седмица заспивам адски трудно, въртя се до 3-4 часа, не пия кафе, коли, чайове и пак...  ooooh!

# 167
Привет и от мен!
И аз съм с 9 дена закъснение и 2 чертички...
Това ми е втора бременност. Имам момченце на година и 8 месеца и все се обяснявах наляво и на дясно как ще поизчакаме още поне година за второто. Но ей на изненада!  Малко като тинейджърите откриваме тепърва кои методи за предпазване колко ефективни са Grinning
Още съм леко ошашкана, но щастлива. В четвъртък съм на преглед и въпреки че съм още в 5-та седмица искам да съм си сигурна. Иначе като потвърди лекарката веднага се изповядвам на майка ми. Че от нея и без това тайна не мога да опазя... Иначе най-близките роднини ще информирам за сега и толкова! Другите ще почакат да ми проличи...

Целувки и леко бременеене!

# 168
Добре дошли на новите мамчета  Hug

moarrein, и ние така си викахме нека поотгледаме първото, да стане осъзнат човек и тогава може да помислим за второ, та го мислихме 11 години. Даже колкото повече време минаваше, толкова повече се отдалечавахме от идеята за второ дете  Whistling. Та не трябва много мислене  Simple Smile
Довечера съм на лекар  Praynig

# 169
  • Сливен
Привет  Hug
Добре дошли на новите момичета и от мен  Hug
Понеже имам опит от отчетните теми и знам, че има доста от записалите се в темата, които няма да пишат, така че ви моля още веднъж , ако ще оставате тук и ще пишете споделете повече инфо за възраст, термин и т.н. Каквото сте написали съм го добавила в поста си от 8-ма страница, засега сме 24 момичета, като голяма част са само с ника си от форума, нищо повече. Напомням и за групичката във ФБ - който желае участие там, да ми прати на ЛС  името си там, да го добавя пъров в приятелите си и после в групата.
Това е засега - хубав ден от мен  Hug

# 170
Честито на всички за хубавите новини  Hug
Да се запиша и аз при вас. От Стара Загора съм на 31. Днес с и направих втори тест и той  EFP  Това ми е втора бременност. Имам един малък бандит на почти 3 год. Термина ми е на 11 октомври. Сега трябва отново да спирам цигарите и кафето и се надявам повече да не ги почвам  Naughty
Първата ми бременност беше зимна и сега много се радвам че ще разхождам коремчето лятото. Тези дни ще се чуя с док. да видим кога да ходя на преглед. Като че ли ми се иска да изчакам малко за се чуе и сърчицето като отида.

# 171
roxi, благодаря че си ме добавила към списъка а относно терминът ми не съм написала нищо защото все още не знам със сигурност. По мои изчисления ползвайки калкулаторите от нета се пада на 12.10.2015. Чакам си все още датата на прегледа. Ако искаш го запиши така за сега, а аз като мина прегледа ще пиша да кажа какво е казал док Simple Smile

# 172
И тук да се похваля, днес не успях да се стърпя и отидох на преглед, просто исках да чуя, че всичко е наред и че е в матката.

Много е размазана снимката, но телефонът ми е с кофти камера.

# 173
  • Сливен
Таня, радвам се че си се успокоила от прегледа  Hug Точно днес си мислех, че все пак не е лошо да се иде сега на лекар - точно да се види дали е в матката. Ама това пусто време как не ми стига - направлението мога да си го взема в обедната почивка, ама прегледа ще ми е труден. Моята лекарка - АГ, е шеф на отделението в окр. б-ца и има само три приемни дни за по 3-4 часа. Май ще се стърпя още 10-тина дни.
Хубава вечер  Hug

# 174
Танчи Прекрасна снимка  Heart Eyes
И аз нямам търпение да видя ,че всичко е наред  Hug

# 175
Здравейте! Включвам се  с радост в темата и аз, с надеждата да обменя с други бъдещи майки полезна информация.
На 37 години съм, жйивея в Германия. Двете чертички ги видях събота и неделя, а в понеделник бях на лекарка, която потвърди бременността. Дори ми каза, кога би трябвало да се роди детето- 8.10.2015. Много съм щастлива, и едновременно с това се страхувам, да не се случи нещо...Нашето дете ще ни е първо, и много чакано. Усещам единствено тежест ниско долу за сега, иначе съм си добре. Имах един път и гадене  в неделя. Преди да узная, че съм бременна, си пиийвах вечер по 2 чаши червено вино. От както знам (6 дни)- не. Интересното е, че  не ми се и пие. Явно природата си знае работата. Желая на всички бъдещи майки здраве и лека бременност.
 Grinning

# 176
Аз малко съм поуплашена.Днес следобед след тоалет на хартията имах прозрачна слуз с кафеви власинки.Май още утре ще отида при док.само дано не е късно Sad

# 177
Аз малко съм поуплашена.Днес следобед след тоалет на хартията имах прозрачна слуз с кафеви власинки.Май още утре ще отида при док.само дано не е късно Sad
Не е необичaйно, но зaдължително отиди нa лекaр, ще ти предпишaт дуфaстон или утрогестaн, или и двете. Aз имaх двa пъти зaцaпвaния досегa, втория път ми сложихa и инжекция прегнил. Успех!

# 178
Здравейте момичета, миналата година на 5 февруари видях двете черти🎉🎉🎉🎉 , беше голям шок, макар че беше планувано и желано ... С ММ ни се случваше за първи път 😄, днес си гушкаме една прекрасна бебкаа... Пожелавам ви успешен финал и здрави и пухкави бебенца 💗💗💗💗💗💗

# 179
И аз да се разпиша подобаващо за тази вечер  Simple Smile Гаденето ми е инцидентно, малко ми се вие свят, набивам зелени салати и месо като терминатор, че скоро ще почне повръщането и не ми се мисли...  Sick
Танчи, честита сладка снимчица!
Добре дошли на новите мами!   bouquet
Казали ли сте на половинките си? Аз още не  Heart Eyes  Забавлявам се хубаво, постоянно го майтапя - я към леглото, после се отказвам  Laughing ; за кафето, което спрях (а съм маниак) и т.н. и си записвам отговорите му, после ще се посмеем здраво заедно  Joy  Знае само една приятелка  Heart Eyes
Остава ми една седмица до прегледа  Heart Eyes  Flutter

Общи условия

Активация на акаунт