"Бързо времето минава, Февруарче на годинка става!" 10-та тема

• 29 952
  • 741
  •   1
Отговори
# 660
Да, това е странно, а като размер го има, но няма предложения в асортимента newsm78

# 661
  • Всеки ден трябва да се инжектираме с малко фантазия, за да не умрем от реалност: Рей Бредбъри
Да са здрави и много щастливи Мони, Нико и Натали!!!  newsm59  party041  party002

Аз набързо, защото нещо ми се бъгва компа ...

# 662
Привет мами!
Дано големия ден за празнуващите мами е минал добре  Hug
Аз да се похваля, че нинѝата днеска, като се зазяпа в Бебетата (baby tv), че като грабнах ножицата.... и го офъках  Blush
Сега резултата е много, много подобен  hahaha  rotfImao rotfImbo
Престарах се, ама.... поне снимките ни от РД ще са много, много забавни  Joy
Иначе, реших да поръчам и аз торта най-накрая. Реших, че не ми е по силите да правя аз, пък хората тва поне го предлагат. И тъй, както исках хич РД да не правя, се оказва, че ще правя, искам или не. От сега имам заявено присъствие.... ooooh! Та, нямам избор....  Crossing Arms Криво ми е, че не става както аз искам, ама... ще го преглътна. И това. И... незнам още колко ще мога. Лошото е, че представите на ММ и моите за "непразнуване" на РД се разминават. Спред мен е да сме си само ние 3-мата, ама според него и мама и тате и кака и батко..... ooooh!

# 663
Въх, Систъъърррррр дай да видим Димитко Joy
Ш' тъ убивам начииииии тъй да знайш hahaha

# 664
Честит рожден ден на Нико, Мони и Натали!... Живи и здрави!
Наздраве, весел празник!

# 665
Ируканджи,честита прическа на Дими както се казва  smile3553

Тели,  ХИП не съм го ползвала и не мога да кажа нищо, но в началото бяхме на Аптамил, приятелки ми го препоръчаха, но на нас не ни понесе, получи запек и докато се усетя, че е от млякото стана на 3,5 месеца, тогава го смених с Лактана и се родих. Да не ти казвам с какви зверски колики беше, чудя се ако го бях сменила по-рано дали щяхме да си спестим кошмара. Преди това детето не акаше с дни, давах лактулоза и пак нищо, само дето от тая лактулоза беше като разтройство, но пак с дни не се изхождаше. Добре, че се усетих и смених млякото. Толкова ми го препоръчваха, викам абсурд да е от Аптамила. После и от други майки разбрах,че е тежко мляко, също така много напомпва. Но пък има много майки, които са доволни. Аз наскоро пробвах Хумана, ужас не се разтваря и не минава през дупката. После взех Фризолак, то пък едно рядко, не знам защо реших да си прав експерименти, но пак се върнах на Лактаната. Не знам какви марки има там, но това е моят опит.

# 666
Тели,моята принцеса още петия месец взе да се дърпа и да не иска да суче от едната гърда/не стана ясно защо,не е била запушена/.Тогава реших да пробвам Фризолак АМ.Изобщо не го хареса,не е изпила и 20мл,плюеше го.После си продължи да суче и от двете гърди и така до средата на шестия месец.Тогава пак същия номер...в магазина ,където пазарувам най-често ,ми препоръчаха Гербер АМ.Взех такова с големи резерви,не бях го чувала и не вярвах да го пие,но пък малката го хареса от раз.И така полека лека мина на АМ само след месец-нали е по-лесно да се дърпа от шише отколкот от гърдата да се мъчи да суче Rolling EyesИ сега сме си на него,няма проблеми,пи е го и се разтваря много лесно и бързо.Не знам дали ще го намериш там,където си.Успех все пак:)

# 667
  • Всеки ден трябва да се инжектираме с малко фантазия, за да не умрем от реалност: Рей Бредбъри
Тели,  до годинка бяхме на Хип Комбиотик.  Поръчвах от Амазон,  че ми идваше по - евтино. Страхотно мляко е. Не е имала проблеми малката. Сега вземам АМ на ДМ магазини - Бейбилов и също съм доволна.

# 668
Ируканджи мама, Димитко аресва ли съ? И наш бъдещ рожденник е с дълги къдрици вече, ама не давам и косъм да му падне от главата. Бащатко му пък иска да го стриже. Ми сега newsm78

# 669
Честит първи рожден ден на Мони,Нико и Натали!Да са ви живи и здрави дечицата,да имат много късмет в живота и само прекрасни моменти да имате с тези малки съкровища!Честит празник и на техните мами,Къти,Копче и Ани, и татковци[/color][/size]

Благодаря на всички ви за прекрасните пожелания за нашия празник вчера.Всичко мина прекрасно, имахме 4 дечица на гости,танцуваха,духахме свещички,после плакаха едно след друго,цирка беше пълен,после спаха кое където имаше легло.Дари много се смя,но и беше доста превъзбудена, нормално,през целия ден си имаше непрекъснато гости.Вечерта всички се трупясахме по леглата и сме спали непробудно,щом не сме чули как са се пукали балони в съседната стая

Цвете,мило,какво пострада ти с това уше.Слагай топло олио или течен аналгин и дано размине бързо тая болка

Къти,
направо уникална ще бъдеш и ти.Обувките и чантата са трепач,ще чакаме снимки

Хайде лека нощ от мен,че този пост го пиша от 19:30.Дано дечицата ни спинкат спокойно и непробудно цяла нощ

# 670
  • гр.София
Тели,  до годинка бяхме на Хип Комбиотик.  Поръчвах от Амазон,  че ми идваше по - евтино. Страхотно мляко е. Не е имала проблеми малката.
+1  Peace
Откакто ми спря кърмата,т.е.4м взимам Хип Комбиотик и нито ми се е запекъл,нито неразположения с коремчето е имал. Много съм доволна,и сега още е на него,след 12м.се води преходно мляко за подрастащи.
Ируканджи,честита фризура на нинЖата,сигурна съм че пак е ужасно сладък  Heart Eyes
И аз съм доста куца с поръчките от чужди сайтове,и за тва си плащам кат поп надценките в бг магазините. Имам мн.приятелки в чужбина,та те ме снабдят с някое и др.нещо,което съм харесала.
Надявам се,празнуващите мами да са имали незабравим приятен ден.
Лека да е нощта  Hug

# 671
О, мерси мами!
Страшен и нинЖата с новата фризура. Баща му паднА от смЕх! То и аз де, като я видях ква съм я свършила  Joy  hahaha А детето, горкото, стои и ни гледа с благ овчи поглед, и се чуди може би, защо се смеем. Grinning Утре ше го снимам, и ще ви го покажа, тъкмо ще ви развеселя деня Grinning Направо ще дам една снимка в некой кабинет за "Смехотерапия" Grinning Сума ти пари ще изкарам, казвам ви Grinning  hahaha
A за АМ - и ние сме на Хип Комбиотик. В момента 3-ка. От 20-дневна възраст сме с него. Не го заменям за нищо на света. Нито разбрах кво са колики, запек... нито нищо. Ходеше си редовно след всяко хранене. Точно както докато го кърмех. Същата честота и консистенция. Адски доволна останах. А преди това,  дохранвах седмица с НАН сензитив. Е няма такава гадост. Така го запече, че нема ви разправям.
Тва сега от мен. Лека ви нощ, мами. Мама Мечева отива да спи. Поне тая нощ дано ми е на сън, щото ще откача в противен случай  Naughty
Убичам Ва.... и си лЕгам!  Hug

# 672
  • NE

Икуранджи Много се смях на прическата на Димитко. Mr. Green Аз още не съм се пробвала да режа коса, ама то не че имаме особено много. Blush

За пазаруването от както се е родил малкият му купувам само английски дрешки. Всъщност излизат и по на далавера. Аз обаче директно поръчвам и ползвам само транспортна услуга от UK. С ММ от години пазарим така. А качеството е далеч по-добро. Много държа да е всичко памучно.
Мога само да вметна, че дрешките на Next са леко уголемени. Аз лично съм доволна най-много от тях. Ще пробвам и johnlewis. Peace
Ухото се пооправя от самосебе си. Ще видя до обяд как ще съм, но май ще се размина с прегледа. Искам да си направя днес тортата, че утре да се заемам с украсата. Crazy

# 673
  • Varna
Кой е днес рожденника?
Честит рожден ден на Ева/ на мама Fraust/ . Усмихната, обичана и щастлива да бъде малката госпожица!
Ируканджи, давай прическата на Димитко да я видим. Аз, понеже съм с две леви, изобщо няма да се захвана с таз тежка и трудна задача. Мисля да го заведа при мойта фризьорка и с общи усилия да коафираме дребния. Ама за по-сигурно ще го направя след ГС- да не станем за смех  Joy Joy Joy Joy.
Да си кажа и аз за водата  Laughing Давам филтрирана преварена и изворна Девин- изворната я пие/ ако може да се каже, че изобщо пие вода/, а с преварената си правим АМ и попарите. Аз тук и с филтрирана готвя- водата просто е ужасна. 
Май толкова засега! Друго няма между ушите ми в момента.  Joy Joy Joy

# 674

Честит рожден ден на Ева на мама Фрауст! Много здрава да бъде и много да ви радва! Весел празник! Heart Eyes newsm38

Общи условия

Активация на акаунт