Любов, вино, бонбони и цветя - с нежност сбъдваме нашата мечта- 168

• 30 034
  • 713
  •   1
Отговори
# 135
Не само това, задължително си следиш нивата на б12по време на бременността/по време на бременност само инжекционна форма се приема, не през устата/ /що не го следят наблюдаващите се чудя и се питам....що..., ми само този хемоглобин и ако случайно има мозъчни проблясъци- желязото, като папагали всичките...../и с или без изследвания още сега почни да пиеш неофолик мета, позволих си да ти погледна изследванията/генетичните/ , само не можах да се ориентирам на бебето дали сте му правили по-подробен скрининг фетален и дали си направила консултация с генетик, да назначи терапия, защото проблем -има? Кръвното мериха ли ти по време на бременността?

Съжалявам за случилото се, пожелавам ти тази година  успешна и лека бременност и едно минимум, пухкаво и сладко бебче

Последна редакция: вт, 20 яну 2015, 11:01 от Звезден^Прах

# 136
  • София
deedeetu spoko много съжалявам, дано никой не изпита вашата болка, страшно е. Praynig Дано се възстановиш физически и скоро да се радваш на нова бременност, този път до термин. Hug И аз ходя при Мая Василева. Heart Eyes
Пънчита, много сериозна бре. Laughing И аз трябва да ходя на фризьор да поправя цветовете. Laughing
Весе Hug.

# 137
  • NE
deedeetu От все сърце ти желая да откриете проблема. Насълзиха ми се очите от вашата история. Никой не заслужава такава болка и мъка.
Прахи По-добре ли си? Hug
Весе  Hug Когато не го чакаш, тогава ще стане.

# 138
deedeetu ,съжалявам за случилото се,хайде тази година една успешна бременност с ревлив финал Hug
Пънче,ако всички пъпеши бяха като теб ,щях да ги проям  Mr. Green И аз исках да се пострижа късичко ама ММ ми обяснява ,че късите коси са за мъже ooooh!
Аз от днес започвам да дебна ову,дано я засечем този месец, и да я правим тази биопсия,че нещо мн.се замотахме Praynig

# 139
  • В къщурката на хълма на феите
И аз исках да се пострижа късичко ама ММ ми обяснява ,че късите коси са за мъже ooooh!
може с Мецан да са роднини Joy Joy Joy

# 140
deedeetu От все сърце ти желая да откриете проблема. Насълзиха ми се очите от вашата история. Никой не заслужава такава болка и мъка.
Прахи По-добре ли си? Hug
Весе  Hug Когато не го чакаш, тогава ще стане.

Благодаря, че питаш Цвете, физически съм добре- да, всичко сякаш е нормално, в Петък пак съм на лекар. Иначе ми е малко кофти, ама -бива. Вкопчила съм се в Ивейнката и мисля, че и досаждам повечко, не е от най гушкавите бебета  Laughing

# 141
  • Смолян
Добриутрю  Flutter
Пънче, пъпеш викаш, а? Искам и аз да изглеждам така, пък нека съм и пъпеш!  hahaha Много си готЕна  Hug
deedeetu, пожелавам ти тази година поне едно ревящо вързопче в кошарката  Hug не мога да си представя дори какво ти е било Sad Много  Hug
Весе, стискам силно палци следващият месец да е вашият! Първия път 3 сега може да са 4 месеца Wink
Аз се оглеждам като гладна котка, с надеждата някой да наръси, че да започна да си складирам прашец за следващото  Blush ММ ако разбере сигурно ще ми ограничи достъпа до форума  hahaha
Бягам да почета малко книга преди малкия да е станал. хубав ден на всички  Heart Eyes

# 142
  • София
Аз и двата пъти (и с неуспешната бременност) забременявах на третия месец.
Цвете, сигурно си права, обаче ако не забременея  следващия месец ще трябва да преустановим опитите. Защото не мога да си позволя да не засека майчинствата. Финансово няма да е никак добре. И затова ще трябва да изчакам да се върна на работа и да трупа нова база... Cry

# 143
  • NE
Весе Сроковете много прецакват бебеправенето. Tired Само, че и финансите са важен фактор.
Прахче Радвам се възстановяваш физически. Имаш най-силната опора - Ивейнката. Hug

# 144
  • София
Ми времето беше достатъчно. В смисъл не толкова ограничаващо. Имахме 4-5 месеца. Просто се надявах с второто да стане някак неусетно. А то явно ще е дори по-трудно.
Знам, че някои казват, че начин винаги се намира, но все пак си мисля, че човек трябва да е разумен, особено когато става дума за деца.

# 145
И аз съм съгласна с теб Веси и на нас ако не ни се получи/както е тръгнало/ ще се върна да поработя и после пак наново.........а сега както удължиха времето за смятане....бе минимум ще си поработя 2 години, че знам ли какво ще им хрумне, идиоти  Crossing Arms Crossing Arms

Най  ме издразни как най нагло излезнаха и казаха довода поради който го правят- били сметнали, че така са щели да плащат по малко пари за майчинство  Shocked Shocked Shocked как не ги беше срам публично да го кажат, вместо да се чудят как да подкрепят майките те умишлено седнали да смятат как по малко да им дадат......ако не беше мъжът ми, отдавна да съм си обрала крушите от тая страна....ама за кво се натиска да стоим тука, много ме е яд на него понякога  ooooh!

# 146
Фокси, благодаря ти  Hug  

Весе, стискам палци да стане така както го искате  Praynig

deedeetu  Hug  съжелявам за мъката и загубата, която сте преживели  Tired Нека новата година ви донесе поне едно прекрасно бебче  Heart Eyes

Прахче, малката принцеска ще ти дава упора  Hug  

Мен ме хвана синузита, няква гадна кашлица, боли ме главата, имам работа, многоооо работа , а не ми се работи  ooooh! мрън

Аз съм скарана с изчисленията и застъпванията със второто, но и мен ме дразнят с техните удължаваници за майчинските  #2gunfire  След като ми взимат база за майчинските 18 месеца назад, защо после не ми ги дават 18 месеца, а само една година  #Cussing out Те вместо да гледат как да искаме да раждаме все повече и повече, както симулират ромките да почват да раждат от 13 годишни  #2gunfire  Нищо чудно, че след не знам си колко години ще се претопим ....

# 147
  • София
Прахи, лошото е, че колкото повече се чака, толкова повече годинките минават и става по-трудно. Ей това ме тревожи, а не съм безпроблемна, както знаете.
А за смятането на майчинсттвото 24 месеца назад...ами не винаги е лошо. Ако например не успея да засека майчинствата, но забременея март, април, тогава за мен ще е по-добре да се смята на 24. Защото ще имам година на 340 и година на повече, а не година на 340 и половин на повече.

# 148
  • до едно тепе
Госпожичке не са 18. 24 са вече Rolling Eyes
Честно казано никога не съм смятала колко ще ми е майчинството, за да си нагласям живота според това. Реално забременяването и едно дете не можем да го планираме на 100%. Просто сега реших, че му е времето, защото детето ми расте, а аз остарявам. Но пък и ние нямаме кредити, които да ни притискат финансово и успяваме да се справяме с това, което получаваме. Ако съберем нещо отгоре го влагаме в ремонти по апартамента и така.
Дидиту не съм чела историята ти. В момента не съм в кондиция да го направя. Искам обаче да ти пожелая скоро нова успешна бременност с прекрасен финал Hug
Буги вкарайте го в нормите тоя пулс  Shocked

# 149
  • В градината...
Аз си мислех да се осигурявам на 2400. Ама да плащам 2 години и после да вземам само една  Thinking Пък и като стана ясно, че не се знае знае ли се, хептен се отказах. Можеше 10 години да внасям големи осигуровки /тези сметки си ги правих преди 20 години/. Е, сега ще гледам по-бързо да се връщам на работа, че няма как.

Общи условия

Активация на акаунт