Любов, вино, бонбони и цветя - с нежност сбъдваме нашата мечта- 168

• 30 040
  • 713
  •   1
Отговори
# 150
Здравейте, прекрасни  Hug

Deedeetu, искрено съжалявам за това, което ти се е случило   Cry Hug Пожелавам ти съвсем скоро да прегърнеш своето здраво детенце Hug Praynig

Пънче, прекрасна си, наистина много ти отива прическата. Hug

Весе,  Hug Късмет следващия месец.

Прахи, гушкай си Ивейнката, а скоро ще и направите братче или сестриче.  Praynig Hug

Четох и забравих... това е положението.  Хубав ден, момичета bouquet

# 151
  • София
Веси, сигурно ли е, че този месец е отписан или ти така ги усещаш нещата?

# 152
  • София
Ми не ми е дошло, но аз усещам. Имам си типичен ПМС.  За зверския апетит да не говорим. А при мен двете неща не са еднакви. Нямам и болки в гърдите. Ей това е различното от ПМС преди и след раждането при мен - липсата на болки в гърдите.

Последна редакция: вт, 20 яну 2015, 15:58 от Veseto*

# 153
Момичета, много ви благодаря за подкрепата  Hug

Звезден прах, да, правихме скрининг - всичко му беше наред... С генетик още не сме се коментирали... и до там ще стигнем. Кръвното ми преди бременността беше 90 на 60, а по време на бременността 100 на 60-70. Само дето вечер не съм го мерила...

# 154
  • София
deedeetu, съжалявам за това, което си преживяла. Желая ти скоро успех!

# 155
  • София
Веси, стискам палци да се изненадаш.

deedeetu,  Hug

# 156
  • София
Грийни, благодаря ти.  Hug Познавам си организма обаче. Няма да е сега.

# 157
  • София

леле 11-та страница  ooooh!

# 158
  • Германия
Малеее (или както се казва в нашия край-въй), срам не срам се записвам чак на 11 страница.
Рокси: мила, важното е, че сега сте крачка напред. Ще я пребориш тази гад.
Kaшмирче: вече не си с преяло коремче, а с една сладка пупа.  Hug
Пънче: че какво ти е на прическата, не можах да разбера.  Hug Много си е добре даже.
Маре: и ти си имаш сладка пупа, лелее колко е голяма, няма сравнение с моята, а си с термин след мен.
Естелка: еха, и на мен ми се приходи на почивка. Сега ще си почивам в къщи.  hahaha Вие сте си взели най доброто решение за вас. И едно кученце може да ви обърне живота в положителната посока.
Ани: другите 20% прашец, може и да са мое дело, хихихи  Laughing Heart Eyes. Честити сини гащи. Имате време да измислите мъжко име и ние дълго го мислихме и сега сме се спрели на едно.
Туй видяхте ли го  hahaha
Скрит текст:
Здравейте,искам да попитам при преглед вижда ли се на екографа дали бебето има коса и може ли да се прецени дали е малко или много?
Не знам на екографа, но на ехографа видяхме вчера колко много коса има моят ритльо, цели 2,5 см. Лекарката я измери ей така за майтап.
Буги: нищо не разбирам от бетаблокери, но щом ти се е отразило добре, това е най важното.
deedeetu: не съм чела какво ви се е случило, но една загуба е нещо много трудно преодолимо. Желая ви от все сърце скоро да се радвате на едно ревливо бебе.
Весе: дано успеете. То не се знае, знае ли се, до доказване на противното. Ха дано пък не е ПМС.
Прахче: не си мисли, че като избягаш от БГ, всичко ще е розаво. Във всяка една стана си има много недостатъци. А и не е лесно да си навън.
И да ви наръся подобаващо.
 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7

# 159
  • Смолян
Малее, срам не срам нареждам се под  прашеца на глухарчето  Blush запасявам се за вбъдеще.  baby_neutral няма ми  обаче емотиконките та не мога да си смръкна както трябва  Joy
Оставих ви малка промоцийка в албумчето    bouquet

# 160
Какво каза докторът ли: "Това не е проблем, няма нужда от лечение, никакви АБ". Утре ще звънна пак в Сф в Центъра и да ги питам какъв АБ и за колко дни... Confused

# 161
  • В градината...
А ти що не го нариташ този "доктор"  Thinking

# 162
  • Варна
Какво каза докторът ли: "Това не е проблем, няма нужда от лечение, никакви АБ". Утре ще звънна пак в Сф в Центъра и да ги питам какъв АБ и за колко дни... Confused

ooooh!

Бягай от там ooooh!

# 163
  • В сърцето на любимия човек
Рокси - нямам думи  ooooh! Всъщност имам, но ще ме бан-нат, ако ги напиша  #Cussing out
Направо звъни утре в лабораторията и сериозно помисли за друг лекар, например Стефанов в Стара Загора - чета много добри отзиви за него, а и ви е по-близо.
Копирам си поста от декември, в който съм написала директния телефон към лабораторията в Национален център по заразни и паразитни болести:
Скрит текст:
Специално питах лаборантката за пробите от страната - трябва серум, който, ако не може да се изпрати в рамките на същия ден, трябва да се съхранява в хладилник при температура 4 градуса и после да се изпрати с хладилна чанта.
Ето телефон за връзка директно с лабораторията за листерия:
02 944 6999
веднага след като се чуе поздрав "Здравейте" се набира:
вътрешен номер 229 или 246
иначе нямало как да се свърже с лабораторията.
От там обещаха да дадат обяснения за всеки, който иска ад изпрати проба.

Пробите се обработвали всеки четвъртък, а резултатите излизали в петък (трябвало да минат 24ч), затова ако искаме резултат в рамките на същата седмица трябва да се изпрати проба преди четвъртък

# 164
Рокси,  и аз не мисля,  че това  е твоят док  Sad

Общи условия

Активация на акаунт