Любов, вино, бонбони и цветя - с нежност сбъдваме нашата мечта- 168

• 30 041
  • 713
  •   1
Отговори
# 165
Офффф ,егати докторите ooooh!Рокси,бързо бягай от там Naughty
При мен засега всичко е наред имам си фуки от дясно 18мм. 7ден ,докторката ми каза да отида на 9ден ,но аз мисля да отида на 10ден Blush
Докторката ми каза ,да си направя изследвания за ЯР Shocked,досега само това не бях чула ooooh!

# 166
Пънче, аз звънях точно на този телефон в лабораторията, но последния път не бяха много любезни...Дано ми кажат какво да е лечението, а не да ми кажат: 'Консултирайте се с лекар...'
Какво да ви кажа, всичко друго очаквах, примерно да ми предпишат неподходящ АБ, но точно този отговор не съм очаквала: Няма нужда от лечение, не знам какво да си мисля...

# 167
  • В сърцето на любимия човек
На мен ми казаха каква от група да е антибиотика, д-р Персенска реши какъв да е точно. Ако искаш обърни се към личния си лекар, той също може да ти го предпише  Peace
Ето ти темата за клиниката на Стефанов:
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=807846.0;topicrefid=19
Той преди беше в Плевен и има висока успеваемост, а от скоро има собствена клиника. Хвърли едно око  Peace

# 168
Рокси, започваш да ме ядосваш вече - то е ясно какво да си мислиш. Мисли за смяна!
Миленка, АМХ и броене на антрални фоликули е за ЯР.
deedeetu, разплаках се като прочетох за трагедията ти... това е нещо, което никой не би трябвало да преживява, имам приятелка, на която се случи, плаках с глас за нея. Дано, дано се намери причината и се радваш на здраво бебе мнооого скоро  Hug

# 169
  • В градината...
Мамите над 35 са много доволни от Стефанов, има доста успели вече. Ако нямах док., щях да ходя при него  Peace

# 170
  • до едно тепе
Рокси аз моята позиция си я писах доста отдавна. В лабораторията едва ли ще ти кажат кой точно да е АБ, защото все пак не са ти ЛЛ и не могат да знаят какво ти понася и какво не. Попитай ги от коя група да е АБ и иди при ЛЛ, ако му имаш доверие.  Peace
А на Селената им тегли майните и не се занимавай повече с тях. #Cussing out
Да се поотупам от прахоляка преди да се гмурна в банята Mr. Green babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7

# 171
Диди -  Hug дамо поне разберете причините, за да може  да се избегнат следващият път   bouquet

Грийнче - ти как си?

Весе - подкрепям момичетата, че докато няма цикъл, вероятности много  bouquet

Зиленко - закъсняваш мила, ама ти е простено   bouquet

Глухарче - взимам си прашец , а за косата на бебчо - както се бъзикаха в съседната тема ще спестиш от маски за коса и тривитаминол  hahaha hahaha

Каси
- пу да не му е уроки, мноо ти е хубаво чедото   bouquet

Рокси
- жалко....явно не е твоят лекар....дано от центъра ти препоръчат антибиотик и да се справиш с гадината лесно Hug И задължително сменяй клиниката

Миленка - за ИЯР - може би иска да знае с какво разполага, не е задължително да е налице  Peace. На ЕЦ ли ще пробвате?

Опа, и от на Поспаланчето прашуляка да си взема

# 172
Фокси, забравих да ти отговоря - дребсън е с едни завишени показатели още от раждането и досега го спукаха от изследвания на какво се дължат. Изскочи сега една бактерия, пие Аб за нея.

# 173
Моме - бързо да се оправя детенце  Hug

# 174
Благодаря, момичета... за съжаление често се случва... в януарската отчетна тема за 2015 г. сме 3, които загубихме децата си в края на бременността (а може и да сме повече, но другите да не са писали).
Сега си търся хубав домашен доплер, за да си следя сама пулса на бебето всеки ден, и ако има аномалии, да мога бързо да реагирам...
На лекари не знам вече колко да вярвам...
Стискаме зъби, намираме сили и продължаваме напред.   bouquet
Казват, че 2014 г. била мн лоша година като цяло и 2015 г. щяла да донесе много щастие. Дано да са прави... Ще ми е приятно да си бременеем с вас  Hug

# 175
  • София
Не се доверявай на тези доплери. Пълна глупост са.

# 176
Роска, ходи ли до Недялков , той ли ти каза така  Shocked Занесе ли му всички изследвания и да му обясниш какво е минато до сега и каква е ситуацията?

# 177
Фокси,днес бях при гинеколог в Бургас,реших да не се разкарвам до София самоп за хващане на ову,странно ми е защото досега Шефкетова не е обелила и дума за ИЯр.Подготвям се за биопсия преди втори опит на ЕЦ Blush

# 178
Весето, аз си мисля за малко по-професионален, като тези, които използват на жк. Около 300 лв са, но бих дала какво ли не, за да съм спокойна следващия път.

# 179
  • В къщурката на хълма на феите
Какво каза докторът ли: "Това не е проблем, няма нужда от лечение, никакви АБ". Утре ще звънна пак в Сф в Центъра и да ги питам какъв АБ и за колко дни... Confused
въй, въй, въъъъй .. тоя от кога ли не е сЪйдисван .. или пък последния път ще да е било накриво .. слушай какво .. аз преди време ти казах, ся пак ще го кажа - не ходи там в тая клиника, щото ако нямаш проблем, забременяваш с мисълта, че те са те забременили, а пък ако имаш проблем, не забременяваш, но пък доста дълго време наливаш едни пари при тях, докато ти кажат да идеш да си осиновиш дете, щото всичко възможно е направено .. ако решиш да посетиш клиниката на Стефанов - у моя град е, знам я къде се намира, хващам те за ръка и те водя там .. ако не друго поне антибиотици знаят кога да изпишат ..

Диди миличка, ужасно неприятно е това, което ти се случило и вероятно с нищо не си го заслужила, но искам да ти кажа следното нещо - дори и да си купиш доплер, като неспециалист, не само че ще си докараш още по-голям стрес задавайки си въпроса - сега това нормално ли е, ами това?! а това звучи ли ненормално?! и при всяко едно съмнение, независимо основателно или неоснователно ще тичаш до лекар, който ако дай Боже е достатъчно търпелив и разбран няма да те сложи в графата на параноиците, незаслужаващи внимание .. но дори и да оставим това настрани, целия психилогически стрес изразен в хормони много повече ще създаде проблеми както за теб, така и за бебето, защото огромна част от хормоните секретирани при стрес от тялото елиминират странични фактори окачествени като заплаха, а плода при една бременност се оценя точно като такъв, защото организма ти е настроен на вълна да спаси собственото си съществуване, а не това на "нашественика" .. според мен просто си дай малко време преди да пристъпите към следващ опит, дай си време да си починеш от мислене, премисляне и терзания от типа "ами ако .." това на никого не е помогнало Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт