Любов, вино, бонбони и цветя - с нежност сбъдваме нашата мечта- 168

• 30 048
  • 713
  •   1
Отговори
# 180
  • София
Фокси, благодаря добре съм. Броя часовете до утрешния преглед на ЖК. Да видим и дали ще потвърдят първите предположения за пола Simple Smile Днес ще водя големия синковец на контролен преглед при ортодонт, защото се е оказа с малка челюст и нямало достатъчно място за излизане на постоянните зъби, а които излязат да не ви казват как се нареждат. Надявам се, че като е само на 8 и редовно си носи шините, ще се справим по-бързо с проблема.

Рокси, присъединявам се към момичета, които ти препоръчват смяна на лекаря. Този току виж въобще не знае за влиянието на листерията в ранна бременност.

# 181
Мецани, за съжаление си права  Hug не знам дали някога ще спрада си задавам въпроса "ами ако...". А време за почивка няма, сега започвам да ходя по лекари, за да разберем какъв е проблемът (+ напредването на възрастта, аз на 31, ММ на 39).

green_dawn, племенникът ни имаше същия проблем и в момента е със шини. Мисля, че ако със шини не стане, може да пробвате с брекети.

# 182
  • В къщурката на хълма на феите
ма каква напреднала възраст Mr. Green голяма си ми сладуранка .. ако беше на 41 виж това може да го наречем напреднала възраст, но 31 години са доста далеч от тази категория .. ти защо си мислиш за някакъв генетичен проблем /с такова впечатление съм останала, поправи ме ако греша/??

# 183
  • София
Грийн с шини ще се оправи детето, все пак докато са деца са най-лесни за корекция. Само остава и да ги носи разбира се, те сега шините са едни шарени с лепенки на любими герои по избор. Аз на 25 сложих брекети, с цветни ластичета. Mr. Green
deedeetu наистина дай си време, не бързай, изобщо не си на възраст Laughing. Нали знаеш за бързата кучка слепи ги ражда? Това си е сериозна физическа и психическа травма, знам защото моята най-добра приятелка загуби бебето си по време на раждането. Cry Сега се радва на две момченца, всичко с времето си.Меци е много права както винаги, но много малко хора я слушат за съжаление. Rolling Eyes
Рокси, сменяй "доктора", аман от разбирачи то затова сме на такъв хал. Confused
Миленка, успех на биопсията и дано този опит ви е последен. Praynig Hug
Специално за теб и другите да се почерпят де от първия ми прашец, дано ви е на късмет момичета. Heart Eyes
 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7
П.П.Меци, за малко да попаднеш под прашеца. Mr. Green

# 184
аз ще взема да се отъркалям ей така профилактично в прашец, че скоро не съм го правила Mr. Green

# 185
Грийнче - да минеш да се отчетеш след прегледа. Имаш ли предпочитания? За синковеца - не се притеснявай. Това са нормални неща, зъбките им са големи, а устите малки. Но трябва да се подготвиш психически, както и него, че лечението е дълго и от време на време болезнено. Сигурна съм, че ще се справите  Hug И аз съм с брекети, а вече на 29  hahaha

Диди - сигурна съм , че от момичетата тук ще получиш много адекватни съвети  Peace

Миленка - стискам палци този път да успеете

Ани - чувствам се наръсена

# 186
  • Сливен
И аз като Меци, се нареждам под прашеца  Hug
Грийн, и моят син е така - започнаха да му никнат пост. зъби, без да са му паднали млечните (за първите зъби след кучешките става въпрос), новите изникнаха най-отгоре на венците, растат срещу бузите, направо като го видях ми стана лошо, извадихме млечните, сега за 1-2 месеца новите се пооправиха, но и ние ще ходим за шини.
Хубав ден  Hug

# 187
П.П.Меци, за малко да попаднеш под прашеца. Mr. Green
там съм Mr. Green Mr. Green я съм мале нинджа Mr. Green Mr. Green

# 188
Меци, изследванията ми за тромбофилии според мен показват, че нещо не е както трябва. Но какво точно, трябва да се консултирам с генетик. Ще трябва да приемам неофолик мета, метил б12, б комплекс и омега 3. Поне по това, което четох в нета, за подобни случаи.
То докато намерим проблема и почнем да го лекуваме, ще мине време, така че "ща, неща" ще чакам...
Фокси, аз затова се присламчих към вас, защото прочетох доста полезни съвети Simple Smile  bouquet

# 189
  • В сърцето на любимия човек
Диди - вчера прочетох, че професор Кременски отговаря на въпроси по e-mail. Една потребителка в темата за генетични и имунологични проблеми беше написала, че е получила отговор в рамките на няколко дни. Ако не си се свързала до сега с него може да пишеш съобщение на момичето да ти даде електронната му поща и да се консултираш с него по този начин. До колкото съм чувала той е може би най-добрият в тази област. Не знам дали и как се заплаща такава консултация и до колко е обстойна, но дори и да не е пълна ще ви даде поне някаква насока

# 190
  • NE
Диди Покажи изследванията. Тук за разлика от повечето теми, можеш да получиш също много адекватна информация. Меци се е заела. Peace
Рокси Такива самовлюбени докторЯ най-обичам. Crossing Arms Има една дето замалко не я съдих. Rage
За да не те изнервям само ще ти кажа, че само ще спечелиш ако потърсиш нов лекар. Peace С правилното лечение да се радваш на живо и здраво бебе е огромна. Hug
Грийни Палци за прегледа. Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover За зъбите и сестра ми е така, но не издържа със скобите и ще ѝ се наложат брекети. Tired

# 191
  • Смолян
Добро утро прекрасни  Hug
Диди, момичетата в тази тема са незаменими! Като приятелки с които да си поприказваш, да споделиш и да ти олекне. А и като хора на които можеш да се довериш за съвет когато ти е нужен! Лично аз съм  с великолепни впечатления от всяко едно от момичетата тук и не бих се двоумила да се обърна към която и да е от тях, ако имам нужда!  Hug
аз затова се присламчих към вас, защото прочетох доста полезни съвети Simple Smile  bouquet
Ами още нещо шях да казвам, но...пуста глава само една, за къде по-напред... Поне да ви нагушкам всички и да отивам да върша нещо преди малкия да се е събудил за ядене  Hug

# 192
  • София
Марти е доста стриктен и няма проблем да носи шини, но е голям заплес... Да не ви казвам как една сутрин ги търсих в кофата за боклук на училището, защото все пак струват 350 лева тези шини...

# 193
Диди, Пънче - доц. Кременски има цял форум , в който се коментират всякави такива въпроси. Консултациите са абсолютно безплатни и повечето пъти отговаря в рамките на работния ден. Ако Диди е от София (не съм погледнала профила) може да се обади и в Майчин дом и да пита кога ще е той на смяна и директно да си запише час за консултация там. Не помня, но мисля, че нямаше цена или ако е имало, тя е символична.

# 194
Ани ,задължително ще се овъргалям в твоя пръшец  Turn-l
От няколко нощи  сънувам странни сънища,и имам едно такова хубаво усещане Praynig

Общи условия

Активация на акаунт