Любов, вино, бонбони и цветя - с нежност сбъдваме нашата мечта- 168

• 30 052
  • 713
  •   1
Отговори
# 195
  • до едно тепе
http://www.lmpbg.org/forum/viewforum.php?f=6 това е форума,  в който отговаря проф. Кременски. На мен ми отговори навръх Коледа. Терзаех се за смотаното БХС-тука ми бяха изкарали ужасен резултата.
А иначе да в Майчин дом е лабораторията и там мисля дават безплатни консултации. Поне за скринингите са безплатни Peace
Миленка да те затисна отдолу с прашец. Да не можеш се измъкна Mr. Green babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7

# 196
Миленка, стискам палци  Praynig

Аз ще си взема поспалански прашец  Mr. Green newsm28 newsm28 newsm28

Рокси, тоя доктор направо да му цапардосаш една... първо мит било, сега - ми кво от това, че го имаш, няма нищо да правим... моля ти се, не си губи времето с този ...... #Cussing out #Cussing out #Cussing out Всичко ще бъде наред, щом намериш точния лекар. Hug

# 197
  • В градината...
Миленка, сънищата са много показателни за бременност. Аз, например, снощи бях личен гост на султана, беше сложена голяма трапеза, ама нещо не ми хареса храната - топчета от кайма в доматен сос. Еми не обичам кайма Thinking

# 198
Поспаланчо, благодаря, но вече му писах на е-мейл. Успях да прикрепя почти всички документи, за които се сетих. Сега ще чакам отговор...   love001

# 199
Миленка, сънищата са много показателни за бременност. Аз, например, снощи бях личен гост на султана, беше сложена голяма трапеза, ама нещо не ми хареса храната - топчета от кайма в доматен сос. Еми не обичам кайма Thinking
[/quote
 Joy Joy Joy е Перу ти направо ме уби с този сън,тоя пък султан само топчета с кайма ли имаше,пфуу при най-бедният султан си била на гости Mr. Green
Поспаланкооо,веднага вдишвам силнооо от прашеца Hug

# 200
Цял ден звъня в СФ до центъра , в лабораторията и никой не ми отговаря...
Прахче, не не съм ходила още при твоя доктор, всеки ден съм на работа, това ми го каза Ставрев...

# 201

Цял ден звъня в СФ до центъра , в лабораторията и никой не ми отговаря...
Прахче, не не съм ходила още при твоя доктор, всеки ден съм на работа, това ми го каза Ставрев...
Рокси,Недялков утре преглежда след 19ч.,защо не опиташ да запазиш час . Wink

# 202
  • София
Рокси, дано намериш правилният лекар.
Миленка, стискам палци и на теб този път!
Моме, не съм разбрала за Марти, ама дано бързо се излекува.

Аз забелязвам нещо странно при мен. Откакто възобновихме опитие за бебе ПМС ми почва веднага след ову. Това май не  е нормално? Притеснявам се да не се е върнала ендометриозата. Ако и февруари не станат нещата, ще ида при док. И без това ми е време за редовната профилактика на 6 месеца. Хем яйчниците да видим, хем шийката след горенето.

# 203
  • Северозапада
А възможно ли е да чувстваш по-рано ПМС точно защото сте започнали бебеправенето?

# 204
  • София
В смисъл да си внушавам ли?

# 205
  • Северозапада
По-скоро да го очакваш и да го усещаш по-интензивно.

# 206
  • София
Не мисля. Пък и не ми се ще да е ПМС наистина. По-скоро очаквам или се надявам да липсва. Особено болките в корема са си точно веднага след ову.

# 207
Весе, аз съм по същия начин... но на мен не ми обърна внимание док преди време, когато и разкзах. Ето мина ми ову този месец и имам много гадни крампи на матката цял ден... и кръста ме стяга... точно като при ПМС.  Може би ще се престраша да попитам Калчев, макар че надали ще ме приеме насериозно.  newsm78  Но при мен на прегледа всичко беше наред, така че не знам с какво точно е свързано.

# 208
  • София
Аз съм така само като бебеправим. Не знам каква е връзката. Само се моля да не е пак гадната ендометриоза.

# 209
Аз съм така само като бебеправим.

Ние не сме спирали с бебеправенето  Mr. Green

Весе, не го мисли, аз нямам ендометриоза, пък пак се чувствам така.  Hug

Общи условия

Активация на акаунт