Любов, вино, бонбони и цветя - с нежност сбъдваме нашата мечта- 168

• 30 053
  • 713
  •   2
Отговори
# 210
аз пък се сърдя на естелчето, къде се дяна и нищо не казва как е  Crossing Arms Crossing Arms добре, че е Фейса да я виждам , че се мота по почивки и е добре, ама хич не се разписва  Crossing Arms

# 211
Бяснаааа съм бясна #Cussing out За N-ти път се убеждавам че в Бургас няма как да намериш някой който да ти обърне внимание.Днес отивам да видим как ръсте фукито ,при различен доктор от първия защото първия излязал в отпуска,е добре няма проблем от моя страна ,важното е работата да стане,фукито ръсте но най вероятно овуто ще ми е след 11ден.Доктора ми казва ела пак в понеделник,отивам на регистратура и от там ми казват "Ами няма часове,ако  искате елате в 14ч.и с повече търпение до 19.30ч.може да влезете Shocked"Честно ви казвам не мога ,да бях си отишла в София ,то бива ,бива амааа #2gunfire
Оплаках се Crossing Arms

# 212
Милена при кой ходиш? Ако е при Недялков, му звънни на мобилният и кажи , че чакаш отпред само да те види за фоликуметрия и ще стане номера  Wink

# 213
Прахче,ходия при Костова,но тя излязла в отпуска,днес ме гледа Минчев....оф истината е май че нищо няма да направим този месец с толкова мн.доктори  ooooh!

# 214
Аз съм виновен за липсата на Естелка, минавам само да дам самопризнания и да се драсна Mr. Green, а довечера ще намина за присъдата Whistling

# 215
  • В сърцето на любимия човек
Аз съм виновен за липсата на Естелка, минавам само да дам самопризнания и да се драсна Mr. Green, а довечера ще намина за присъдата Whistling
А така, купонясвате без нас  Crossing Arms

# 216
  • София
Привет, мривет Simple Smile

Днес мина записването ми на ЖК, та си успокоих параноята. Бебето е екстра, направо ми устрои шоу - първо си посмука пръстите, а после ми помаха с ръка. Не можахме да потвърдим пол, защото си беше седнало на д-то Simple Smile.

# 217

така, така , всичко ще си кажете поименно  Mr. Green  То човек като пъдар да ви търси, не бива така да ни забравяте  Party

# 218
Браво на Естелка и Абра  Hug Хубаво е, че сте разпуснали заедно.

Грийнче, супер новини. Браво на бебока  Hug Heart Eyes

Последна редакция: чт, 22 яну 2015, 16:43 от Agar86

# 219
  • София
Грийни, чудесни новини!  Hug

# 220
  • Варна
Прахи,аз просто нямам какво да кажа относно бебеправенето,друг е въпроса ако искате да ви говоря за почивки,хехе,а ти имаш невероятно съкровище,днес много се изкефих на Ивейнчето как си гледка през прозорчето,да я нацелуваш от мен,обещавам,на пролет си правим среща в Бургас Grinning
Абра,с теб не можем да се наприказваме,ще има още срещи,всички варненки са поканени Party

Пънче,не се крия,чета ви,всеки божи ден,но ми е неудобно,нямам нищо по темата  bouquet

Миленче,във Варна е същото,все некадърно племе ooooh!

# 221
Миленка- не се ядосвай, че ще спукаш фоликула hahaha, не познавам докторите в района, ама идеята да обясни, че си само за фоликуметрия ми допада на мен Peace

Грийни- много хубави новини. Все такива да носиш от прегледите Hug

А вися в Надежда, часът ми беше за 9.30, аз съм 12-ти номер, а от 9.20 над вратата свети 5-ти номер  Tired сигурно няма да мина преди 11 часа, а много мразя такива работи.  Не мога да разбера за какво ме карат да си записвам час, досега никога не са го спазили #Cussing out

# 222
  • гр. София
Фокси, лекарите са на пункции и операции. Обикновено около 10:30 се връщат, но пак си зависи от натовареността за манипулации.

# 223
  • В сърцето на любимия човек
Фокси - въоръжи се с търпение, поне знаеш кой номер си. В Щерев съм чакала 5 часа пред вратата, защото не знам кога ще вляза - не смееш да отидеш ни до тоалетна, ни до кафето. Имай предвид, че Шефкетова много бързо наваксва с номерата, вероятно са я извикали за малко в отделението.
За д-р Персенска не записват часове преди 10:30

# 224
Фокси, душа, от сега ако се нервиш на закъснения, няма да ти е лесно  Naughty

Общи условия

Активация на акаунт