Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво е биопсия и какви са разликите между имунологичната и микробиологичната биопсия?
Какво означава резултатът 1/160 при тест за листерия?
Какви са разликите между електрокардиограмата (ЕКГ) и ехокардиографията (ЕхоКГ)?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво е биопсия и какви са разликите между имунологичната и микробиологичната биопсия?
-
Какво означава резултатът 1/160 при тест за листерия?
-
Какви са разликите между електрокардиограмата (ЕКГ) и ехокардиографията (ЕхоКГ)?
Електрокардиограмата (ЕКГ) използва лепенки и електроди за изобразяване на електрическата активност на сърцето, докато ехокардиографията (EchoKG) използва ултразвук и доплер за визуализиране на структурата и функцията на сърцето. ЕКГ се използва за оценка на сърдечния ритъм, докато EchoKG се използва за оценка на сърдечната структура и функция.
-
Какво означава резултатът 1:160 при изследване за листериоза?
-
Какво представлява Зинат 500 и за какво се използва?

ХелоУ и от мен момичета 
много съм болна и с..са в къщата е мираж
, но така или иначе тия месеци съм се отдала на страст, а не на бебеправене 
Усмихни се и ще ти е по леко
Вие за какви гащи сте се настроили 

Я крайна сметка влязох и излязох към 11, но ми провалиха среща по работа, която после така или иначе се състоя. Докторката беше кисела и предпочиташе да си говори някакви клюки със сестрата, от колкото да отговаря на моите въпроси. Знам, че моите въпроси за си жизненоважни само за мен и най-вероятно нея я касаят слабо или и е писнало да отговаря, ама аз си искам отговорите. Много ми бил малък фоликула.....еми малък е, при 30 дни цикъл, на 8-ми ден как да е голям
, нямало лигавица, е как да има....малък е фоликула
Ову тестовете не показват повече от една чертичка
,фууу не мога повече,нещо става ,ама не знам какво
Така че аз си давам почивка ,трябва да се успокоя толкова съм нервна ,че ще убия някой и това най-вероятно ще е ММ