Любов, вино, бонбони и цветя - с нежност сбъдваме нашата мечта- 168

• 30 061
  • 713
  •   1
Отговори
# 225
Абра,с теб не можем да се наприказваме,ще има още срещи,всички варненки са поканени Party

bouquet ХелоУ и от мен момичета  Hug

И при мен няма нищо интересно - меря си БТ и дотам  ooooh!  много съм болна и с..са в къщата е мираж  Tired  , но така или иначе тия месеци съм се отдала на страст, а не на бебеправене  Blush

Фокси, никъде никой не спазва часовете , а и като знаеш, че са лекари - нищо не може да се предвиди  Peace   Усмихни се и ще ти е по леко  Hug

Грийни, прекрасни новини  Heart Eyes  Вие за какви гащи сте се настроили  Heart Eyes Предполагам, че искате розовки  Whistling

Естелка, какво стана с кученцето  Crazy

# 226
  • Варна
В процес на обработка,на ММ съм,опъва се магарето,а толкова много искам едно Джакче Mr. Green

Фокси,стискай зъбки,аз затова се дърпам,за Надежда Whistling

# 227
  • София
Фокси, мина ли?

Моят цикъл тотално се скапа тоя месец. Дойде ми 10 дни след + тест за ову. При ановулаторен цикъл задължително ли е М да закъснее или може и да подрани?

# 228
  • В сърцето на любимия човек
Може да подрани, спокойно  Peace

# 229
  • София
Дано е инцидент и другият месец да са наред нещата...
Личеше си, че този месец не е ок. Нито имах хубав положителен тест, нито усетих ову. Та..знам, че се случва понякога и засега го приемам за инцидент.
Мерси Пънче.  Hug

# 230
  • София
Естелке, ай склони го вече, да му се радваме и ние на ръселчето, па макар и тодалечено. Много са хамави тези кученца.  Mr. Green

Относно Надежда и аз ви се възхищавам на чакането. Не, защото не мога да чакам ако ми се налага, а защото не знам как се разбирате с работодателите.  Rolling Eyes

Друго, друго... забравих.  Mr. Green Да наръся от сърце, че влизаме в 5ти месец  babydust7 babydust7 babydust7

# 231
  • В сърцето на любимия човек
Юхуууу , мерси  Hug

Весе - най-вероятно е инцидент, не се впечатлявай много. Ако се повтори отиди да те видят, хем за профилактика Simple Smile

Кашмирче - шефката ми знае, а аз си отработвам отсъствията, иначе няма как... Sad

# 232
 newsm79 newsm79 newsm79 Кашмирче, браво на вас  Heart Eyes Hug

Весе, сигурно е инцидент, не се тревожи  Hug

Естелка, дано убедиш ТМ за едно ръселче.  Heart Eyes

Фокси, какво стана?

# 233
  • Северозапада
За Джак Ръсел Сизар беше кавал, че е "голямо куче в малко тяло", т.е. имат страшно много енергия, която ако не изразходят, се превръща в бели. Иначе са големи сладури.

# 234
  • В къщурката на хълма на феите
Весе ановулаторните месеци са правило в женския организъм, все пак и яйчниците имат нужда от почивка - 1-2 пъти в годината дори е хубаво да има ановулаторни цикли, защото това е механизъм на организма първо да съхрани жлезите от претоварване, второ да си даде възможност да се справи с разни проблеми, каквито например са кистите или кофти хормони, трето особено при смяна на сезоните или при много променливо време, това е механизъм на тялото да се справи с влиянието, което те оказват и т.н. .. недей сега се хвърля в ужас заради един ановулаторен /ако изобщо е такъв, нали знаеш, че ову-тестовете са много калпави?! / цикъл Peace

Естелка нали знаеш, че джак ръселите, ако не ги разходиш хубаво /поне 2-3 часа сутрин и вечер/ и не ги изтощиш рискуваш да ти разрушат къщата?

# 235
Меци, това описание май и на Ема отговаря  hahaha

# 236
  • София
Мец, знам за тестовете. Ама и този месец наистина си се усещах като да нямам ову. Ще видя другия какво ще е положението. И без това ми е време да ходя при док.
А ако съм имала ову нямаше цикълът ми да е 23 дни...

# 237
Пънче, Моменце   bouquet Hug- ядосвам се защото е много неприятно да виснеш в 9 сутринта, някъде, където знаят, че няма да те приемат в 9 #Cussing out Я крайна сметка влязох и излязох към 11, но ми провалиха среща по работа, която после така или иначе се състоя. Докторката беше кисела и предпочиташе да си говори някакви клюки със сестрата, от колкото да отговаря на моите въпроси. Знам, че моите въпроси за си жизненоважни само за мен и най-вероятно нея я касаят слабо или и е писнало да отговаря, ама аз си искам отговорите. Много ми бил малък фоликула.....еми малък е, при 30 дни цикъл, на 8-ми ден как да е голям  #2gunfire, нямало лигавица, е как да има....малък е фоликула Peace Питах пак за инсеминация - нямало смисъл, с 4% морфология се забременявало естествено. Питах за киселинността, обясних, че без да съм имала оплаквания при МБ за цветната снимка ми излязоха намалени лактобацили и лекувах бактериална вагиноза. Мнението и беше, че бактериалната вагиноза не била нищо особено, не винаги се налагало лечение и да не съм се задълбавала толкова. Те не правели МБ преди цветна снимка, нямало смисъл да се пускат МБ без оплаквания и с няколко думи ми обясни как при тях било много натоварено и те не се занимавали с такива работи. Confused Подсетих я, че идвам от друга клиника и , че там са ме наблюдавали повече от половин година,  в опита си да я накарам да ми каже какво иска да проследява, но без успех. Предложи ако бързам толкова директно да минавам на ин-витро......та, с това се изчерпа 5 -минутният ми преглед, за който чаках два часа #Cussing out

Вика ме отново във вторник, тогава ще ми е 12-ти ден и ще съм 3-4 дни преди овулация и имам време до тогава да обмисля и да решим с ММ дали да не ходя успоредено при Василева и дали да не пробваме инсе там.

ВесеHug, дано да е инцидентно и от тук нататък всичко да е ОК  Peace

Кашмирко - леле, колко бързо мина времето   bouquet

Естелка - дано убедиш ТМ, не познавам породата, но изглеждат много сладки

# 238
Този месец го пишем отново изгубен ooooh! Фоликула е започнал да намаля,от 18мм,е станал 14мм.,ей това искам някой да ми го обясни Naughty Ову тестовете не показват повече от една чертичка #Crazy,фууу не мога повече,нещо става ,ама не знам какво newsm78 Така че аз си давам почивка ,трябва да се успокоя толкова съм нервна ,че ще убия някой и това най-вероятно ще е ММ Embarassed

Скрит текст:
От утре започвам нова работа Mr. Green

# 239
  • В къщурката на хълма на феите
Меци, това описание май и на Ема отговаря  hahaha
Joy Joy Joy Joy ахахахахахахахаха едно към едно откъдето и да го погледнеш Joy Joy Joy

Миленка и аз минах през това, когато явно яйчниците ми бяха толкова претоварени от стимулации, че просто отказваха да работят Whistling

Общи условия

Активация на акаунт