Любов, вино, бонбони и цветя - с нежност сбъдваме нашата мечта- 168

• 30 075
  • 713
  •   1
Отговори
# 300
Еееееееех, Весе, как нямах време в последните дни да ти кажа колко много ми приличаш на Меца, дето нямаше начин да носи Ема в утробата си баш в онзи момент... Как аз бях сигурна, че имам най-типичния за мен ПМС и ще ми дойде с гръм и трясък, а 8 месеца по-късно проплака Ники... Как ми зацапваше и аха-аха да ми дойде, пък се оказа, че Господ в тоя момент ми е пратил Светлин... Моите тестове за бременност са правени все на 5-6 дни закъснение именно поради споменатите по-горе причини. Вярно, втората бременност не беше очаквана и планирана, та донякъде и заради това не направих по-ранен тест, ама първия път хич не ми и минаваше през акъла да се тествам. Wink Та исках да ти кажа да се постараеш да останеш спокойна (момичетата вече са ти дали правилните съвети за реакция на първо време), пък аз ще стискам палци! Praynig Hug

# 301
  • София
Ех колко хубаво звучи...Благодаря ти, Теди! И на всички момичета!  Hug

# 302
  • Германия
Ех, Весе: казах ли ти,че не се знае до доказване на противното  Hug. Стискам палчета, всичко да е наред до хубав финал.
П.П. и да не забравя да наръся малко    babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7
Ани, Диди: много сладко се е получило.

# 303
ох така да се поовалям в прашеца Crazy Миналата вечер сървърът се брица и не можах да пиша...не че е ритнал някой за мен Whistling Весе Praynig Дидиту, пътечката е кратка Peace Фокси, и аз се чудя дали да ставам част от конвейра...заспивам и забравям, като се сетя ще пиша, за всички Hug

# 304
Ами ние с милото поговорихме - той също се ядоса на Шефкетова за думите и. Категорично подкрепя решението ми да посещавам паралелно и нея и Василева и да търся златната среда някъде по средата. Май и на него му се иска първо да пробваме инсе, освен ако наистина няма някакви показатели за неуспеха му Tired Утре ще звънна да си запиша и час за Вита за вторник, дано да се вредя  Peace

# 305
  • В сърцето на любимия човек
Фокси - важното е да се чувствате спокойни, казвам го от личен опит, защото в Щерев се чувствах така, какво предполагам ти в момента. Няма да си първата, която посещава две клиники едновременно. Ако Василева ви предложи инсе и се чувстваш добре при нея нищо не пречи да опитате веднъж или два пъти и ако не стане да се върнете при Шефкетова и да опитате ин-витро на ЕЦ.

Абра - освен Надежда мисля, че само Щерев предлагат ПИД (ако сте решили да опитате с това).

# 306
Пънче -  Hug чудя се само....във вторник ще ми е 12-ти ден, дали ще е късно да правим планове за инсе на този цикъл?

# 307
  • В сърцето на любимия човек
Зависи от големината фоликула, ако е до 18мм и хормоните са добре теоретично има време да ти сложат един Хориомон (няма внос на Прегнил) и да ти направят инсе, но трябва да се действа бързо и да могат да те вместят в графика. Пригответе си парички за вирусология и за двамата (в Надежда е 55лв/човек в Щерев беше повече) + хормони (ЛХ и естрадиол).

# 308
Зависи от големината фоликула, ако е до 18мм и хормоните са добре теоретично има време да ти сложат един Хориомон (няма внос на Прегнил) и да ти направят инсе, но трябва да се действа бързо и да могат да те вместят в графика. Пригответе си парички за вирусология и за двамата (в Надежда е 55лв/човек в Щерев беше повече) + хормони (ЛХ и естрадиол).

Благодаря ти !  Hug  bouquet

# 309
Добро утро kaffeetrmker_2 Ех този мой мерак за работа рано,рано се укокорих Mr. Green
Весеее,ей от такъв ановулаторен цикъл  имам нужда и аз Crazy,взимай хаповете и почивай повечко Hug
Аз продължавам да правя тестове и от вчера започна да се появява бледа чертичка newsm78,възможно е наистина да ми е по -късно овулацията Blush Но сега ще се отдам на работа пък ще видим след месец ,два какво ще става Simple Smile

# 310
  • София
Весиии  Hug и стискам палци. Само споменавам, че с тази бременност имах кафеникаво розово зацапване няколко дни при датата за цикъл, а вече имах втора чертичка. Подобно зацапване не съм имала с нито една предишна бременност... Бременност с бременност наистина не си приличат.

# 311
Една позната имаше зацапване всяки месец около датата на цикъла до края на бременността. Казаха и, че може би е от хормони.
Веси, ще стисна едни палци, пък кактото трябва да стане ще стане  Simple Smile

Аз ви чета, ама нямам какво да кажа. Възмущавам се тука на докторските ви неволи. При мен пък е обрано - прекарваш поне един час при доктора, бърборят се всевъзможни неща и накрая излизаш с 5 мин. информация. Добре, че дават имейли, та да попиташ после, ако нещо се присетиш.

# 312
  • София
Няма да го бъде! Днес тестът е -...  Cry  Как стана за ден не можах да разбера...

# 313
  • София
Веси, течението засилва ли се? Ако си е все същото на твое място утре бих направила кръвен за всеки случай.

# 314
  • София
Същото е. Ще пусна кръвен, но явно чхг много е паднало, за да изчезва чертичката. Защо тогава не ми идва обаче...

Общи условия

Активация на акаунт