Любов, вино, бонбони и цветя - с нежност сбъдваме нашата мечта- 168

• 30 082
  • 713
  •   1
Отговори
# 315
  • до едно тепе
Весе най-добре пусни кръвен, за да видиш какво става. Аз на тестове не бих разчитала особено. Тази бременност например от самото начало ЧГХ-то ми вървеше двойно по-голямо от предната. Ще стискаме палците fingerscrossed Не спирай още но шпа-то и прогестерона Peace

# 316
  • София
След като чертата чезне няма какво да очаквам.  Cry

# 317
  • гр. София
Весе, моята чертичка почти не се виждаше. В 6 г.с. реших пак да си направя един тест за спомен и чертичката отново беше бледа. Много си зависи от количеството течности дето си изпила, а и от партидата на тестовете. Дишай спокойно и пусни един кръвен за твое успокоение. Прави максималната терапия с Утрогестан, Но шпа и си почивай повече. Всичко ще е наред.

# 318
И аз смятам, че може да е от теста. Не се предавай без бой!

# 319
  • София
Тестът е същия като вчера. А вчера даже не беше с първа урина.
Шоки, тя вчера си беше там, а днес я нама. Та...има само един вариант да изчезне.

# 320
  • В сърцето на любимия човек
Весе - я снимай вчерашния тест. Според мен е кофти партида, защото ЧХГ не спада изведнъж, а постепенно, както и се удвоява. Аз бих направила кръвен, даже без да следя за удвояване, то по стойността горе-долу е ясно какво се случва.

# 321
  • София
Опитах се да го снимам, но съм с кофти телефон в момента, че на моят му се скапа батерията. Но си е съвсем очевидна чертата. Да, бледа е, но си я има без съмнение.

# 322
Весе - и аз подкрепям момичетата за ходиш за кръвен. Пий си хапчетата и си почивай Hug

# 323
  • София
Това успях с този телефон. Дано се вижда.
Скрит текст:

# 324
ми това си е втора черта, моята беше такава на чхг около 100

# 325
  • София
Е да, но днес я нама...

# 326
  • гр. София
Весе, тези тестове от този тип не са от точните на наситеност и не са показател. Аз имах и такива и Шуър Чек и се различаваха доста чертите. Отиди и пусни кръвен. Стойността му е показател какво се случва, тъй като си има определени граници за седмицата, в която се намираш.

# 327
  • NE
Веси  Praynig Странно е да я има вчера, а днес не.

# 328
  • София
Не знам кво да кажа...Не знам какво става. Ясно ви е как се чувствам...Размазана. Да не го бях правила вчера поне! Нямаше да ми е толкова гадно.
Цикъл още нямам, а от утрогестана, който пия, се чувствам ужасно.

# 329
  • В къщурката на хълма на феите
Шоки слънце извинявай, че ще изкажа противоречиво мнение на твоето, но всички тестове са такива .. просто по-скъпите марки са по-скъпи заради кутийката, в която е навряна лентичката .. не знам случвало ли ти се е да разглобиш тест за бременност, но ние сме го правили с Мецан и са идентични всички лентички .. аз лично си купувам тестове за бременност от 50ст. наврени найлонова опаковка точно по тази причина ..
Весе възможно е да не ти идва от прогестерона, той леко забавя процеса, в случай, че има какво да забави, разбира се .. пусни един кръвен, вместо да се люшкаш в съмнения .. възможно е О да е била доста по-рано от очакването /още повече, че ти не я усети този месец/, а вчерашната чертичка да си я хванала случайно преди хормона да падне толкова, че да не може да бъде установен с домашен тест за бременност .. много, много силно искам всичко при теб да се нареди, но според мен отиди на лекар да те види Hug

Общи условия

Активация на акаунт