Любов, вино, бонбони и цветя - с нежност сбъдваме нашата мечта- 168

• 30 083
  • 713
  •   1
Отговори
# 330
  • София
Веси, а друга марка тест да пробваш?

# 331
  • София
Ще пусна утре кръвен и ще звъня на док...

Току що ми се обадиха, че баба е починала...Каква е тази серия. Кога най-после и на мен ще се случи нещо хубаво.  Cry

Последна редакция: нд, 25 яну 2015, 13:46 от Veseto*

# 332
  • гр. София
Весе, моите съболезнования. Гушкам те силно.  Hug

# 333
  • В сърцето на любимия човек
Весе, много съжалявам  Sad Прегръщам те  Hug

# 334
  • NE
Веси Прегръшам те силно и се надявам да си силна. Hug

# 335
  • София
Благодаря ви. Днес е най-гадният ден в живота ми...
Няма как да отида утре на кръвен. Мисля да спр ахапчетата и да чакам цикъл...

# 336
# 337
  • В къщурката на хълма на феите
Весе моите съболезнования, скъпа .. аз пак ще съм лоша и ще кажа - нямаш право да се отказваш толкова лесно .. живота може толкова много гадости да ти предложи на куп, че това сега да ти изглежда като разходка в парка .. вирни малко гребена, ти можеш!

# 338
  • София
Весе, моите съболезнования Hug
Мец Peace

# 339
  • София
Ако знаех, че има и малка надежда за това бебе, щях да направя всичко.
След теста днес обаче я изгубих...

# 340
  • В къщурката на хълма на феите
е, да де, ама не знаеш и затова трябва да си смела на сляпо ..

# 341
  • София
Мец, как? Кой има успешна бременност, след изчезнала втора черта? Не мога да вярвам в нещо невероятно. Сигурно греша, но съм такъв човек.

# 342
  • до едно тепе
Весе моите съболезнования за баба ти. Hug Пак ти казвам един тест не винаги е показателен. Тук в темата има толкова много "отписани" бебета. Не спирай поне но шпато. Потъгувай за баба си и ако не ти дойде нормален цикъл, когато можеш пусни един кръвен тест. Знам какво е да си реалист до болка понякога, но това не ни дава правото да се отчайваме. Гушни сега малчо,целуни го и не го мисли. Каквото е писано ще стане Hug
Писала съм го неведнъж. Моята бременност с 10 дневно кървене, не кафяво зацапване, а чисто ярко червено кървене сега спи блажено излегнал се на моята възглавница.

# 343
Веси, не съм от хората, които биха дали празна надежда, но това, което ти се случва на теб , аз август и септември наблюдавах отблизичко при една приятелка- дълга и неуспешна борба за бебе бабата почина и след това бременност, на шести ден закъснение кръвоизлив (такива съсиреци не съм виждала)..пратиха ме за дамски превръзки за родилки(не бях виждала и чувала за такива памперси #Crazy), тичах към аптеката и се чудех тази жена на какво разчита с толкова голям кръвоизлив..аз толкова нямам за цял цикъл...Миналата седмица разбрах, че ще е мома и се търси име с Я, но да не е Яна, а терминът е около моя рожден ден - 09.05.  Grinning
Пий хаповете, кръвен когато можеш, а утрогестана като го спреш и след 2 дни ще ти дойде...направи това, което зависи от теб Praynig Hug
Съболезнования за баба ти!

# 344
Весе, в това което казваш няма логика. Ако ембриона е отхвърли ще започне по силно кървене, защото ще се пада лигавицата. По скоро ако има чхг да е още доста ниско, че тия тестове да не го хващат добре. Ти всъщност закъснение имаш ли?

Общи условия

Активация на акаунт