Любов, вино, бонбони и цветя - с нежност сбъдваме нашата мечта- 168

• 30 084
  • 713
  •   1
Отговори
# 345
  • София
Весе, съжалявам много за баба ти. Според мен един си отива, но друг идва...кръговратът на живота. spoko
Сигме, не съм Весето, но по спомен каза че на 10 ден й е "дошло", значи днес й е 12 ден след полож.тест за О. Mr. Green

# 346
  • София
Абра, знам за такива чудеса. Просто не се случват на мен..
Паспаланчо,  Hug
Сигме, дмес ми е 26ти ден...по-скоро нямам. Цикълът ми е 27-32 дни.
Аз не съм си и мислела за тест без закъснение. Вчерашния го направих само заради кафявото зацапване, което е супер нетипично за мен. Никога не съм имала зацапване преди цикъл.
И все пак - ниско чхг - ок, но явно вчера е било по-високо...

# 347
Ох, Веси, ама никого не слушаш. 1000 човека ти казахме едно и също нещо.

# 348
Весе съблазнявания за баба ти  Hug тя е вече на по-добро място! Пак и трябва да си казваме, че е добре, че господ кара по възраст. Знам че звучи гадно, но трябва да намираме позитивното и във всяко лошо нещо  Hug

Съгласна съм с Момето  Peace
Изчакай, не си създавай 100 сценария. Нищо не ти пречи да си пиеш но-шпато и утрогестана за още някой ден.
А за тестовете Меца, мн добре го е казала.
И също така нищо не ти пречи утре сутрин ранно, да отидеш до някоя близка лаборатория и да пуснеш кървен.
Знам, че сега ще кажеш, че не можеш щото ще е погребението, нооо все пък можеш сутринта да отскочиш до лаборатория, защото въпреки всичко което се случва около нас, живота продължава!

# 349
Весе съблазнявания за баба ти  Hug тя е вече на по-добро място! Пак и трябва да си казваме, че е добре, че господ кара по възраст. Знам че звучи гадно, но трябва да намираме позитивното и във всяко лошо нещо  Hug

Съгласна съм с Момето  Peace
Изчакай, не си създавай 100 сценария. Нищо не ти пречи да си пиеш но-шпато и утрогестана за още някой ден.
А за тестовете Меца, мн добре го е казала.
И също така нищо не ти пречи утре сутрин ранно, да отидеш до някоя близка лаборатория и да пуснеш кървен.
Знам, че сега ще кажеш, че не можеш щото ще е погребението, нооо все пък можеш сутринта да отскочиш до лаборатория, защото въпреки всичко което се случва около нас, живота продължава!

Абсолютно подкрепям!  Peace Съболезнования за баба  ти  Hug, но сега е времето да се погрижиш за себе си  bouquet Hug

# 350
Весе, съболезнования за баба ти spoko Направи и утре тест Praynig

# 351
Весе, най-искрени съболезнования за баба ти! Hug Но и аз заставам зад другите да не си спираш хапчетата, преди да видиш един кръвен какво ще ти покаже! Продължавам да стискам палци! Praynig

# 352
Весе, много съжалявам за баба ти  Hug И силно се надявам опасенията ти да се окажат погрешни. Наистина няма как да знаеш... Ти ще постъпиш, както чувстваш, че е най-правилно, но според мен не бързай да спираш лекарствата.  Praynig

# 353
  • София
Съжалявам...Сигурно не съм права, а и вероятно в момента не мисля трезво. Да не говорим, че довечера сме само с Анди, защото ММ замина да помага на нашите и това ме съсипва още повече. Съжалявам, че ви товаря. И благодаря за подкрепата.
Доста съм офтопик вече и спирам. Благодаря още веднъж.

# 354
Веси  Hug Ако имаш нужда от нещо - насреща сме.

# 355
  • NE
Веси Щади се, недей се натоварва така. Hug Бъди силна зареди Анди! Hug

# 356
Весе - нали затова сме си другарчета Hug Лично мен не ме товариш, напротив, аз минута по минута следя темата и силно съм стиснала палци за положителн изход от нещата. Нали знаеш, че преди зазоряване е най-тъмно  Hug  bouquet Hug

# 357
Весе, съболезнования Hug
Скрит текст:
Извинявайте, но някои хора наистина не ги разбирам....Не оценяват това, което им е дадено... Поогледайте се.., има хора без деца..., болни и какво ли още не... Спирам, че..

# 358
  • София
Рокси, не си на мястото на някой друг, за да знаеш какво е, нали? Не съди така хората.
Очевидно визираш мен...Жалко...Като имаш едно здраво дете, това означва ли, че нямаш право на други такива? И боли ли загубата по-малко?
То има и такива, които забременяват от раз, когато поискат, но ние и като тях не сме.

Последна редакция: нд, 25 яну 2015, 21:53 от Veseto*

# 359
Скрит текст:
Била съм на мястото на много хора, но не смятам да коментирам повече... И не, не значи , че нямаш право да имаш друго дете, просто има момичета(жени, на около 40), които нямат и едно и е малко егоистично спрямо тях..Просто ще кажа, че доста от момичетата (поне за 2-ве от тях знам със сигурност) не влизат поради тази причина. Аз ще съм третата. Успех!

Общи условия

Активация на акаунт